Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

4 ЖК Києва, де можна купити квартиру в розстрочку з мінімальним першим внеском

26.09.2019

Невідомий автор

Ми зібрали ЖК  з гнучкими умовами розтермінування та невеликим першим внеском.

ЖК Svitlo Park

У вересні стартував продаж у другій черзі проекту. Фішкою цієї черги ЖК Svitlo Park стане будівництво підземного паркінгу зі спуском ліфтів в паркінг, а також будівництво вбудованого дитячого садка на 50 місць.

Середня вартість квадратного метра на старті продажів — $ 750 / кв. м. Вартість квартир за умови 100% оплати наступна: смарт-квартири площею від 27 до 28 кв. м становить від 22 до 23 тис. доларів. Вартість 1-кімнатних квартир площею 33–45 кв. м — від 25 до 36 тис. доларів. Ціна на 2-кімнатні квартири площею від 59 до 78 кв. м — від 43 до 57 тис. доларів, а вартість 3-кімнатних квартир площею від 74 до 86 кв. м — від 52,5 до 62 тис. доларів.

Цікава друга черга не тільки паркінгом та дитячим садком, але і дуже привабливими умовами розстрочки на ринку Києва. Для будь-якої квартири у 2-й черзі  мінімальний перший внесок складає 10%, а от термін розстрочки збільшився до 8 років, при цьому на 3 роки розтермінування безвідсоткове, а далі на залишок суми нараховуватиметься 12% річних. Якщо розглянути покупку квартири площею 27 кв. м, з першим внеском 10% від вартості квартири та розстрочкою на 8 років, то орієнтовні виплати будуть наступні: перший внесок складе еквівалент $2 500, середньомісячний платіж до введення в експлуатацію (протягом 36 місяців) — $274, і далі протягом 5-ти років середньомісячний платіж складатиме — $329.

 

ЖК Академ-Квартал

У проекті ЖК «Академ-Квартал», який компанія «Інтергал-Буд» розвиває в Святошинському районі столиці неподалік від станції метро «Академмістечко», діють спеціальні умови розстрочки. Виплачувати квартиру можна протягом 5 років, а перший внесок при цьому повинен бути від 30%.

Наприклад, однокімнатна квартира від 39 кв. м. коштує від 765 тис. грн. Третина від цієї суми — 229 500 грн. За нинішнім курсом це трохи більше $9 тис. Таким чином, маючи навіть обмежений бюджет зараз, але стабільну зарплату і доходи, які дозволяють виплачувати квартиру щомісяця або щоквартально, можна обзавестися власним житлом.

Новобудова складається з дев'яти будинків по 16, 18, 22, 24 поверхи кожен. Будують за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни оздоблені багатошаровою фасадною системою BAUMIT з утеплювачем.

На території передбачена повна інфраструктура для комфортного життя як дітей, так і дорослих, в тому числі алеї для прогулянок, спортивна зона для активних занять, місця для відпочинку. Перші поверхи спеціально облаштовані під магазини, дитячі арт-центри, студії танців, йога-студії, салони краси.

У ЖК «Академ-Квартал» є однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири від 39 до 93 кв. м. Ціна квадратного метра становить 15 000 — 24 100 грн.

ЖК Галактика

Розстрочка до трьох років доступна в будинках «Персей», «Пегас» і «Фенікс» житлового комплексу «Галактика». При цьому початковий внесок за квартиру повинен складати від 30% вартості. Але цей варіант підійде далеко не всім, тому що ціна квадратного метра все-таки трохи кусається, при цьому квадратура найменшої однушки простора. Розглянемо на прикладі квартири в одному з будинків, які здаються в 1 кв. 2021 року. Це комфорт-клас, який складається з семи будинків різної поверховості — 11, 15, 18, 25 поверхів. 

Вартість 1-кімнатна площею від 49 кв. м — від 1,04 млн грн. Відразу потрібно заплатити 312 000 грн або близько $ 3 тис.

На території комплексу буде свій дитячий сад, майданчики для ігор малюків, занять спортом, сквер, велосипедні зони, прогулянкові алеї.

Квадратний метр в ЖК «Галактика» коштує в діапазоні 19 400–24 700 грн. Є однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні планувальні рішення.

ЖК Great

У Дарницькому районі столиці біля першої лінії Дніпра реалізують комплекс комфорт-класу з 13 будинків по 26 поверхів кожен. ЖК Great по завершенню будівництва змінить зовнішній вигляд району. Ті мешканці, квартири яких розміщені ближче до води, отримають вид на Дніпро, інші будуть в менш вигідній ситуації.

У цій новобудові можна купити квартиру в розстрочку на 3 роки, перший внесок повинен бути від 30%. Однокімнатна квартира коштує від 863 тис. грн, а її площа від 47 кв. м. Третина вартості — це 258 900 грн або близько $10,5 тис. На території також буде офісний і торгово-офісний комплекс, дитячі та спортивні зони, променад і місця для відпочинку.

Купити тут можна однокімнатну, двокімнатну, трикімнатну і дворівневу квартиру за ціною 15 300–21 100 грн/кв. м. Здача перших будинків — 2 кв. 2021 року

Окружний адміністративний суд Києва зобов’язав департамент містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації внести зміни до містобудівних умов і обмежень для будівництва житлового комплексу за адресою вул. Січових Стрільців, …

 Новини компанійКомпанії Perfect Group, Citex Development та SAGA Development пропонують зручні умови розтермінування на придбання апартаментів у поліфункціональному ART KVARTAL City Space в Одесі.Це проект …

Статьи по теме
Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024

Новини
ДІАМ подала до суду через порушення біля Солом’янського парку

Державна інспекція архітектури та містобудування України звернулася до суду через порушення на обʼєкті за адресою вул. Шаповала, 1-3, де поруч із Солом’янським…

28 / 03 / 2024