Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


5 новобудов передмістя Києва з дворівневими плануваннями

25.11.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав житлові комплекси передмістя, де продають двоповерхові квартири.

ЖК ОЗЕРНИЙ ГАЙ ГАТНЕ

Адреса: с. Гатне, Фастівський район
Ціна: від 18 400 грн/кв. м

Доступні для придбання дворівневі квартири в житловому комплексі «Озерний Гай Гатне» від компанії «Інтергал-Буд». Серед пропонованих варіантів просторі дво-, три-, чотири-, п’яти-, шести- та семикімнатні планування. У квартирах передбачені гардеробні кімнати, кілька санвузлів, є тераси та балкони. Метраж дворівневих квартир від 82 до 173 кв. м. Також у комплексі можна придбати однорівневі квартири. Житло продають як без обробки, так і з готовим ремонтом, у тому числі дизайнерським. Вартість квадратного метра варіюється від 18 400 до 40 300 грн. Діє розстрочка від забудовника, також можна купити квартиру в іпотеку або оформити кредит.

Проєктом передбачено будівництво 47 будинків заввишки 4-10 поверхів. Будівлі зводять за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують газоблок, фасади утеплять пінополістиролом та мінеральною ватою, штукатурять.

Найближчу чергу введуть в експлуатацію у 1 кварталі 2022 року.

ЖК Благород

Адреса: с. Крюківщина, Києво-Святошинський район
Ціна: від 21 000 грн/кв. м

Придбати дворівневе житло можна у ЖК «Благород». Квартири на два поверхи представлені двокімнатними плануваннями. Житлоплощі укомплектовані кількома санвузлами, панорамними вікнами. Є у продажу також однорівневе житло одно- та двокімнатне. Вартість квадратного метра від 21 000 до 27 000 гривень. Є можливість оформити розстрочку.

У ЖК увійде 25 будинків заввишки 10 поверхів. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією, стіни зводять із цегли, фасади утеплять мінеральною ватою.

Найближчу чергу обіцяють ввести в експлуатацію у 3 кварталі 2023 року.

ЖК Гудвіл

Адреса: с. Хотів, Києво-Святошинський район
Ціна: від 23 000 грн/кв. м

Багаторівневі квартири продають у ЖК «Гудвіл». У такому форматі представлені трикімнатні, чотирикімнатні та п’ятикімнатні планування. У квартирах є кілька санвузлів, вбиральні кімнати. У комплексі також можна купити однокімнатні та двокімнатні однорівневі квартири. Вартість квадратного метра — 23 000 гривень. Є розстрочка від забудовника.

У ЖК буде 10 будинків заввишки 7 поверхів. Будують будівлі за цегляною технологією, стіни зводять із цегли, фасади утеплять пінополістиролом.

Другу чергу комплексу мають здати в експлуатацію у 4 кварталі 2021 року.

ЖК Sofia Nova

Адреса: с. Новосілки, Києво-Святошинський район
Ціна: від 30 000 грн/кв. м

Купити багаторівневі квартири можна у житловому комплексі Sofia Nova. На вибір є планування три- та чотирикімнатних квартир. Пропоноване житло укомплектоване кількома санвузлами, балконами. Також у комплексі можна купити однорівневі 1- та 2-кімнатні квартири. Продають житло за ціною від 30 000 до 35 000 грн/кв. м. Діє розстрочка від забудовника.

У комплекс увійде 24 будинки заввишки 10 поверхів. Для будівництва використовують цегляну технологію. Стіни викладуть із цегли та утеплять пінополістиролом.

Черговий будинок добудують до 4 кварталу 2021 року.

ЖК Вишгород Сіті Парк

Адреса: м. Вишгород
Ціна: від 24 000 грн/кв. м

Є можливість інвестувати у багаторівневе житло у ЖК «Вишгород Сіті Парк». У комплексі продають дво- та трикімнатні дворівневі квартири. Квартири з балконами, гардеробними, кількома санвузлами. Вартість квадратного метра — 24 000 грн.

Комплекс включає два будинки висотою 10 та 17 поверхів. Будинки будують за монолітно-каркасною та цегляною технологією зі стінами з цегли та газоблоку, фасади утеплять мінеральною ватою та пінополістиролом.

Здача чергового будинку запланована на 1 квартал 2023 року.

Теги:

Новини забудовників За півтора року, з початку пандемії, ціна квадратного метра первинної нерухомості у Києві, за даними M4U, зросла на 37% і продовжує зростати. Комусь це дало підстави проводити паралелі з 2005−2008 роками …

За даними Міністерства фінансів, станом на 25 листопада уповноважені банки з виконання держпрограми «Доступна іпотека 7%» підписали 1135 кредитних договорів на суму 987,06 млн грн (у т.ч. на первинному ринку — 24,46% суми, на вторинному — 75,54%). Загалом до уповноважених …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024