Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


Акцент на заходах безпеки у ЖК

29.10.2021

3м2 Редактор

Безпека — одна з конкурентних переваг низки столичних житлових комплексів. В огляді 3m2 представлені новобудови різних класів, які відповідають таким критеріям.

ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25а
Ціна: від 33 000 грн/кв. м

Стилобатна частина, на якій розташований житловий квартал POETICА, створює закритий «двір без авто», а також обмежує доступ стороннім, що додає захисту мешканцям. Крім того, в будинках працюватиме «розумна система», а це означає персоналізований вхід на внутрішню територію та до приміщень загального користування.

У житловому кварталі можна придбати 1-4-кімнатну квартиру в одній із двох колекцій:

  • у першій заплановано чотири секції в 26 поверхів кожна, останні займають дворівневі житлові приміщення;
  • у другій — три секції висотою 20-24 поверхи.

Девелопер проєкту — компанія ENSO.

Усі будівлі зводять за монолітно-каркасною технологією. Міжквартирні стіни — червона керамічна цегла, зовнішнє утеплення мінеральною ватою (15 см) із застосуванням навісного вентильованого фасаду з керамогранітної плитки. В обох колекціях запланований підземний паркінг.

Вартість житла залежить від секції й коливається в межах 33 000-56 700 грн за квадратний метр.

Першу колекцію забудовник планує ввести в експлуатацію до кінця поточного року.

RUSANIV RESIDENCE

Адреса: Дніпровський район, вул. Сверстюка, 54
Ціна: 34 950-64 850 грн/кв. м

Високий рівень приватності та безпеки буде забезпечено власникам квартир у Rusaniv Residence — бізнес-класі на першій лінії Русанівського каналу.

Проєктом предбачено відповідний рівень затишку, захищенності і двір закритий для автомобілів. Для власників автівок облаштують підземний паркінг.

Власники квартир Rusaniv Residence зможуть користуватися усіма перевагами дизайнерського лобі від архітектурної майстерні Makhno Studio. Простір лобі передбачає наявність місця для безпечного зберігання колясок і велосипедів.

Висота секцій Rusaniv Residence становить 25 поверхів, а центральна «клубна» секція зі стилобатом є 6-поверховою.Мешканці саме цієї секції матимуть найближчий доступ до тераси на стилобаті.

Вартість за квадратний метр зараз становить від 34 950 до 64 850 грн.

Проєкт реалізують девелопери Perfect Group і Citex Development.

Перший будинок буде введено в експлуатацію в IV кварталі 2022 року.

ЖК MONTREAL HOUSE

Адреса: Голосіївський район, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83
Ціна: 57 400-79 500 грн/кв. м

Територія ЖК Montreal House буде закритою та водночас багатофункціональною. Простір для конференцій і коворкінгу, бібліотека, home office, lounge зона, вітальня з міні-кухнею, дитяча кімната — всім цим зможуть користуватися резиденти гості комплексу. Такий функціонал вимагає ретельного підходу до безпеки й контролю доступу, що і передбачив забудовник Cityconsult Development. У будинку організують консьєрж-сервіс, запровадять багаторівневу систему безпеки, зокрема охорону, систему контролю доступу та цілодобове відеоспостереження, виділять спеціальні зони для відвідування.

ЖК Montreal House належить до житла бізнес-класу. Комплекс складатиметься з одного будинку, розділеного на дві секції. Висотність каскадна — 11-12, 16-17 і 20 поверхів. Загальна кількість квартир становитиме 328. Також на території зведуть дворівневий підземний паркінг і власний дитячий садочок.

При будівництві застосована монолітно-каркасна технологія, стіни виконані з цегли, фасад утеплений мінеральною ватою. У продажу є 1-3-кімнатні квартири в обох секціях.

Введення в експлуатацію в заплановане на ІІ квартал 2022 року.

ЖИТЛОВИЙ РАЙОН RYBALSKY

Адреса: Подільський район, Набережно-Рибальська дорога, 3, 9
Ціна: 44 100-86 900 грн/кв. м

Безпека в Rybalsky підпорядкована «розумним технологіям», роботу яких контролює управляюча компанія Atmosfera. Зокрема, в кожному будинку, у всіх місцях загального користування, встановлений відеонагляд, також є IP-домофонія та система контролю доступу. Дані надходять до єдиної системи моніторингу стану будинку, що дозволяє оператору в реальному часі спостерігати за територією будівлі й інфраструктурою навколо нього. Управляти «розумною системою» мешканці можуть із мобільного додатку SFERA.

Проєкт реновації промислової зони на Рибальському півострові реалізують компанії Perfect Group та Riverside Development. Загалом вони планують звести дев’ять будинків: № 3, 5 і 9 уже введені в експлуатацію, частину будинку № 5 займає освітній комплекс.

Усі будинки будують за монолітно-каркасною технологією, для кладки зовнішніх стін і внутрішніх перегородок використовують повнотілу керамічну цеглу. Фасади утеплюють негорючою мінеральною ватою (товщина 15 см).

У продажу є 1-5-кімнатні квартири, вартістю 44 100-86 900 грн за квадратний метр.

Найближчий період введення в експлуатацію наступної частини житлового району — до кінця поточного року.

POLARIS HOME&PLAZA

Адреса: Оболонський район, вул. Сім’ї Кульженків (Петра Дегтяренка), 22
Ціна: 22 500-39 900 грн/кв. м

Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням і картки доступу — засоби безпеки, які будуть реалізовані в POLARIS HOME&PLAZA. Нова для Мінського масиву концепція live-work-play представить мультифункціональний простір класу комфорт+ з високим рівнем безпеки. Також у проєкті передбачений ресепшен у вхідній групі, що стане додатковим засобом контролю.

Мешканці матимуть можливість спуститися до ТРЦ і супермаркету, дитячого садочку, спортивного клубу, ресторанів і кафе на окремому ліфті. Все це забезпечить додатковий рівень приватності.

Проєкт від Perfect Group та Citex Development складається з кількох секцій висотністю 24 поверхи. Застосована монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни з повнотілої червоної цегли, для зовнішнього утеплення застосують мінеральну вату.

Наразі є доступним широкий вибір планувань. Вартість становить 22 500—39 900 грн за квадратний метр.

Термін введення в експлуатацію: 2 черги, секція 4.1 — II квартал 2022.

Теги:

Новини забудовників За період пандемії популярність приватних форматів житла — котеджів, таунхаусів, дуплексів, квадрексів — значно зросла. Якщо раніше такі проєкти купувалися здебільшого кінцевим споживачем, то …

Новини забудовників Цього вівторка, 26 жовтня, представники влади, місцевого самоврядування, девелопери та інші стейкхолдери будівельної галузі зібрались у рамках 3.0 Building & Construction Forum для обговорення ключових …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024