Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Акції жовтня у ЖК передмістя

30.09.2021

3м2 Редактор

Забудовники передмістя підтримують попит на заміські квартири цікавими акціями та особливими ціновими пропозиціями. Що наразі пропонують, розповідаємо в нашому огляді від 3m2.

ЖК Лавандовий

Адреса: м. Бровари
Ціна: 22 700—31 200 грн/кв. м

Бровари є одним із пріоритетних напрямків для інвестування в нерухомість. Причин для такого вибору кілька: місто має невелику щільність забудови при добре розвиненій інфраструктурі та розташоване поруч зі столицею. Поєднання цих факторів гарантує  комфортне, а також  надає можливість обирати серед нових комплексів.

Забудовники пропонують покупцям вигідні умови інвестування. Так, в ЖК «Лавандовий» від Cityconsult Development можна придбати квартиру на виплат на стандартних умовах: безвідсоткова розстрочка від забудовника з першим внеском від 30% терміном до 36 місяців, або  придбати квартиру на виплат терміном до 60 місяців по спеціальній пропозиції (кількість квартир, що бере участь у програмі обмежена).

Терміни введення будинку в експлуатацію — IV квартал 2021 року.

ЖК Променада

Адреса: м. Вишневе
Ціна: 23 000—27 000 грн/кв. м

ТОВ «Променада-Інвест» оголосила про старт продажу нової черги ЖК «Променада» і до цього присвятила акцію — квартиру наразі можна придбати від 888 тис. грн.

Також у цьому комплексі діє програма «Trade-IN: Обмін житла», що дозволяє віддати забудовнику стару квартиру (на продаж) та обрати нову в ЖК «Променада».

Інфраструктура ЖК включатиме дитячий і спортивний майданчик, центр дитячого розвитку, фітнес-центр, зручний паркінг і променад для відпочинку. Територія комплексу знаходитиметься під відеонаглядом та охороною.

Будинки, заплановані для введення в експлуатацію: 3-й у III кварталі 2021 року та 4-й у IV кварталі 2023 року.

ЖК Евромісто

Адреса: с. Крюківщина, Києво-Святошинський район
Ціна: 21 500—29 500 грн/кв. м

Забудовник Savo Group розпродає комори в ЖК «Евромісто» зі знижкою до 10 000 грн або пропонує придбати їх у розстрочку. Зважаючи на кількість різних речей, які сусіди залишають у загальному коридорі біля квартири або люди зберігають в різних кутках у своїх помешканнях, комора стає необхідністю.

Така пропозиція є актуальною для тих, хто розглядає можливість оселитися в цьому ЖК комфорт-класу.

Концепція комплексу — місто в місті. Тут будуть власна сервісна служба з надання житлових послуг, закрита територія з охороною 24/7, безкоштовні паркувальні місця, а також низка інфраструктурних об’єктів.

Частина ЖК вже введена в експлуатацію, наступну секцію планують здати в III кварталі 2023 року.

ЖК Київський

Адреса: м. Буча
Ціна: 16 200—18 500 грн/кв. м

До кінця вересня у ЖК «Київський» можна придбати двокімнатну квартиру зі знижкою в 17%.

У західній частині міста Буча ND Development Group будує житловий квартал комфорт-класу, що складатиметься з шести будинків (14 секцій, загалом 544 квартири).

На території ЖК будуть також нежитлові приміщення медичного, оздоровчого, освітнього, комерційного та побутового призначення. Територія комплексу буде закритою, з охороною і відеоспостереженням.

Придбати квартиру можна в будинках, які мають ввести в експлуатацію в IV кварталі 2021-го, II і IV 2022 року.

ЖК ART RESIDENCE

Адреса: м. Ірпінь
Ціна: 24 050—26 750 грн/кв. м

У ЖК Art Residence до кінця вересня є можливість придбати квартиру зі знижкою в 100 тис. грн.

Комплекс бізнес-класу розташований в центрі Ірпеня, в зеленій частині навпроти парку відпочинку імені Володимира Правика, поряд розвинена інфраструктура міста.

Перший будинок уже введений в експлуатацію, а другий забудовник планує здати до кінця цього року.

Новини забудовників Встигните скористатись можливістю придбати  зручну та комфортну  квартиру в ЖК Krona Park II  на  вигідних  умовах —   розтермінування на 60 місяців.  Нова …

Новини забудовників Завітати до відділу продажу житлового комплексу й не просто отримати вичерпну інформацію про умови придбання квартири, а й відчути себе вдома — така можливість …

Статьи по теме
Акції
Квартира зі знижкою 12% у «Озерний гай Гатне»

Новини забудовників У будинку №10 та 11 у ЖК «Озерний гай Гатне» продаються квартири зі знижкою 12%. «Озерний гай Гатне»…

26 / 03 / 2024

Акції
Ексклюзивна пропозиція: 20% вигоди на квартири бізнес-класу

Новини забудовників У ЖК City Hub для покупців є можливість  придбати квартири бізнес-класу з 20% вигодою. Про це пише забудовник. Сучасний дизайн,…

22 / 03 / 2024

Акції
Квартири в Illinsky House та Montreal House застраховані від воєнних ризиків та коливань курсу валюти — забудовник

Новини забудовників Купуючи квартиру в столичних проєктах Alliance Novobud, клієнти отримують відразу дві вагомі причини для спокою — фіксований курс…

22 / 03 / 2024

Акції
Продається двокімнатна квартира. Є знижка

Новини забудовників Продається двокімнатна квартира загальною площею 70,78 м.кв знижкою 15% у ЖК LIfe Story (м.Київ, вул. Метрологічна 13-А). Про…

21 / 03 / 2024