Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


Alliance Novobud дарує 1 кв. м у новобудовах для клієнтів Eldorado.ua

16.11.2022

3м2 Редактор

Новини забудовників

Alliance Novobud та Eldorado.ua об’єдналися заради сімей, щоб пропонувати клієнтам більше можливостей.

У рамках партнерства передбачено ряд цікавих взаємодій. Перша пропозиція, яку підготували компанії для своїх клієнтів, – 1 кв.м в подарунок*. Клієнти Eldorado.ua, що придбають нерухомість у новобудовах Alliance Novobud, отримають знижку у розмірі вартості 1 кв.м обраного житла. Eldorado.ua зі свого боку допоможе облаштувати нове житло: комплексно підібрати побутову техніку та електроніку, забезпечити комфортну доставку та установлення з підтримкою 24/7 та подарує 1 000 грн на покупки у всій мережі.

«Разом з eldorado.ua ми запланували чимало цікавих акцій. Всі вони — заради того, щоб клієнти отримали від нашої співпраці якнайбільше переваг. Першою такою активністю стане подарунковий квадратний метр у новопридбаному житлі чи приміщенні комерційного призначення будь-якого з об’єктів Alliance Novobud. Така пропозиція допоможе покупцю заощадити досить значну суму коштів, яку можна витратити на щось вагоме, наприклад, на побутову техніку у нову квартиру або на новенький гаджет», — зазначила Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud. — Ціна квадратного метра в житлових комплексах Alliance Novobud сьогодні становить від $800 до $3000, тож сума економії вагома й варта того, аби скористатися такою гарною пропозицією. Ми вже запланували нові активності, які оголосимо трохи згодом».

«В Eldorado.ua ми щодня рухаємося вперед заради сімей. І кожен наш крок у взаємодії з клієнтами та партнерами сфокусований саме на тому, щоб робити життя сімей хоч трішечки кращим. Alliance Novobud — партнер, з яким ми сходимося в цілях, адже попри все вони не зупиняються та будують житло для українців, мають спеціальні умови для військових та переселенців, що зараз украй важливо. Завдяки цьому партнерству українці, які планують придбати житло, отримають від нас максимальну підтримку: і у виборі, і в облаштуванні власної домівки, — коментує Марія Коршикова, керівниця маркетингових комунікацій Eldorado.ua

Умови спільної пропозиції такі:

  • Клієнти Eldorado.ua можуть використати промокод ELDORADO+ANB та отримати 1 кв.м як подарунок у житловій, нежитловій та комерційній нерухомості всіх житлових комплексів Alliance Novobud.
  • Щоб скористатися пропозицією, покупець має показати промокод у відділах продажу Alliance Novobud та внести 50% або більше від суми вартості нерухомості, яку купує. Ці умови діють також при оформленні розтермінування від забудовника.

Всі клієнти, які придбали житло, отримають консультацію з підбору комплексу техніки та електроніки, а також 1 000 грн на покупку в мережі Eldorado.ua.

Пропозиція діє для покупців у всіх новобудовах Alliance Novobud:

Отримати знижку можна у відділах продажу Alliance Novobud:

  • м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23.
  • м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-91.

Пропозиція діє до 30 грудня 2022 року.

Детальніше про акцію – за  посиланням.

* Під «1 кв.м в подарунок» мається на увазі знижка в розмірі вартості квадратного метра нерухомості, яку планує придбати покупець.

Alliance Novobud — девелопер прогресивної формації. Понад 18 років працює на будівельному ринку Києва та області. Проєктує й будує осмислені житлові простори для життя, відпочинку та самореалізації. Сьогодні  Аlliance Novobud  відомий гравець столичного ринку об’єктів бізнес-класу та визнаний лідер у сегменті осучаснення й розбудови міст Київської агломерації.

Одним з перших серед девелоперів відновив будівництво й на усіх своїх майданчиках одночасно. Пропонує спеціальні програми з придбання житла для військовослужбовців та переселенців.

Eldorado.ua – провідна мережа побутової техніки та електроніки в Україні. Мережа налічує 96 магазинів, має інтернет-магазин та зручний мобільний застосунок із різними варіантами доставки.

Забезпечує роботою понад 3,2 тис. працівників.

У 2022 році компанія розпочала благодійну ініціативу «Цеглинка для родинки». Кожен охочий може придбати у будь-якому магазині мережі чи на сайті «цеглинку» вартістю 23 грн, тим самим зробивши благодійний внесок на будівництво модульного житла для сімей, які його втратили. 

Компанія працює з 1999 року. За цей час близько 3 млн українців стали постійними покупцями техніки та електроніки в eldorado.ua, задовольняючи потреби своїх сімей.

Комісія Київської міської ради з питань архітектури, містобудування та земельних відносин не підтримала петицію відновлення зруйнованого іранським дроном будинку на Жилянській. Про це повідомляє дослідник історії архітектури та активіст Семен …

3m2 зібрав декілька житлових комплексів в різних районах столиці у пішій доступності від метро. Poetica ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25аЦіна: …

Статьи по теме
Новини
Який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами? Опитування забудовників

Станом на березень 2024 року вже понад 8,4 тисячі українських родин придбали власне житло за програмою єОселя на більш, ніж 13 млрд грн, такі…

29 / 03 / 2024

Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024