Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Автор кращого хмарочоса світу Рейнір де Ґрааф презентує свою нову книгу в Києві

19.01.2022

3м2 Редактор

Новини забудовників

Всесвітньо відомий нідерландський архітектор Рейнір де Ґрааф, який є автором кращого хмарочоса світу Norra Tornen, презентує свою нову книгу «Мастерплан» в Києві.

Архітектурний роман “Мастерплан” розповідає про сліпі амбіції, суперечливу вірність та глибокі сумніви — як свідчення руйнації архітекторського еґо. Українською мовою книга видана видавництвом CANactions за підтримки девелоперської компанії ENSO.

Презентація україномовного видання роману відбудеться 25 січня у коворкінгу Освіторія Хаб у форматі дискусії з аудиторією. У всіх присутніх буде можливість поставити запитання і поспілкуватися з автором.

Час та дата: 25 січня 2022 року, 19:00

Локація: Освіторія Хаб, вул.Московська 2, Київ.

Мова: англійська
Реєстрація: https://forms.office.com/r/HEba5VK86r

Подія у Фейсбуці: https://fb.me/e/243JrxB45 

Вхід вільний та можливий лише за попередньою реєстрацією, наявністю вакцинації чи негативного ПЛР тесту.  

Захід відбудеться за підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні та девелоперської компанії ENSO.

Про автора:

Нідерландський архітектор Рейнір де Ґрааф – партнер архітектурного бюро OMA та співзасновник аналітичного центру AMO.

У 2019 році він вперше відвідав Київ для презентації своєї книги “Чотири стіни та дах” від видавництва CANactions. У 2022 він повертається до столиці України, щоб представити новинку —  архітектурний роман “Мастерплан”. 
Архітектор працював над багатьма відомими проєктами, серед яких комплекси De Rotterdam (Нідерланди) та Mangalem 21 (Албанія), генеральний план Сколково, головний аеропорт Нідерландів «Схіпол». Рейнір відомий ще й тим, що є автором вежі Norra Tornen в Стокгольмі — житлового комплексу, визнаного кращим хмарочосом світу за 2018–2020 роки.  

Більше інформації про книги автора від видавництва CANactions :

Про компанію:

ENSO – українська девелоперська компанія, в основі діяльності якої стоїть розробка, будівництво та управління проєктами у сфері житлової та комерційної нерухомості. Компанія будує житлові комплекси загальною площею близько 400 тис. кв.м: Diadans, Перша колекція Poetica, Друга колекція Poetica і Fjord.

Девелопер ENSO перший в Україні сертифікував житловий комплекс за міжнародними екологічними стандартами. У 2020 році Diadans пройшов сертифікацію BREEAM International New Construction, яка охоплює оцінку енергоефективності, впливу будівлі на навколишнє середовище, безпеки для жителів і відвідувачів, використання екологічних матеріалів для будівництва, зручності транспортної інфраструктури та інше.

Повітрофлотський проспект у столиці капітально відремонтують: оновлять покриття дороги, тротуарів і прилеглі території, замінять комунікації та облаштують велосмуги і тактильні доріжки. Як повідомляє КМДА, затверджено робочий проект капітального …

Разом з нашими партнерами ЛУН.Місто аналізуємо цінові зміни, які відбулися на ринку первинної нерухомості передмістя Києва. Станом на 1 січня 2022 року вартість квадратного метра …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024