Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Де дитячий садок запланований у складі ЖК

13.09.2021

3м2 Редактор

В огляді 3m2 — ЖК, де є або запланований власний дитячий садочок.

ЖК FJORD

Адреса: Військовий проїзд, 8, Печерський район
Ціна: 34 500—59 550 грн/кв. м

Житловий комплекс, який зводить девелопер ENSO, вирізняється не тільки нестандартним проєктом, а й інфраструктурою. Зокрема, в ЖК Fjord, представленому в сегменті бізнес-класу, на майже 1 300 кв. м буде облаштований дитячий садочок із майданчиком.

Загалом ЖК складатиметься з одного будинку, розділеного на дев’ять секцій. Доступні для придбання одно-, дво-, трикімнатні квартири та одна квартира на чотири кімнати в невисокій секції на останньому, 16-му, поверсі.

Будівництво планують закінчити в IV кварталі 2022 року.

ЖК GREAT

Адреса: вул. Причальна, Дарницький р-н
Ціна: 23 250—36 500 грн/кв. м

На набережній Дніпра до 2023 року «РІЕЛ» та IB Alliance планують побудувати ЖК Great комфорт-класу, що складатиметься з 13 будинків (26 поверхів), комерційних та інфраструктурних об’єктів. Серед останніх — 2 дитячих садочки: один забудовники планують передати на баланс міста, а інший залишиться у власності ЖК, він працюватиме як приватний. Наразі триває будівництво.

Також на території комплексу зводять початкову школу на 510 місць, облаштують тематичну паркову зону, діловий центр, кафе, паркінг (на понад 2 тис. паркомісця) тощо. До набережної Дніпра — 90 м, що створює додаткові можливості для проведення дозвілля на природі.

Заявлені терміни вводу в експлуатацію перших трьох будинків — ІІ квартал 2021 року, четвертий забудовник планує здати в IV кварталі 2021-го, а наступні етапи здачі — ІІІ квартал 2022-го і ІV квартал 2023-го.

ЖК STAR CITY

Адреса: вул. Каунаська, 27, Дніпровський район
Ціна: 22 300—25 700 грн/кв. м

ЖК Star City від BudCapital зводять на території в 7,7 га: тут буде вісім будинків комфорт-класу висотою 25 поверхів, об’єднаних спільним внутрішнім простором (закрита територія під охороною).

В окремій будівлі запроєктовані власний триповерховий дитячий садок на 115 місць та школа-гімназія на 660 місць у чотири поверхи, поряд також облаштують торгово-офісний центр і підземний паркінг на понад 1300 місць.

Поряд із Star City проходить залізнична колія, розташований ЖК «Комфорт Таун», кілька державних дитячих освітніх закладів і промзона.

Заявлені дати введення будинків в експлуатацію — ІV квартал 2022 року та I квартал 2023-го.

ЖК НОВОПЕЧЕРСЬКІ ЛИПКИ

Адреса: вул. вул. Михайла Драгомирова, 1, 3, 5, 12, 14, 16б, 18а, 20а, Печерський район
Ціна: 68 600—80 700 грн/кв. м

Проєкт ЖК «Новопечерські Липки» від City One Development заявлений у бізнес-класі та складається з 31 будинку. Загалом забудовник планує продати понад 4 600 тис. квартир, тому наявність дитячого садочку — виправдана частина комплексу. І хоч введено в експлуатацію тільки частину комплексу, на території вже працює кілька садочків: 

  • Leapkids — двомовний простір (українська-англійська) за підтримки програм і фахівців Британської Ради та з командою досвідчених фахівців;
  • MiniPolis приймає дітей із 1,5 років, використовує державні й інноваційні методики навчання та готує для вступу до школи;
  • «Монтессорі», де дитина може навчатися українською та англійською;
  • La Casita — дошкільний заклад, в якому діти вчаться іспанською, англійською, російською та французькою мовами.

Крім цього на території комплексу працюють дві школи (Новопечерська та Британська міжнародна), багато образотворчих закладів і чимало комерційних компаній, що надають послуги в різних сферах. Також є підземний паркінг на майже 4 тис. машино-місць.

Заявлені етапи введення будинків в експлуатацію: І квартал 2022 року, І квартал 2023-го та ІІ квартал 2024-го.

ЖК НОВА АНГЛІЯ

Адреса: вул. Михайла Максимовича (Трутенка), 24, Голосіївський район
Ціна: 36 800—47 600 грн/кв. м

Місто в місті ЖК «Нова Англія» будує Royal House недалеко від станції метро «Васильківська», великих ТРЦ, парків й іншої інфраструктури, яка в Голосіївському районі столиці добре розвинена. Загалом у проєкті передбачено 14 будинків (висотою 14-16, 19 і 21 поверх), частину забудовник уже ввів в експлуатацію.

На території комплексу уже працює ліцензований дитячий садочок «Маленька Європа» холдингу «Європейський колегіум» (на ринку 19 років). Тут із дітьми займаються за власною методикою, яку створено на досвіді навчальних програм Сінгапуру, Фінляндії й Англії. Приймають у садок із трьох років, дитина тут знаходиться повний день, вивчає англійську з носіями мови та різнобічно розвивається.

Наступну секцію мають здати до кінця поточного року, наступні — у ІІІ і IV кварталах 2022-го, ІІ і ІІІ кварталах 2023-го. Наразі в продажі залишилися однокімнатні та двокімнатні квартири.

Чи можуть за борги забрати квартиру чи будинок? За законом — так. Це залежить від суми заборгованості. Також потрібне відповідне рішення суду. Що можна зробити, …

Північний апеляційний господарський суд залишив в силі рішення суду першої інстанції, яким задоволено позов міської прокуратури в інтересах держави в особі Київської міської ради до …

Статьи по теме
Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024

Новини
ДІАМ подала до суду через порушення біля Солом’янського парку

Державна інспекція архітектури та містобудування України звернулася до суду через порушення на обʼєкті за адресою вул. Шаповала, 1-3, де поруч із Солом’янським…

28 / 03 / 2024

Новини
Департамент КМДА заборонив незаконні будівельні роботи на фундаменті старовинного палацу

Нещодавно Департамент охорони культурної спадщини КМДА видав припис, щодо повного припинення будівельних робіт на вулиці Мазепи, 3-в, де виявили фундамент старовинного палацу XVIII…

28 / 03 / 2024