Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Де можна купити квартиру по програмі «Доступна іпотека 7%» в Київській області

14.12.2021

3м2 Редактор

3m2 вивчав, де можна скористатися «Доступною іпотекою 7%», а також з якими банками співпрацюють девелопери, щоб надати вигідні умови кредитування.

ЖК ГОСТОМЕЛЬ RESIDENCE

Адреса: смт Гостомель
Ціна: 21 000-25 000 грн/кв. м

ЖК «Гостомель Residence» співпрацює з кількома банками-партнерами й пропонує своїм покупцям скористатися програмами іпотечного кредитування, в тому числі й пільговою іпотекою під 7% річних. Визначитися з банківською установою та ознайомитися з програмами кредитування можна у відділі продажу. Також менеджери проконсультують щодо документів, необхідних для оформлення кредиту.

Крім того, в ЖК діє розстрочка від забудовника до 24 місяців без здорожчання. Перший внесок становить 35% від вартості житла. Внесення  платежів відбувається відповідно до індивідуально встановленого графіку, є можливість дострокового погашення зі зниженням вартості.

В новобудові можна придбати різні варіанти житла: від смарт-квартир площею 21 кв. м до квартир у 138 кв. м, в тому числі з власними двориками й терасами.

Загалом проєкт комплексу передбачає зведення п’яти будинків (у 5-7 поверхів) і 16 квадрексів у рекреаційній зоні біля озера. ЖК споруджують за монолітно-каркасною технологією. Залізобетонний каркас, утворений колонами та перекриттями, становить основу будинку, стіни заповнюють газоблоком або цеглою, для утеплення фасадів використовують мінеральну вату та пінополістирол.

Перші будинки вже введені в експлуатацію.

ЖК ОЗЕРНИЙ ГАЙ ГАТНЕ

Адреса: с. Гатне, Фастівський район
Ціна: 18 900-41 450 грн/кв. м

У ЖК «Озерний Гай Гатне» можна придбати квартиру з компенсаційною процентною ставкою 7% річних, за умови сплати мінімального внеску в розмірі 15% від вартості житла. Кредит надається на період від 1 до 20 років на суму від 100 тис. до 2 млн грн в рамках держпрограми «Доступна іпотека 7%».

Заміський комплекс комфорт-класу з власними пляжами й озерами знаходиться в 10 хвилинах на авто від станції метро «Теремки», у 3 км від Києва.

Варіантів для придбання житла й оформлення іпотеки під 7% наразі є багато. В загальній пропозиції до придбання доступні планування кватир від 1 до 7 кімнат. На території 48 га забудовник планує звести 47 будинків висотою 4-10 поверхів.

Квартири здають White BOX або з готовим ремонтом, на вибір доступні три різні дизайнерські рішення.

Частина комплексу вже введена в експлуатацію. Найближчу чергу здадуть у I кварталі 2022 року.

ЖК Мюнхаузен 2

Адреса: м. Ірпінь
Ціна: 21 800-29 900 грн/кв. м

Забудовник Domira Group передбачив можливість придбати житло в ЖК «Мюнхаузен 2» за державною програмою: річна відсоткова ставка 7%, тривалість кредиту — до 20 років, за умови внесення першої оплати в розмірі мінімум 15% від вартості квартири. Щоб отримати цей кредит, покупець має надати довідку про доходи за останні пів року.

Концепція комплексу бізнес-класу — «сімейний тип», відповідно тут немає smart-житла, але є планування-трансформери з family-кухнями. У продажу запропоновані одно-, двох- і трикімнатні квартири та житло із терасою площею від 38,73 до 83,14 кв. м.

Перший будинок нещодавно ввели в експлуатацію, другий мають здати в III кварталі 2023 року.

ЖК Антрацит

Адреса: с. Петропавлівська Борщагівка, Києво-Святошинський район
Ціна: 22 700-28 600 грн/ кв. м

Компанія PRO-Group Development у рамках проєкту ЖК «Антрацит» комфорт-класу звела одну п’ятиповерхівку, яку ввела в експлуатацію в III кварталі 2021 року. Наразі тут можна придбати 1-3-кімнатну квартиру площею від 42,2 до 90,7 кв. м. Якщо в покупця є тільки 30% від загальної вартості житла, решту суми забудовник пропонує взяти в іпотечний кредит під 7% річних.

ЖК Оптимісто

Адреса: с. Гатне, Фастівський район
Ціна: 21 000-33 500 грн/кв. м

Програма доступної іпотеки від «Укргазбанку» діє в ЖК «Оптимісто» за такими умовами: ставка 7% річних на весь термін кредитування, початковий внесок — 15% від вартості житла, термін кредитування — до 20 років. Якщо оформити кредит на квартиру в секції, яка вже введена в експлуатацію, заселитися можна одразу після підписання угоди.

Проєкт компанії Smile Development передбачає забудову ділянки по периметру, де буде зведено два будинки висотою 10 поверхів кожен. Зараз тут продають 1-5-кімнатні квартири площею від 34,31 до 125,68 кв. м.

Частина комплексу вже введена в експлуатацію, найближча дата наступної здачі — ІІ квартал 2022 року.

У січні–вересні 2021 року підприємствами Києва вироблено будівельної продукції (виконано будівельних робіт) на суму 33 046 958 тис. грн. Індекс будівельної продукції в січні–вересні 2021 року …

За участі Солом’янської окружної прокуратури міста Києва у судовому порядку на користь територіальної громади міста Києва витребувано з незаконного володіння фізичної особи нежитлове приміщення у …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024