Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Динаміка будівництва «Інтергал-Буд» за жовтень. Частина II

05.11.2020

3м2 Редактор

Новини компаній

Продовжуємо ділитися інформацією щодо динаміки будівництва житлових комплексів «Інтергал-Буд». До вашої уваги інформація станом на 1 листопада 2020 року. Перша частина тут.

ЖК «Академ-Квартал», адреса: пров. Приладний, 10

До вашої увага динаміка робіт будинків №1, 2 та 3.
Роботи у будинках №1 та №2 наближаються до фіналу:

Будинок №1
Переважна більшість робіт завершена. На фінішній прямій: влаштування протипожежних систем — 98%, будівельно-монтажні роботи — 90%, монтаж ліфтів і пусконалагоджувальні роботи — 85%. Прокладання систем внутрішнього опалення та  електропостачання практично завершені та становлять 99%.

Будинок №2
Така ж ситуація і з будинком №2. Переважна більшість робіт завершені. На фінішній прямій: система внутрішнього водопостачання та каналізації, система внутрішнього опалення та система внутрішнього електропостачання. Влаштування протипожежних систем — понад 90%,  монтаж ліфтів і пусконалагоджувальні роботи — 80%,  будівельно-монтажні роботи — 90%.

Будинок №3
Виконується влаштування монолітного каркаса — майже 15%.

ЖК «Сирецькі Сади», адреса: вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18Г

До вашої уваги динаміка робіт у будинках №5, 6, 7 та 8, які знаходяться у процесі будівництва:

Будинок 5
Тривають монтаж та пусконалагодження ліфтів — 90%, водопостачання та каналізація — 85%, опалення — 85%, електропостачання та протипожежні системи — 85%. Штукатурка стін та улаштування стяжки готові на 85%. Утеплення фасадів завершено, а їх облаштування підходить до фінальної прямої та становить 95%. Улаштування покрівлі також виконано на 95%. Триває встановлення дверей — 35%.   

Будинок 6
Завершені роботи з влаштування котловану, пальового поля та фундаментної плити. Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса 1 поверху.  

Будинок 7
Завершені роботи з влаштування котловану, пальового поля та фундаментної плити. Влаштовано монолітний каркас на рівні 12 поверху. Триває влаштування стін та перегородок із цегли на 1 поверсі.  

Будинок 8
Завершені роботи з влаштування котловану, пальового поля, фундаментної плити та монолітного каркаса. Влаштовано монолітний каркас на рівні 8 поверху. Триває влаштування стін та перегородок із цегли на рівні 20 поверху. Також завершено влаштування каркаса вхідних груп. Розпочато монтаж вікон — 1 поверх. Стартувало влаштування водопостачання та каналізації, штукатурка стін та стяжки. Улаштування покрівлі виконано на 10%.   

ЖК CITY HUB, адреса: вул. Кудряшова, 8-10

Будинок №1
Секція №1
Встановлюються вертикальні конструкції 6 поверху. Виконується мурування стін 2 поверху.

Секція №2
Встановлюються вертикальні конструкції 7 поверху. Виконується мурування стін 4 поверху. Триває влаштування вентиляційних каналів, сходових маршів.

Будинок №2
Тривають підготовчі роботи під будівництво.

Нагадуємо, що «Інтергал-Буд» за власний кошт проводить реконструкцію дощового колектора на вул. Кудряшова.

ЖК «Причал 8», адреса: вул. Канальна, 8

Секція №1
Влаштування фасадів — понад 90%. Влаштування покрівлі — 97%. Монтаж ліфтів та пусконалагоджувальні роботи — понад 40%. Оздоблення місць загального користування та спеціальних приміщень — понад 60%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації, опалення, електропостачання, протипожежних систем — понад 40%.

Секція №2
Влаштування покрівлі на фінішній прямій і складає 97%. Влаштування фасадів — понад 90%. Монтаж ліфтів та пусконалагоджувальні роботи — 45%. Оздоблення місць загального користування та спеціальних приміщень — 60%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації, опалення, електропостачання, протипожежних систем — понад 40%.

Секція №3
Завершується влаштування стін та перегородок 24 поверху. Монтаж металопластикових конструкцій, вхідних дверей у квартири та дверей МЗК на фінішній прямій — понад 90%.

Секція №4
Завершується улаштування стін та перегородок 22 поверху майже завершено.

Секція №5
Влаштування моноліту 7 поверху.

Секція №6
Влаштування моноліту 8 поверху.

Секція №7
Влаштування моноліту 4 поверху.

Паркінг
Влаштування фундаментної плити котловану паркінгу (1 частина) на завершальній стадії. Влаштування фундаментної плити котловану паркінгу (2 частина) — понад 55%.

ЖК INTERGAL CITY, адреса: вул. Старонаводницька, 16Б

На вежі «А» виконуються вертикальні елементи 13 поверху.
На вежі «Г» армується плита перекриття 25 поверху.
На вежі «В» виконаний монолітний каркас вежі, влаштовуються парапети, кладка та залізобетонні сходи.
На башті «Д» виконаний фундамент вежі, виконуються стіни та колони першого рівня підземного паркінгу.
У Лівому крилі виконуються вертикальні елементи 3 поверху.

4 листопада Уряд схвалив проєкт Закону «Про Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2021 рік», який було розроблено Мінрегіоном. Програмою передбачається передати у власність територіальних громад …

Новини компаній Чорна п’ятниця – чудовий привід аби придбати те, що давно хотілося за найпривабливішою ціною. І це стосується не лише одягу чи техніки, а навіть …

Статьи по теме
Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024

Новини
ДІАМ подала до суду через порушення біля Солом’янського парку

Державна інспекція архітектури та містобудування України звернулася до суду через порушення на обʼєкті за адресою вул. Шаповала, 1-3, де поруч із Солом’янським…

28 / 03 / 2024