Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud станом на 1 грудня 2022 року

02.12.2022

3м2 Редактор

Новини забудовників

Розказуємо про хід виконання робіт на усіх майданчиках Alliance Novobud станом на 1 грудня 2022 року.

Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1
Фасад світлопрозорий (вхідні групи), фасад світлопрозорий з ПВХ та фасад світлопрозорий зі СПОК алюмінію — роботи завершені. Активно ведуться роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду, на фініші роботи зі встановлення його освітлення. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж добігають кінця. Системи пожежного захисту встановлені. Завершено роботи й з влаштування стяжок. Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність — 95%. Монтаж інженерних люків готовий на 80%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 80%. Встановлені квартирні дверні блоки.

Будинок 2
Фасад світлопрозорий (вхідні групи), фасад світлопрозорий (ПВХ) та фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) — роботи завершені. Ведуться роботи з влаштування мокрих фасадів — виконані на 65%. Встановлюється освітлення фасаду. Готовність — 75%. Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж на фінальній стадії. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання. Завершені роботи з влаштування стяжок та роботи з влаштування штукатурки. Активно ведуться роботи з встановлення закладних деталей огороджень балконів. Готовність — 45%. Завершений монтаж системи пожежного захисту, а також монтаж ліфтового обладнання.

Паркінг
Роботи з монтажу систем спринклерного пожежогасіння завершені. Монтаж систем димовидалення готовий на 85%.

Внутрішній двір (стилобатна частина)
Завершено роботи з влаштування захисного шару гідроізоляції внутрішнього двору.

Зовнішні мережі
Завершено роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання. Добігли кінця й роботи з встановлення зовнішніх мереж каналізації К2. Також завершені роботи з встановлення зовнішніх мереж теплопостачання.

Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83


Блок 1 (секція №1)
Монолітний каркас завершений. Добігають кінця роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Готовність — 90%. Влаштування «Корони» КЗ (декоративний елемент/монолітний залізобетон) виконане на 55%.

Блок 2 (секція №2 та №3)
Роботи зі зведення стін та перегородок завершені. Роботи з влаштування покрівлі завершені (нижній шар + розуклонка). Ведуться роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній.

Блок 3 (секція №4)
Монолітний каркас готовий на 90%. Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 70%.

Блок 4 (секція №5)
Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 70%. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 60%.

Паркінг
Влаштування монолітного каркаса готове на 65%. Ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 30%.

KRONA PARK II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
На фінальній стадії роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 90%. Влаштування покрівлі у секції 3.2 готове на 60%.

Будинок 4
Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 70%, виконані роботи з 2-го по 9-й поверх. Наразі тривають роботи на 11, 12 та 13 поверхах.

Будинок 6
Будівельні роботи на стадії завершення. Влаштування вхідних груп та вітражів виконані на 80%. Система опалення готова також на 80%. Майже завершені електромонтажні роботи. Системи водопостачання та каналізації виконані на 85%, протипожежний захист готовий на 90%. Майже завершене влаштування стяжок. Проводиться монтаж мереж зовнішнього електропостачання. Зовнішнє оздоблення майже завершене.

Будинок 7
Будівельні роботи на стадії завершення. Система опалення готова на 85%. Майже завершені електромонтажні роботи. Готовність — 90%. Системи водопостачання та каналізації завершені на 95%, протипожежний захист готовий на 90%. Слабострумні мережі встановлені на 90%. Зовнішнє оздоблення майже завершене.

Будинок 8
Роботи з влаштування монолітного каркаса (13-14 поверхи) майже завершені. Ведуться роботи зі зведення стін та перегородок (3, 4 та 5 поверхи виконані, проводяться роботи з 5 по 6 поверхи).

Будинок 9
Роботи з влаштування монолітного каркаса добігають кінця (основі роботи виконані, залишились супутні — входи в підвал тощо). Ведуться роботи зі зведення стін та перегородок (роботи тривають на 3 та 4 поверхах).

Будинок 10
Роботи з влаштування монолітного каркаса виконані на 80% (горизонт 15-го поверху). Ведуться роботи зі зведення стін та перегородок (3 та 4 поверхи виконані, 5 поверх в роботі).

Будинок 12
Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 10% (бетонування плити 2-го поверху).

Будинок 14
Завершені роботи з влаштування випробувальних паль.

«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Покрівлю влаштовано на 80%. Добігають кінця роботи з встановлення віконних конструкцій. Готовність — 95%. Стіни та перегородки встановлені на 95%.В листопаді активно проводилися роботи з влаштування мокрих фасадів. Готовність — понад 75%. Монтаж металевих огороджень балконів готовий на 25%, а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 70%. Тривають роботи зі встановлення систем опалення, водопроводу та каналізації. Готовність — 70%. Роботи зі встановлення систем електропостачання та протипожежного захисту також тривають. Електропостачання готове на 40%. Слабострумні мережі виконані на 75%.Стяжки готові на 65%. Ведуться роботи з монтажу ліфтового обладнання. Готовність — 65% (7 ліфтів змонтовано). Добігає кінця монтаж обладнання помпової станції. Тривають роботи з монтажу обладнання ІТП. Готовність — 90%.

Будинок 2
Зведення стін та перегородок завершене на 95%. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 22%.

Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Будинок 2
Будівельні роботи завершені! Чекаємо на сертифікат про введення будинку в експлуатацію.

Будинок 3
На фінальній стадії роботи зі зведення стін та перегородок. Роботи з влаштування мокрих фасадів виконані на 60%. На фінальній стадії роботи з монтажу світлопрозорих віконних конструкцій. Готовність — 90%.Прокладання мереж електропостачання готове на 80%, влаштування систем пожежогасіння на 75%, слабострумних систем на понад 85%. Активно ведуться роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації. Готовність — 40%.

Будинок 4
Майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 98%. Віконні конструкції встановлені на 95%. Роботи з влаштування мокрих фасадів виконані на 80%.Влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконано на 85%, систем електропостачання та систем сповіщення пожежної безпеки також на 85%. Роботи з влаштування систем слабострумних мереж виконані на 80%. Завершені роботи з монтажу ліфтів.

Теги:

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у Телеграмі. За відповідний законопроєкт № 7441–1, який ухвалений у другому читанні та в цілому, проголосували 265 народних обранців. Зокрема, документ …

Новини забудовників Новорічні свята — найвдаліший час для здійснення заповітних мрій й девелопер Alliance Novobud допоможе вам в їхньому здійсненні. Забудовник пропонує скористатися акцією «Новорічний максимум»* й придбати квартиру в клубному будинку Illinsky House …

Статьи по теме
Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024

Новини
ДІАМ подала до суду через порушення біля Солом’янського парку

Державна інспекція архітектури та містобудування України звернулася до суду через порушення на обʼєкті за адресою вул. Шаповала, 1-3, де поруч із Солом’янським…

28 / 03 / 2024