Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


Динаміка будівництва об’єктів Alliance Novobud за травень 2023 року

02.06.2023

3м2 Редактор

Новини забудовників

Alliance Novobud звітує щодо динаміки будівництва у травні на всіх майданчиках Alliance Novobud. 


Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21

Будинок 1
Роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів наближаються до фіналу. Тривають роботи з влаштування клінкерної плитки на фасаді. Роботи зі встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж практично завершені. Триває монтаж світильників. Оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) виконане на 90%. Змонтовані HPL панелі.

Змонтовані металоконструкції головного піддашка. Частково завезені металоконструкції дизайнерського огородження сходових клітин. Стартують роботи з їхнього монтажу. 

Будинок 2
Роботи з влаштування мокрих фасадів та їхнього освітлення тривають. Роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду виконані на 45%. Триває встановлення світильників фасадного підсвічування.   

Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання практично завершені. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) — готовність 75%. Ведеться монтаж HPL панелей. Виконується оздоблення вхідної групи та стійки рецепції.

Паркінг
Проводяться роботи з оздоблення паркінгу та місць загального користування. Готовність — 95%. Активно проводяться роботи з влаштування підлоги паркінгу. Виконано бетонування та шліфування підлоги. Підготовчі роботи під подальше нанесення топінгових покриттів та розмітки паркінгу.

Загальнобудинкові роботи
Стартували роботи підрядника з внутрішнього благоустрою території та озеленення. Виконується оздоблення та інженерія технічних приміщень сервісної компанії.

Щодня на майданчику працюють від 75 до 101 будівельника.


Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера «У»)/вул. Антоновича, 83

Блок 2 (секції №2 та №3)
Проводяться роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній. Готовність 72%. Активно встановлюється ліфтове обладнання. Тривають земляні роботи та організація тимчасових проїздів на майданчик.

Блок 3 (секція №4)
Проводяться роботи з гідроізоляції підземної частини каркаса. Частина робіт вздовж БЦ «Торонто» завершена. Завершені  роботи з влаштування металоконструкцій («Корона»).

Проводяться монолітні роботи — влаштування парапетів покрівлі, по прибудові — нижні поверхи.  

Щодня на майданчику працюють від 27 до 32 будівельників.
 

Krona Park II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32

Будинок 3
Проводяться роботи з прокладання загальнобудинкової внутрішньої електричної мережі.

Будинок 4
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 95%.

Будинки 6 та 7
Будинки введенні в експлуатацію, отримані поштові адреси.

Будинок 8
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — 50%. Триває влаштування зовнішніх інженерних мереж.   

Будинок 9
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — понад 60%.

Будинок 10
Тривають роботи зі зведення стін та перегородок. Готовність — понад 65%.

Будинок 12
Тривають активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі та гідроізоляції підземної частини каркаса. 

Будинки 14 та 16
Виконане бетонування кущів паль для проведення комплексного випробування.



«Лавандовий», м. Бровари, вул. В. Чорновола

Будинок 1
Роботи з влаштування покрівлі тривають. Роботи з влаштування мокрого фасаду виконані на 90%. Триває монтаж клінкерної плитки.

Тривають роботи з влаштування стяжки та бетонування плити паркінгу. Також в процесі оздоблювальні роботи та монтаж технічних дверей.

Будинок 2
Роботи з влаштування покрівлі виконані на 90%. Ведуться роботи з влаштування фасадів. Готовність 60%. Проводяться роботи з влаштування зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж, влаштування підпірних стін вхідних груп. Частково встановлені секції огородження балконів. Встановлені мансардні вікна.

Загальнопроєктні роботи
Проводиться планування території внутрішнього двору. Виконуються підготовчі роботи: переміщення матеріалів, механізмів та обладнання, вивезення сміття тощо.  


Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська

Будинок 3
Триває влаштування фасаду та монтаж пожежного водопроводу. Також триває оздоблення місць загального користування. Завершене влаштування стяжок холодних переходів, а влаштування стяжки 1-го поверху виконане на 50%. Монтаж квартирних дверей виконаний на 60%.     

Будинок 4
Влаштування перегородок з газоблоку 6-го поверху завершене. Триває оздоблення місць загального користування 1-го поверху. Монтаж пожежного водопроводу виконаний на 50%. Монтаж ІТП також виконаний на 50%. 

Паркінг
Монтаж металоконструкцій виконаний на 80%. Готовність благоустрою також 80%.

Найбільшу суму за оренду житла (добового) за містом доведеться заплатити мешканцям Києва. Медіанна ціна становить 2 374 грн/добу. У Дніпропетровській області відпочинок обійдеться в 1 400 грн. Про це свідчать дані порталу …

Цієї ночі російські окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС, що розташована від Херсона вище за течією Дніпра. «Російськими окупаційними військами здійснено підрив Каховської ГЕС. Наразі уточнюється масштаб руйнування, …

Статьи по теме
Новини
Квартири у новобудовах Подільского району

3m2 підготував огляд кількох новобудов Подільського району. ЖК СИРЕЦЬКІ САДИ Адреса: Подільський район, вул. Івана Виговського, 10БЦіна: від 34 000…

19 / 03 / 2024

Новини
Перші квартири, зареєстровані як майбутні об’єкти нерухомості, можна придбати в кредит за програмою єОселя у Львові

Новини регіонів Укргазбанк акредитував ЖК «Соняшник-6» у Львові від забудовника ТОВ « СБМ ЗАХІД» . Цей об’єкт став першим в…

19 / 03 / 2024

Новини
Купити готову квартиру в Ірпені за програмою єОселя та сертифікатом єВідновлення від забудовника Будівельної групи Синергія

Новини забудовників Забудовник підготував актуальну добірку квартир у житлових комплексах в Ірпені — ЖК Синергія Сіті та ЖК City Park,…

19 / 03 / 2024

Новини
єВідновлення та єОселя будуть працювати разом. Забудовникам слід приготуватися

14 березня Президент Володимир Зеленський підписав закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правового регулювання питань, пов’язаних із забороною…

18 / 03 / 2024