Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Динаміка будівництва ЖК «Інтергал-Буд» станом на 1 вересня 2021 року

06.09.2021

3м2 Редактор

Новини забудовників

Пропонуємо до вашої уваги динаміку будівництва житлових комплексів «Інтергал-Буд».

ЖК Sky Avenue, адреса: вул. Народного Ополчення, 3
У комплексі зводяться 6 житлових будинків на 16 поверхів кожний. Наразі триває будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій. Стартували продажі квартир у будинку №2.

Секції №1, 2
Монтаж та пусконалагодження ліфтів виконано на 65%. Встановлення дверей та влаштування вертикальної гідроізоляції на фінішній прямій. Тривають й роботи з влаштування каркаса вхідних груп та прокладання інженерних мереж. Роботи з влаштування благоустрою виконані на 25%.

Секції №3, 4, 5
Триває влаштування вертикальної гідроізоляції підвальної частини. Монтаж віконних конструкцій виконано на понад 90%, а прокладання інженерних систем на майже 80%. Тривають роботи з оздоблення (без ремонту квартир) та монтаж й пусконалагодження ліфтів. Покрівлю влаштовано на майже 60%.

Паркінг
Роботи на паркінгу тривають — будівельники влаштовують котлован (виконано на майже 90%), встановлюють фундаментну плиту (виконано на понад 85%) та монолітний каркас (виконано на майже 85%). Тривають робити з влаштування гідроізоляції.

ЖК «Теремки», адреса: вул. Академіка Заболотного, 15
Житловий комплекс «Теремки», розташований у Голосіївському районі в оточенні лісу та парків, складатиметься з 5-ти будинків. Наразі тривають роботи у 7, 8, 9, 10 секціях будинку №3 та у 11, 12, 13 та 14 секціях будинку №4, а також облаштовують підземний паркінг.

4 черга: Секція №7
Завершили роботи з утеплення фасадів. Виконується монтаж вхідних дверей до квартир з 2-го по 23-й поверх. Оздоблення МЗК виконане на 45%, а фарбування фасадів на 80%.

4 черга: Секція №8
Завершили роботи з утеплення фасадів. Оздоблення МЗК виконане на 45%. Виконується монтаж вхідних дверей до квартир з 2-го по 20-й поверх. Фарбування фасадів виконане на 95%.

4 черга: Секція №9
Утеплення та фарбування фасадів завершено. Виконується оздоблення місць загального користування.

4 черга: Секція №10
Утеплення та фарбування фасадів завершено. Виконується оздоблення місць загального користування — відсоток виконання 60.

5 черга: Секції 11
Виконується перекриття вертикальних елементів 4-го поверху — 60%.

5 черга: Секції 12
Виконується перекриття вертикальних елементів 4-го поверху — 60%.

5 черга: Секції 13
Виконується перекриття вертикальних елементів 3-го поверху — 20%.

5 черга: Секції 14
Виконується перекриття вертикальних елементів 2-го поверху — 80%.

5 черга: Секції 15
Виконане влаштування котловану та пальові випробування.

Підземний паркінг
Виконується заливка стяжки підлоги паркінгу (85%). Завершені роботи з гідроізоляції паркінгу.  Розводка комунікацій виконана на 60%.

ЖК «Лук’янівський каскад», адреса: вул. Половецька, 4
Житловий комплекс «Лук’янівський каскад» — концептуальний багатосекційний будинок бізнес-класу з продуманою інфраструктурою на прилеглій території. До складу комплексу увійде один будинок на 259 квартир, який складатиметься з 3 секцій зі змінною поверховістю: 12, 16 та 22 поверх.

Секція №1
Завершується влаштування шпунтів. Влаштування пальового поля виконано на 95%.  

Завершено влаштування фундаментної плити під баштовий кран. Розпочато монтаж баштового крана.

ЖК «Озерний гай Гатне», адреса: с. Гатне, вул. Свободи, 1
У комплексі заміського формату побудують 47 будинків. Вже готові 10 будинків, у процесі будівництва ще 2. Особливістю комплексу є малоповерховість забудови — 4, 6, 7, 8, 9 та 10 поверхів.   

Будинок №7
Прокладання внутрішніх мереж виконано на 80%. На фінальній стадії облаштування покрівлі та монтаж ліфтів. Фасадні роботи досягли 90%. Тривають роботи з  облаштування прибудинкової території (30%) та штукатурення стін (85%). Роботи зі стяжки підлоги виконані на 55%. Стартували роботи з облаштування місць загального користування — 12%.

Будинок №10
Розпочали монолітні роботи — 23%.

Будинок №11
Монолітні роботи виконані на 50%, а кладка цоколя на 70%.  

Будинок №12
Завершено влаштування фундаментної плити. Стартували монолітні роботи.  

Будинок №13
Розпочали влаштування фундаментної плити.

Фітнес-центр
Монолітні роботи виконані на 50%.  

Школа
Будівельні роботи завершені.  

ЖК «Паркові Озера», адреса: вул. Воскресенська, 2а
Нові «Паркові Озера» розташовані поряд з парком «Перемога». У межах проєкту зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 — 17 поверхів, секція №3 — 25.

Секція №1   
Зведення монолітного каркаса виконано на понад 60%. Кладка стін виконана на понад 30%.

Секція №2   
Тривають роботи над монолітним каркасом будівлі — виконано на понад 50%. Кладка стін виконана на 10%.

Секції №3
Стартувало зведення монолітного каркаса — майже 10%.

Секція №4   
Активно ведуться роботи із влаштування монолітного каркаса — понад 30%.

Паркінг
Влаштування пальового поля — 80%, влаштування фундаментної плити — 75%, встановлення вертикального елемента — 15%, прокладання зовнішніх мереж — 10%.

ЖК «Нивки-Парк», адреса: просп. Перемоги, 67
На території житлового комплексу сімейного типу, розташованого поруч з однойменним міським парком та станцією метро «Нивки», зведуть 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів.

Будинок №12
Секції Г, І, Е

Тривають роботи з влаштування покрівлі, фасаду та монтажу ліфтового устаткування. Виконуються роботи з чистового оздоблення стель з 2-го по 16-й поверх.  

Секція Б
Тривають роботи з влаштування покрівлі, фасаду та монтажу ліфтового устаткування. Виконуються роботи з чистового оздоблення стель з 2-го по 16-й поверх. Виконується штукатурення стін на 2-му та 9-му поверхах.  

Будинок  №11
Влаштування монолітного каркаса І, Ж секцій виконано.

Секція І
Виконується штукатурення стін на 15-му та 16-му поверхах. Виконуються роботи з прокладання внутрішньої інженерії, влаштування покрівлі та фасаду.

Секція Ж
Виконується штукатурення стін на 3-му поверсі. Виконуються роботи з прокладання внутрішньої інженерії та влаштування покрівлі.

Будинок №9
Секція А

Завершені роботи з влаштування монолітного фундаменту.

Секція Б
Завершені роботи з влаштування монолітного фундаменту. Виконуються роботи з влаштування монолітних стін підвалу.

Будинок №10
Секція Б*: В роботі кладка стін з 6-го по 10-й поверх та на 12-му поверсі.
Секція Г*: В роботі кладка стін з 7-го по 8-й поверх, на 10-му та 12-му поверхах.
Секція Г: Влаштування монолітного каркаса на рівні 17-го поверху. В роботі кладка стін з 9-го по 11-й поверх.
Секція Е: Влаштування монолітного каркаса на рівні 17-го поверху. В роботі кладка стін 8-го, 9-го та 11-го поверхів. Монтаж вікон проходить з 2 по 4 поверхи.

ЖК «Академ-Квартал», адреса: пров. Приладний, 10
Триває будівництво I-ої черги комплексу, яка складається з 3 будинків на 24 поверхи кожний. Будинки №1 та №2 завершені, триває заселення мешканців у квартири.

Будинок №3
Влаштування монолітного каркаса здійснюється на рівні 22-го поверху. Влаштування стін й перегородок відбувається на рівні 20-го поверху. Тривають роботи з влаштування вентиляційних каналів та збірних сходів. Роботи з влаштування гідроізоляції та утеплення підвальної частини будівлі підходять до фінішної прямої. Триває монтаж віконних та дверних металопластикових конструкцій — відсоток виконання 50. Стартували роботи з прокладання внутрішньої інженерії та штукатурки стін.  

3m2 підібрав висотні житлові комплекси, які ще будуються. ЖК EDELWEISS HOUSE Адреса: Печерський район, вул. Звіринецька, 72Ціна: від 48 650 грн/кв. м У ЖК EdelweissHouse от девелопера Edelburg …

Сьогодні набув чинності Закон України № 1701–IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо усунення розбіжностей та осучаснення реалізації майна в іпотеці та виконавчому провадженні». Мета закону. Усунення розбіжностей та осучаснення реалізації майна …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024