Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


Київські новобудови з енергоефективними рішеннями

27.10.2021

3м2 Редактор

3m2 підготував добірку ЖК різних класів, в яких забудовник врахував фактор енергетичної ефективності будівель.

ЖК ПАРКОВІ ОЗЕРА

Адреса: Дніпровський район, вул. Воскресенська, 2а
Ціна: від 30 300 грн/кв. м

У житловому комплексі «Паркові Озера» від компанії «Інтергал-Буд» впроваджений ряд рішень для мінімізації енерговитрат і створення енергоефективного будинку. Стіни з керамоблоків ідеально підтримують тепловий баланс, їх утеплюють мінеральною ватою. Вікна SunGuard з подвійним склопакетом зі спеціальним напиленням і заповненням аргоном захищають квартиру від «перегріву» влітку і від холоду взимку. Квартири укомплектовані лічильниками води та електроенергії, що дозволяє стежити за використовуваними ресурсами й за необхідності коректувати їх споживання. Опалюватися будинки будуть автономно від власної котельні.

До складу комплексу увійде 4 будинки висотою від 17 до 25 поверхів.

У новобудові можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири. Є варіанти з чорновою обробкою і з ремонтом від забудовника. Вартість квадратного метра варіюється від 31 000 до 47 500 гривень.

Будинки №1, 2 і 3 будуть готові до заселення в 3 кварталі 2023 року.

ЖК UNIT.HOME

Адреса: Шевченківський район, вул. Сім’ї Хохлових, 8
Ціна: від 48 250 грн/кв. м

Впроваджують інновації, спрямовані на підвищення енергоефективності, в ЖК UNIT.HOME. Тут будуть реалізовані стандарти BREEAM. Встановлена автоматична система управління і моніторингу інженерними системами будинку, автоматична система підрахунку з лічильниками тепла, води та електрики, за допомогою якої можна платити за послуги та стежити за споживанням ресурсів. Smart Lightning забезпечить енергоощадне освітлення території, яке підлаштовується під час доби, погоду і обстановку на дорозі.

Проєкт розвивають компанії UDP і К.А.Н. Девелопмент.

У житловий комплекс увійдуть 9 будинків різної поверховості — 5-9, 16, 20, 24-25. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують керамоблок, фасади утеплять мінеральною ватою.

У комплексі продають однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Ціна квадратного метра від 48 250 до 100 150 гривень.

Першу чергу повинні здати в експлуатацію в 1 кварталі 2022 року.

ЖК LINDEN LUXURY RESIDENCES

Адреса: Печерський район, вул. Лютеранська, 14в
Ціна: від 116 000 грн/кв. м

Ресурсозберігаючі технології використовують в ЖК Linden Luxury Residences, тут запроєктована енергоефективна система кондиціонування, яка може працювати на обігрів і на охолодження. Для фінішної обробки будівель використовується навісний вентильований фасад з утеплювачем з мінеральної вати, така технологія надійно мінімізує тепловтрати. Будинок буде опалювати власна котельня, що дозволить оперативно реагувати на погодні зміни й коригувати теплоподачу.

У комплекс увійде один трисекційний будинок висотою 14 поверхів. Будують за монолітно-каркасною технологією.

У ЖК продають одно-, двох-, трьох- п’ятикімнатні квартири. Вартість квадратного метра від 116 000 до 218 000 грн.

Будинок обіцяють ввести в експлуатацію в 4 кварталі 2021 року.

ЖК TRIIINITY

Адреса: Печерський район, вул. Василя Тютюнника (Анрі Барбюса), 39/2
Ціна: від 61 000 грн/кв. м

Враховувався фактор енергетичної ефективності будівлі при створенні концепції житлового комплексу Triiinity від компанії Seven Hills. Технологія його будівництва — монолітний каркас зі стінами з цегли, утеплення мінеральною ватою і навісна вентильована система дозволять мінімізувати втрати тепла. Проєктом передбачено автономне опалення від власної котельні Viessmann.

У комплекс увійде три будинки заввишки 20-23 поверхи.

У комплексі доступні до інвестування одно-, дво- і трикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 61 000 до 62 900 грн.

Першу чергу введуть в експлуатацію в 1 кварталі 2023 року.

ЖК WEST HOUSE

Адреса: Голосіївський район, вул. Кустанайська, 13
Ціна: від 40 450 грн/кв. м

Подбали про утеплення опоряджувальних конструкцій і сучасні системи опалення в житловому комплексі West House від компанії ГРК «Столиця». У ЖК запланований свій автономний тепловий пункт. Котельня буде розташована на даху одного з будинків. Для облицювання застосована технологія вентильованих фасадів з плитами з керамограніта, НВФ дозволить зберегти температуру в приміщенні, захистити стіни від промерзання і перегріву.

У ЖК входить 2 багатосекційних будинки заввишки 16-25 поверхів.

У будинках можна купити трьох-, чотирьох-, п’ятикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 40 450 до 41 250 гривень.

ЖК введений в експлуатацію.

Хоум-стейджинг — це підготовка нерухомості до оренди з врахуванням психологічних, естетичних та маркетингових принципів. Один із базових постулатів напрямку полягає в тому, що ми не можемо змінити зовнішніх факторів, наприклад, розташування, архітектуру будинку, транспортну логістику …

Кіберфахівці СБУ викрили службових осіб Департаменту комунальної власності міста Києва на корупційних схемах. За попередніми оцінками, внаслідок злочинних дій посадовців місцевий бюджет втратив 12 млн …

Статьи по теме
Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024

Новини
ДІАМ подала до суду через порушення біля Солом’янського парку

Державна інспекція архітектури та містобудування України звернулася до суду через порушення на обʼєкті за адресою вул. Шаповала, 1-3, де поруч із Солом’янським…

28 / 03 / 2024