Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК з торговельною та офісною складовою

13.11.2020

3м2 Редактор

3m2 підібрав житлові комплекси столиці, де зроблений акцент на багатофункціональності.

ЖК Fjord

Адреса: Печерський район, Військовий проїзд, 8
Ціна: від 33 500 грн/кв. м

Передбачено створення повноцінного інфраструктурного комплексу в ЖК Fjord від компанії ENSO. На перших поверхах будуть розташовані комерційні площі, де буде представлений пул компаній, що пропонують різноманітні послуги та сервіси. У комплексі буде дитячий садок. На прибудинковій території передбачено організацію арт-простору зі скульптурною композицією й і світловою кінетичною арт-стіною.

Проєктом заплановано будівництво одного багатосекційного будинку змінної поверховості, з висотою секцій від 4 до 31 поверху. .

У новобудові продають одно-, дво- і трикімнатні квартири. Вартість квадратного метра — 33 500–54 750 грн.

Перші дві секції комплексу повинні ввести в експлуатацію у 2 кварталі 2022 року.

БФК POLARIS HOME & PLAZA

Адреса: Оболонський район, вул. Сім’ї Кульженків, 22
Ціна: від 19 700 грн/кв. м

Поєднує формати житлової, комерційної, торгової та офісної нерухомості БФК POLARIS Home & Plaza. Тут передбачений торгово-розважальний комплекс з різноманітними орендарями, планують відкрити мережевий дитячий садок і центр розвитку, працюватиме мережевий фітнес-центр, в діловій частині БФК буде працювати коворкінг.

Це спільний проєкт компаній Perfect Group і Citex Development.

БФК буде складатися з 2 будинків заввишки 16-24 поверхи. Територія комплексу буде під цілодобовою охороною, закритою від авто і сторонніх. У дворі розіб’ють ландшафтний парк, оформлять лаунж-зони, обладнають сучасні дитячі та спортивні майданчики.

У комплексі продають однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні і чотирикімнатні квартири за ціною 19 700–30 400 грн/кв. м.

Перший будинок повинні ввести в експлуатацію в 2 кварталі 2021 року.

БФК INTERGAL CITY

Адреса: Печерський район, вул. Старонаводницька, 16 б
Ціна: від 55 300 грн/кв. м

У багатофункціональному комплексі преміум-класу INTERGAL CITY від компанії «Інтергал-Буд» буде все необхідне для комфортного й активного ділового життя, вільного часу і відпочинку. У діловій частині комплексу будуть обладнані коворкінг і конференц-зали. На території торгово-розважального комплексу відкриють бутики й магазини, SPA-центр з басейном, кінотеатр, фітнес-центр, кав’ярні та ресторани з відкритими терасами. У житловій частині будуть представлені як квартири, так і апартаменти з вільним плануванням, що дозволить функціонально використовувати кожен квадратний метр.

БФК складається з 5 веж висотою 10–25 поверхів. Консьєрж-сервіс буде надавати послуги жителям і відвідувачам комплексу.

До інвестування доступні квартири та апартаменти площею від 29 до 250 кв. м. Квадратний метр продають за ціною від 55 300 до 101 850 гривень.

Здати першу чергу планують в 4 кварталі 2021 року.

BOSTON CREATIVE HOUSE

Адреса: Оболонський район, просп. Степана Бандери
Ціна: від 25 500 грн/кв. м

Максимально різноманітною буде власна інфраструктура BOSTON CREATIVE HOUSE від компанії SAGA Development.

До послуг мешканців і відвідувачів будуть доступні офіси, торговельні та розважальні заклади. Комерційні площі будуть розташовані на перших 5 поверхах комплексу. Тут будуть відкриті офіси, коворкінг, конференц-зал та творчі студії. Також передбачені площі під кафе, ресторани, магазини та салони краси. Для дітей в BOSTON Creative House буде відкрити дитячий садок, студія розвитку і дитячі ігрові майданчики. У жителів буде в приватному доступі облаштований внутрішній двір з ландшафтним дизайном, що переходить в парк із зоною для пікніків. Для любителів активного проведення часу на території обладнають баскетбольні майданчики, скейт-парк, бігові й велодоріжки.

Проєктом передбачено будівництво двох 25-поверхових секцій, об’єднаних загальним п’ятиповерховим стилобатом.

У комплексі можна купити однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні апартаменти. Квадратний метр коштує від 23 800 до 36 600 грн.

Запланована здача в експлуатацію — 3 квартал 2023 року.

БФК Obolon Plaza

Адреса: Оболонський район, вул. Маршала Малиновського/просп. Оболонський
Ціна: від 47 150 грн/кв. м

Бізнес-центр і торгові приміщення — важлива складова закритого мультифункціонального комплексу Obolon Plaza від компанії Dragon Capital. На перших двох поверхах БФК працюватимуть кафе, салони краси та магазини, на 3-4 поверхах — сучасний офісний центр з окремою вхідною групою. На п’ятому поверсі комплексу для його жителів обладнають: спортзал, дитячу кімнату і простору відкриту терасу площею 400 кв. м з сучасним дитячим майданчиком, зонами відпочинку і ландшафтним дизайном.

Комплекс буде становити собою 16-поверховий будинок.

У комплексі можна купити однокімнатні та двокімнатні квартири, також є дворівневі планування. Вартість квадратного метра варіюється від 47 150 до 68 300 гривень.

Заплановане введення в експлуатацію — 2 квартал 2022 року.

Мінкульт направив до Державної регуляторної служби законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження традиційного характеру середовища та протидії хаотичній забудові». …

У березні цього року в Києві з’явився перший муніципальний відкритий громадський простір VCENTRI HUB, який став діалоговим майданчиком для представників влади, бізнесу та громадськості. Тепер міська влада планує …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024