Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Хід будівництва ЖК Saga Development

05.03.2021

3м2 Редактор

Новини компаній

Що нового відбулося на будівельних майданчиках SAGA Development і партнерів? Розповідаємо про проекти.

KANDINSKY Odessa Residence

У KANDINSKY Odessa Residence виконано такі роботи. Виготовлено та зібрано 135 кв. м фасадної системи на рівні 21-го поверху, 152 кв. м — на рівні 22-го. Змонтовано 103 кв. м фасадної системи 21-го поверху. Встановлено 47 кв. м підсистем під навісний фасад, влаштовано 212 пог. м примикань сендвіч-панелей та 113 кв. м стулок. Влаштовано 123 кв. м триплексних огорож, піднято 134 кв. м склопакетів, виготовлено 342 кв. м віконних конструкцій, утеплено 56 кв. м торців і плит мінеральною ватою, встановлено 65 кв. м підсистеми під навісний фасад у 3-й секції, змонтовано 142 пог. м кронштейнів огорож, 34 кв. м склопакетів, 7 кв. м фасадних систем 1-го поверху та 84 кв. м композитних панелей, встановлено 56 пог. м шин під огорожу. Виконано розпаювання 132 розподільчих коробок зовнішнього освітлення, встановлено 37 розподільчих коробок, прокладено 1875 пог. м кабелю зовнішнього освітлення у гофрі, змонтовано 202 кв. м композитних панелей. Триває бетонування фундаменту, фундаментних розпірок та колон 1-го ярусу будинку № 2, а також влаштування кладки перегородок та у паркінгу секції № 3.

RYBALSKY

У будинках № 3 та № 9 у RYBALSKY оздоблюються стіни паркінгу та холодні переходи з -1-го на 0-й рівень паркінгу. У будинку № 9 також оздоблюються місця загального користування -1 рівня. У будинку № 5 і в RYBALSKY Family Port монтуються світлопрозорі віконні конструкції. У будинку № 7 триває влаштування котловану. У будинку № 11 монтується плита перекриття 8-го поверху секції 4 та 5-го поверху секції 3. Монтуються гідротехнічні споруди каналу.

Happy House

У 1-й секції Happy House влаштування вертикальних елементів 14-го поверху виконано на 100%, плити перекриття — на 10%. Мурувальні роботи на рівні 3-6 поверху виконано на 85%, 7-го — на 30%, 9-го — на 40%. У секції 2 завершено влаштування вертикальних елементів 14-го поверху, готовність плити перекриття — 20%. Мурувальні роботи на 7-му поверсі здійснено на 50%, на 9-му — на 45%. У секції 3 завершено влаштування вертикальних елементів 15-го поверху, а також плити перекриття 14-го. Виконано мурувальні роботи на 5-му поверсі, на 7-му — на 50%. У 4-й секції завершено влаштування плити перекриття 11-го поверху. Влаштування вертикальних елементів 12-го виконано на 10%. Мурувальні роботи з 1-го по 7-й поверхи — 95%. Розпочато монтаж вікон.

PHILADELPHIA Concept House

На 4-му поверсі PHILADELPHIA Concept House на 100% влаштовано плиту перекриття та на 10% вертикальні елементи.

O2 Residence

У будинку № 1 O2 Residence виконуються фасадні роботи, а також роботи з каркасом покрівлі. У будинку № 3 здійснюється обкладання вентиляційного блока та роботи з каркасом покрівлі. У будинку № 4 влаштовується плита 5-го поверху та набирається каркас.

SAN FRANCISCO Creative House

У SAN FRANCISCO Creative House продовжуються наступні роботи: монтаж трубопроводу опалення у секціях 2.1 та 2.2. Монтаж траси ПК у паркінгу. Запуск опалення у секції 2.2. Монтаж лотка для освітлення в паркінгу. Пусконалагоджувальні роботи в електрощитових паркінгу секцій 2.1, 2.2. Монтаж поверхових щитів з 8-го по 17-й поверхи у секції 2.2. Облаштування світильників у паркінгу. Монтаж лічильників електроенергії у секції 2.2. Монтаж світильників на 1-му поверсі секції 2.1. Монтаж ліфтового обладнання у секції 3.1. Встановлення вентиляції на 1-му поверсі секції 3.1. Монтаж решіток на клапани у секції 1.1. Оздоблювальні роботи на драбинному марші секції 3.1 з боку внутрішнього двору. Виготовлення рамок для накривки вентиляційних шахт на покрівлі 1-ї черги. Оздоблювальні роботи на 1-му поверсі секції 2.1. Облицювання плиткою сходів у секції 1.2. Прокладання магістральних трас пожежного кабелю у секціях 1.1 та 1.2. Підключення клапанів. Монтаж та підключення пожежних датчиків. Регулювання дверей та вікон у 1-й черзі. А також запущена система теплопостачання об’єкта, відновлено роботи з благоустрою стилобату та завершено оздоблення в секції 2.1.

SAGA City Space

У SAGA City Space влаштовується утеплення фасаду внутрішнього двору, внутрішні інженерні мережі й опалення у 7-поверховій секції, стояки електромереж сходової клітки, інженерні мережі пожежогасіння та вентиляції в паркінгу. Влаштовується вентиляція апартаментів та офісних приміщень. Змонтовано ліфти. Триває влаштування світлопрозорих віконних конструкцій з боку дитячого садочка.

BOSTON Creative House

У BOSTON Creative House збито всі оголовки буронабивних паль на вісі «П». Відбувається розробка котловану на вісях «К-Е». Влаштовуються буронабивні палі на вісі «32». Оббурюються випробувальні палі.

RESIDENT Concept House

У RESIDENT Concept House завершено влаштування покрівлі останньої тераси 17-го поверху. Тривають роботи з укладання гранітної плитки перед фасадом по вул. Володимирська, виконано 50%. На 65% завершено розведення слабкострумових мереж. Виконуються оздоблювальні роботи у місцях загального користування — підготовка до фарбування на рівні 8-13 поверхів. Монтаж мереж пожежної сигналізації в житловій частині виконано на 85%, утеплення стін під «мокру» штукатурку в паркінгу та холодних переходах — на 95%. Монтаж внутрішніх мереж електропостачання виконано на 97%. Встановлено люки в нішах інженерних комунікацій 4-15 поверхів.

Franklin Concept House

У Franklin Concept House тривають роботи з укріплення сусідніх будинків. Проводяться роботи з підсилення конструкцій монолітного каркаса, підготовчі роботи для демонтажу частини плит перекриття та виконання монолітних робіт. Також підсилюються конструкції житлового будинку № 75.

Home & Park Comfort House

У секції 2 Home & Park Comfort House готується до гідроізоляції покрівля. Монтуються квартирні перегородки та йде підготовка до монтажу вентиляційних каналів.

Теги:

Фотографію грубо обрізаного дерева опублікувала на своїй сторінці киянка Дарья Шуранова. І зауважила, що раніше це дерево по вулиці Січових Стрільців (колишня Артема) щовесни тішило киян розкішними квітами. «Це була …

Новини компаній Початок весни – найкращий час запланувати подію, яка кардинально змінить ваше життя. І головною такою подією стане придбання квартири в ЖК бізнес-класу А136 Highlight …

Статьи по теме
Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024

Новини
ДІАМ подала до суду через порушення біля Солом’янського парку

Державна інспекція архітектури та містобудування України звернулася до суду через порушення на обʼєкті за адресою вул. Шаповала, 1-3, де поруч із Солом’янським…

28 / 03 / 2024

Новини
Департамент КМДА заборонив незаконні будівельні роботи на фундаменті старовинного палацу

Нещодавно Департамент охорони культурної спадщини КМДА видав припис, щодо повного припинення будівельних робіт на вулиці Мазепи, 3-в, де виявили фундамент старовинного палацу XVIII…

28 / 03 / 2024

Новини
На низькому старті: відкрився передпродаж квартир у будинку №5 KRONA PARK II

Новини забудовників KRONA PARK II, один з кращих житлових комплексів Київської області, оголосив відкриття передпродажу квартир у будинку №5.  Першим…

27 / 03 / 2024