Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Хід робіт на будмайданчиках SAGA Development

05.08.2021

3м2 Редактор

Новини забудовників

Зібрали для вас тижневі новини з будмайданчиків SAGA Development і партнерів.

Rybalsky

У будинку № 1 Rybalsky триває ґрунтовка шпунта. У будинку № 5 оздоблюються місця загального користування. У будинку № 7 змонтовано два баштові крани. У будинку № 11 влаштовується фасад у секціях 5, 6, 7. У RYBALSKY Family Port монтуються фасад і покрівля. Бетонується опора мостового переходу та підпірна стіна між будинками № 9 і № 11.

Happy House

У 1-й секції Happy House на 100% змонтовано вертикальні елементи та плиту перекриття 20-го поверху. Мурувальні роботи на рівні 9–15 поверхів здійснено на 95%. Триває влаштування ПВХ-вікон на 3–14 поверхах. У секції 2 на 100% змонтовано вертикальні елементи 21-го поверху, готовність плити перекриття — 20%. Мурувальні роботи на 9–14 поверхах здійснено на 95%. Влаштовуються ПВХ-вікна на 3–13 поверхах, на 14-му — на 85%. У секції 3 на 100% споруджено вертикальні елементи та плиту перекриття 20-го поверху. Мурувальні роботи на 9–14 поверхах виконано на 95%. На 3–13 — влаштовуються ПВХ-вікна. У секції 4 готовність вертикальних елементів 19-го поверху на рівні 90%, плити перекриття — на 40%. Мурувальні роботи на 9–12 поверхах виконано на 95%, на 13-му та 14-му — на 90%. На 4–10, 11-му та 12-му поверхах монтуються ПВХ-вікна.

PHILADELPHIA Concept House

У PHILADELPHIA Concept House на 100% влаштовано плиту перекриття 15-го поверху, вертикальні елементи 16-го — на 25%. На 85% виконано мурувальні роботи з влаштування цегляних стін на 4-6 поверхах, на 7-му — на 35%, на 8-9 — на 25%.

O2 Residence

У будинку № 1 O2 Residence триває влаштування фальца фасаду, завершуються покрівельні роботи. У будинку № 2 триває кладка стін на 1-му поверсі, монтаж вікон на 6-му. У будинку № 3 здійснюється монтаж парапетів та покрівлі. У будинку № 4 триває армування, бетонування МП, кладка стін на 1-му, 6-му та 7-му поверхах, влаштування вікон до торця. У будинку № 5 здійснюється влаштування опалубки, армування плити 6-го поверху, кладка стін на 2-му, гідроізоляція стін підвалу. У будинку № 6 триває армування та бетонування стін підвалу. У будинку № 7 триває армування, бетонування вертикалі 6-го поверху, кладка стін у підвалі, на 1-му і 2-му поверхах. У будинку № 8 триває армування стін підвалу. У будинку № 10 влаштовується опалубка та армується плита 4-го поверху.

SAN FRANCISCO Creative House

У SAN FRANCISCO Creative House триває проведення пусконалагоджувальних робіт внутрішніх інженерних мереж та усунення зауважень керуючої компанії.

Kyїvproekt City Space

У Kyїvproekt City Space триває влаштування паркану між територією СШ № 53 і будівлею «Київпроекту». Проводиться демонтаж частини літнього спортивного залу для забезпечення монтажної зони до виконання будівельних робіт. Виконується засипка підземного простору демонтованої вентиляційної шахти. Триває підготовка до демонтажу 3-поверхової стилобатної частини будівлі «Київпроекту», демонтаж внутрішніх інженерних мереж, стін і перегородок. Здійснюється обстеження конструкцій будівлі.

SAGA City Space

У SAGA City Space виконуються роботи з влаштування фасаду, фреонодротів, гідроізоляції балконів на 4-6 поверхах, світлопрозорих конструкцій 7-го поверху, а також підготовчі роботи до монтажу металоконструкцій балконів.

ANDRIYIVSKY City Space

В ANDRIYIVSKY City Space триває демонтаж залізобетонних конструкцій балконів. Виконується демонтаж залізобетонного перекриття.

BOSTON Creative House

У BOSTON Creative House тривають такі роботи: влаштування горизонтальної гідроізоляції під фундаментну плиту ПФМ-5 в осях А-П — 26-32, монтаж горизонтальної опалубки перекриття 1-го поверху в осях Л-П — 1-8, бетонування опалубки в осях А-П — 26-32 під пристрій ПФМ-5, бетонування ліфтових приямків в осях 8-11 — К-М на ПФМ-2, влаштування плити перекриття ППМ-1.3 в осях Е-А — 1-8.

RESIDENT Concept House

У RESIDENT Concept House на 99% змонтовано огорожі на холодних переходах і на 100% укладено плитку. Монтаж мереж пожежної сигналізації у житловій частині виконано на 99%. Прокладання внутрішніх мереж електропостачання — на 98%. Оздоблювальні роботи в місцях загального користування (підготовка стін до фарбування, влаштування плитки на підлогу і стіни) — 98%. Гідроізоляція плити паркінгу (стилобат зачіпка 2) — 100%. Завершуються роботи з укладання фінішного покриття фігурних елементів мощення на плиті паркінгу (стилобат зачіпка 1) — 98%. Виконуються роботи з підключення до міської мережі господарсько-побутової каналізації по вул. Володимирській. Здійснюються підготовчі роботи до влаштування бетонного покриття на пандусах спуску до паркінгу.

FRANKLIN Concept House

У FRANKLIN Concept House тривають протиаварійні роботи у будинку № 75, зокрема посилення стін всередині приміщень 1-го поверху. Тривають підготовчі роботи до підсилення фундаменту будинку № 75, демонтаж підлоги. У будинку № 69 завершено демонтаж частини плит перекриття і колон, а також оголення арматури. Триває підготовка до влаштування ядра жорсткості будинку № 69.

WASHINGTON Concept House

У WASHINGTON Concept House тривають підготовчі роботи до залиття останньої частини ростверка, а також залиття частини вертикалі.

Ексголова «Укрбуду», колишній нардеп Максим Микитась із березня узяв паузу й відмовлявся відповідати на запити ЗМІ. Зараз у інтерв’ю виданню «ГОРДОН», він розказав, що відбувається сьогодні навколо «Укрбуду». «Зараз із моїми юристами ми ведемо …

Антимонопольний комітет (АМКУ) зобов’язав комунальне підприємство «Київтеплоенерго» провести перерахунок вартості опалення місць загального користування в житлових будинках. Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації. «АМКУ зобов’язав „Київтеплоенерго“ змінити методику розрахунку вартості …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024