Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Інноваційні матеріали та технології в проектах ЖК Києва

23.02.2021

3м2 Редактор

Забудовників, які впроваджують інновації у своїх проектах — все більше, про деякі комплексах і використані рішення — в добірці від 3m2.

БФК INTERGAL CITY

Адреса: Печерський район, вул. Старонаводницька, 16б
Ціна: від 58 800 грн/кв. м

У багатофункціональному комплексі преміум-класу Intergal City для внутрішніх стін будуть використовувати сучасні шумопоглинаючі перегородки на основі металевого каркаса та акустичної мінеральної вати Acoustic Wool Sonet. Такі перегородки мають високі звукоізоляційні характеристики — індекс звукоізоляції 65дБ, що є дуже хорошим показником. Конструкції протизламні, що підтверджено європейськими сертифікатами. Для забезпечення даного параметра всередині перегородки між листами спеціально обробленого гіпсокартонового сердечника розміщені листи оцинкованої сталі товщиною 0,5 мм. Також один з обов’язкових компонентів перегородки — негорюча акустична базальтова вата. Для зручності проведення оздоблювальних робіт міжквартирна перегородка зашита в гіпсокартон, що забезпечує ідеальну рівність стін. Плити, на яких заснована перегородка, мають підвищену твердість та міцність, чудово витримують всі навантаження, нічим не поступаючись цегляним стінам.

Шумопоглинаючі перегородки — не єдина інновація, яка використовується при будівництві БФК, серед передових рішень — навісні вентильовані фасади з посиленою теплоізоляцією, вентиляція з автоматичним управлінням, система «розумний дім» та ін.

БФК складається з 5 веж висотою 10-25 поверхів. У комплексі продають квартири та апартаменти. Квадратний метр коштує від 58 800 до 238 000 гривень. Здати першу чергу в експлуатацію планують у 4 кварталі 2022 року.

ЖК SIGNATURE

Адреса: Печерський район, вул. Мечникова 11а
Ціна: від 85 300 грн/кв. м

Ефективне фасадне рішення використано в ЖК Signature. Тут встановлять двокамерний, енергозберігаючий, сонцезахисний склопакет товщиною 50 мм. Для підвищеної безпеки та надійності застосували міцні матеріали у фасадній системі, зокрема систему алюмінієвих профілів Schüco. Всі профілі в системі ізольовані для запобігання «містків холоду». Ізолятори мають запатентовані компанією-виробником шарнірні термомости, які протидіють викривленню профілів в разі великої різниці внутрішньої та зовнішньої температури. Крім скорочення тепловтрат на 80%, така технологія забезпечує високу шумоізоляцію.

Комплекс буде включати три вежі — одну висотою 25 поверхів і дві по 12 поверхів, які будуть розташовані на 5-поверховому стилобаті. У комплексі продають одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири, вартість квадратного метра від 85 300 до 173 000 гривен. Ввести ЖК в експлуатацію обіцяють в 1 кварталі 2021 року.

ЖК TETRIS HALL

Адреса: Печерський район, вул. Ділова (Димитрова)/вул. Анрі Барбюса, 1/2
Ціна: від 88 950 грн/кв. м

Незвичайним фасадом у вигляді «тетрису» виділяється на тлі решти забудови ЖК TETRIS HALL. На висотній частині встановлено вентильований фасад з керамогранітними плитами семи різних відтінків. Систему доповнює інноваційна схема мультимедійного освітлення, підсвічування налічує 16 млн кольорових відтінків. З його допомогою фасад будівлі перетворили на справжній екран, ввечері він може змінювати свій вигляд в залежності від заданої програми. Будівля не просто одночасно змінює колір, а створюється динамічний світловий ефект гри в тетріс.

ЖК включає три будинки заввишки 24-25 поверхів. У ЖК можна купити одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири, ціна за квадратний метр від 88 950 до 119 500 гривень.

Комплекс введено в експлуатацію.

ЖК KRAUSS GALLERY

Адреса: Печерський район, вул. Круглоуніверситетська, 5-7
Ціна: від 95 050 грн/кв. м

У ЖК Krauss Gallery буде впроваджений комплекс передових рішень, спрямованих на підвищення енергоефективності будівлі. У кожній квартирі встановлять витяжку з фреоновими теплообмінниками для ефективної циркуляції повітря і підігріву його в холодну пору року. Тамбури на зовнішніх входах в будівлю будуть з вбудованою тепловою завісою, труби внутрішніх систем опалення та теплопостачання (крім стояків) теплоізолюють, передбачена автоматизована робота інженерних систем, насосна система буде працювати автономно в залежності від необхідності в подачі води, встановлять електронні електролічильники, передбачені енергозберігаючі освітлювальні прилади, а нічне підсвічування буде працювати з урахуванням ступеня темряви і в певні години. Для того, щоб інженерні системи комплексу функціонували безпечно і без збоїв, в проекті реалізують систему комплексної автоматизації BMS.

У комплекс увійде один будинок висотою 10 поверхів. У ЖК можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири. Вартість квадратного метра — 95 050–222 350 грн.

Комплекс обіцяють здати в експлуатацію у 2 кварталі 2023 року.

ЖК LINDEN LUXURY RESIDENCES

Адреса: Печерський район, вул. Лютеранська, 14в
Ціна: від 122 150 грн/кв. м

У ЖК Linden Luxury Residences серед рішень, спрямованих на раціональне використання ресурсів, пропонують використання енергоефективної системи кондиціонування, яка може працювати на обігрів і на охолодження навіть при температурі +48 за вікном. Майбутнім мешканцям буде запропоновано самим вибирати систему кондиціонування і вентиляції відповідно до дизайн-проекту. Вентиляція буде з подвійним ступенем очищення, що важливо в умовах життя мегаполісу. Енергоефективність цих систем доповнить вентильований фасад.

ЖК являє собою один трисекційний будинок висотою 14 поверхів. У ЖК продають одно-, двох-, трьох- п’ятикімнатні квартири. Вартість квадратного метра від 122 150 до 229 500 грн.

Будинок обіцяють здати в експлуатацію в 1 кварталі 2021 року.

Теги:

У 2021 році в Україні має запрацювати програма іпотечних кредитів під 7% і під 5%, але добитися цього було непросто, пише Сьогодні. Також паралельно з дешевою іпотекою …

Гостиний двір, який на сьогодні перебуває в державній власності, знаходиться в аварійному стані. Затягувати із його відновленням більше не можна — об’єкт потребує проведення термінових протиаварійних робіт. Про це розповів в. о. …

Статьи по теме
Новини
Група компаній DIM організувала масштабний збір на 20 млн грн. Серед учасників розіграють квартиру в ЖК LUCKY LAND

Новини забудовників Група компаній DIM розігрує однокімнатну квартиру в одному зі своїх житлових комплексі за донат на збір для забезпечення дронами та автомобілями ефективних…

19 / 03 / 2024

Новини
Квартири у новобудовах Подільского району

3m2 підготував огляд кількох новобудов Подільського району. ЖК СИРЕЦЬКІ САДИ Адреса: Подільський район, вул. Івана Виговського, 10БЦіна: від 34 000…

19 / 03 / 2024

Новини
Перші квартири, зареєстровані як майбутні об’єкти нерухомості, можна придбати в кредит за програмою єОселя у Львові

Новини регіонів Укргазбанк акредитував ЖК «Соняшник-6» у Львові від забудовника ТОВ « СБМ ЗАХІД» . Цей об’єкт став першим в…

19 / 03 / 2024

Новини
Купити готову квартиру в Ірпені за програмою єОселя та сертифікатом єВідновлення від забудовника Будівельної групи Синергія

Новини забудовників Забудовник підготував актуальну добірку квартир у житлових комплексах в Ірпені — ЖК Синергія Сіті та ЖК City Park,…

19 / 03 / 2024