Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Куди інвестувати на початку будівництва. Огляд ЖК передмістя

20.02.2020

3м2 Редактор

3m2 підібрав житлові комплекси найближчого передмістя столиці, де можна інвестувати в житло на старті продажів.

ЖК WELLSPRING

Адреса: м. Вишневе
Ціна: від 13 900 грн/кв. м

Бажаючим придбати квартиру в центрі м. Вишневого варто придивитися до ЖК WELLSPRING від компанії Edelburg Development. Тут нещодавно оголошений старт продажів, квадратний метр коштує в межах 13 950–16 350. До інвестування доступні різні планування одно- і двокімнатних квартир. Ввести ЖК в експлуатацію повинні в 4 кварталі 2020 року.

Житловий комплекс буде розташований по вул. Остапа Вишні, 1. Згідно з проектом, в ЖК увійде 4 будинки змінної поверховості висотою 6–11 поверхів. Зводять будівлі за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують цеглу. Фасади утеплять мінеральною ватою. Опалюватися будинок буде автономно. Для авто передбачений підземний паркінг на 330 машиномісць, обладнаний зарядними станціями для електрокарів. Двір буде закритий від сторонніх і машин. На прибудинковій території облаштують бювет з артезіанською свердловиною, дитячі та спортивні майданчики, зони барбекю, альтанки.

ЖК Озерний Гай Гатне


Адреса: с. Гатне
Ціна: від 11 900 грн / кв. м
 
Забудовник «Інтергал-Буд» пропонує інвестувати на старті нової черги житлового комплексу «Озерний гай Гатне». Тут можна придбати одно-, дво- і трикімнатні квартири, а на верхніх поверхах є дворівневі планування. Вартість квадратного метра від 11 900 гривень. Квартири пропонуються з підготовкою під чистову обробку або з ремонтом «під ключ». Як і в будь-якому іншому комплексі забудовника ремонт можна вибрати з 3 варіантів — «класика», «скандинавський» і «мінімалізм».

Житловий комплекс будують за принципом «місто в місті». Він буде складатися з 47 будинків заввишки від 4 до 10 поверхів площа забудови – 48 гектарів. Будують будинки за монолітно-каркасною технологією, стіни зводять з газоблоку, фасади утеплюють пінополістиролом. Опалення індивідуальне поквартирне. У комплексі вже восени запрацює дитячий садок, також планується початкова школа, фітнес-центр і супермаркет. Цокольні поверхи відведені під обслуговуючу інфраструктуру: салони краси, магазини, відділення банків, ресторани і кафе. Родзинка «Озерного гаю Гатне» — озеро з лебедями, що примикає до комплексу, з облаштованою пляжною зоною. Також тут прокладені вело- та прогулянкові доріжки, оформлена зона для барбекю.

ЖК Ідея

Адреса: с. Гнідин
Ціна: від 14 000 грн/кв. м

Відкрито продаж в новій черзі ЖК «Ідея». Будує комплекс компанія IDHolding, новобуд розташований в с. Гнідин за адресою вул. Ідейна, 3, 7, 11, 13. У будинках, які планують здати в експлуатацію в 2-4 кварталах 2021 року, можна придбати квартири з бюджетом стартових інвестицій на 10–15% меншим, ніж в чергах, які будуть добудовані раніше.

У продажу є одно-, дво-, трикімнатні планування, а також двокімнатні варіанти. Вартість квадратного метра від 14 000 до 19 000 гривень.

У ЖК увійде 11 будинків висотою 4–5 поверхів. Зводять будівлі з цегли, фасади утеплять пінополістиролом. Опалюватися буде автономно, в кожному будинку буде власна котельня. Двір зроблять закритим від авто і сторонніх. На території комплексу обіцяють відкрити власний дитячий садок і торговий комплекс.

ЖК Борисо-Глібський 2

Адреса: м. Вишгород
Ціна: від 17 150 грн/кв. м

Стартували продажі в ЖК «Борисо-Глібський 2» від компанії «ПрофГрупп». Тут доступні до інвестування одно-, дво- і трикімнатні квартири. Реалізують житло за ціною від 17 150–18 650 грн / кв. м. Здати комплекс в експлуатацію обіцяють в 4 кварталі 2023 року.

Комплекс буде розташований за адресою вул. Шкільна, 42. ЖК буде представляти собою двосекційний будинок висотою в 16 поверхів. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією, стіни зводять з газоблоку, фасади утеплять мінеральної ватою. Опалення в будинку буде централізованим. Передбачено підземний паркінг. Територію обіцяють закрити від авто і сторонніх.

Нагадаємо, інвестиції на старті проекту або запуску нової черги мають свої переваги — квадратні метри продають дешевше, ніж в будинках на фінальній стадії будівництва, більший вибір планувань і варіантів розташування. Для тих, хто використовує такий інструмент для отримання прибутку від подальшого перепродажу вже готових квартир, покупка саме на цьому етапі принесе прибутковість, правда її розмір залежить від самого проекту, його інвестиційного потенціалу та ситуації на ринку. Наприклад, до 2019 року прибутковість таких інвестицій становила в середньому від 12 до 18% на рік, в минулому ж році ситуація змінилася і середні показники тепер коливаються в межах 5–6% річних.

У Києві створили петицію про будівництво культурно-мистецького центру на вул. Малевича 44, 46. Згідно Генлану територія на Малевича 44, 46 закріплена під громадську забудову, яка передбачає побудову соціальних об"єктів, а не житлових комплексів. І …

Група із чотирьох жінок підозрюється в 20 епізодах шахрайства, вчинених з 2012 року. Про це повідомляє прес-служби поліції Дніпропетровської області. За попередніми даними, зловмисниці пропонували людям …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024