Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Квартира з терасою у заміському ЖК. Де купити?

21.11.2019

3м2 Редактор

Ми підібрали варіанти квартир з терасами в передмісті Києва в різних класах і під різний бюджет.

ЖК Центральний-2

Адреса: м. Ірпінь
Ціна: від 14 500 грн/кв. м

У житловому комплексі «Центральний-2» в споруджуваних будинках можна вибрати квартиру з терасою зручного планування і різних площ. Наприклад, ЖК «Центральний» пропонує однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири з терасами. А також пентхауси з терасами, площею до 125 кв. м. Особливу увагу варто приділити пентхаусам: вони розташовані на верхніх поверхах і відкривають мешканцям прекрасний вид на один з кращих парків Ірпеня.

Звертаємо увагу на ціноутворення: вартість тераси в ЖК «Центральний-2» розраховується за коефіцієнтом 1 до 3. Як пояснюють, у відділі продажів, наприклад, площа квартири — 100 кв. м, а тераси — 90 кв. м, але платити покупець буде не за 190 загальних квадратів, а за 130.

У вартість квартир входить чистова гіпсова штукатурка, металопластикові вікна з двокамерними енергозберігаючими склопакетами, сталеві радіатори, тепла підлога на кухні, лічильники на світло, холодну і гарячу воду, тепло. На підлозі — лазерна чистова стяжка.

Надається можливість купити квартиру як по 100%-й передоплаті, так і в розстрочку від будівельної компанії. Початковий внесок при розстрочці — 30 або 50% загальної вартості, термін кредитування — до 18 місяців.

Житловий комплекс «Центральний-2» знаходиться в Ірпені, біля парку Центральний. Він буде складатися з восьми будинків, які будуються в три черги.

Прибудинкова територія закритого типу включатиме прогулянкові алеї, спортивні та дитячі майданчики, місця відпочинку. Для авто передбачена підземна парковка. У жителів комплексу буде власний вихід до Центрального парку.

ЖК Park Lake City

Адреса: Обухівський район, с. Підгірці
Ціна: від 20 700/кв. м

У житловому комплексі бізнес-класу Park Lake City можна купити одно- або двокімнатну квартиру з терасою. На вибір представлено кілька варіантів планувань. Є квартири з невеликими терасами, а є з досить просторими кутовими терасами і приміщеннями неправильної геометричної форми — для тих, хто не боїться експериментувати. Наприклад, цікавий варіант двушки 90 кв. м з кухнею-вітальнею цікавої форми і терасою площею близько 8 кв. м.

ЖК будується в с. Підгірці в форматі кварталу, який буде включати всю необхідну інфраструктуру: магазини, кафе, ресторани, дитячий садок і школу. На площі 15 га буде побудовано 20 будинків і 15 таунхаусів. На території буде власна водойма з зоною рекреації.

ЖК На Прорізній

Адреса: смт Гостомель
Ціна: від 16 000 грн/кв. м

Квартири з терасами доступні до продажу в житловому комплексі комфорт-класу ЖК «На Прорізній». Тут можна купити простору однушку площею майже 50 кв. м з терасою близько 17 кв. м.

Комплекс будується в смт Гостомель, практично вздовж Гостомельського шосе, по якому можна дістатися до Києва як власним авто, так і на громадському транспорті. І хоча до Києва близько 20 км в залежності від обраного маршруту, потрібно враховувати, що в годину пік дорога перевантажена.

Комплекс буде складатися з шести будинків по 8-9 поверхів. Забудовник обіцяє власну розвинену інфраструктуру, облагороджену територію з місцями для ігор і відпочинку.

Б

ЖК Квартал Парковий

Адреса: м Обухів
Ціна: від 9 400/кв. м

У житловому комплексі економ-класу «Квартал Парковий» представлено два варіанти квартир з видовими терасами. Квартира площею 202 кв. м з декількома балконами, холодною коморою і терасою на 66 кв. м коштує 2 430 000 грн. Забудовник надає розстрочку, а також акційні умови як при 100%-й оплаті, так і при купівлі в розстрочку.

Новобудова будується на околиці Обухова, при цьому поруч є вся необхідна міська інфраструктура.

Комплекс буде складатися з 10 будинків різної поверховості — 5,7-9 поверхів. На території запроектовані дитячі та спортивні майданчики, пішохідні алеї, майданчики для відпочинку, елементи ландшафтного озеленення.

Київрада затвердила Міську цільову програму розвитку транспортної інфраструктури на 2019-2023 роки. В цілому на реконструкцію та будівництво доріг, трамвайних колій, закупівлю комунального пасажирського транспорту і …

Станом на 1 жовтня 2019 року чисельність населення Києва становила 2,96 млн осіб. За січень-вересень населення столиці зросло на 9 521 людини. Про це КиївВласть стало …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024