Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

LEV Development представив оновлені фасади ЖК Life Story

17.03.2021

3м2 Редактор

Новини компаній

ЖК бізнес-класу Life Story  — перший проект в столиці від LEV Development. Концепція комплексу, який розташований в Голосіївському районі столиці, в пішій доступності від Феофанії, пропонує сучасне житло з акцентом на комфорт і практичність. Девелопери представили оновлені фасади — стрімкі, чисті лінії, зі стриманими тонами і лаконічним декором.

«Як і всі наші проекти, Life Story повинен бути функціональним і мати виразну, яскраву архітектуру»,  — пояснив вимоги до архітектурних бюро-учасникам проекту співзасновник LEV Development Олександр Островський.

Для роботи над своїми проектами LEV Development завжди привертає кращі вітчизняні архітектурні бюро та дизайн-студії, відомі як в Україні, так і за кордоном. Серед компаній, з якими девелопер вже реалізував свої проекти, YOD Design та Savytskyy design.

«Цього разу ми запросили групу компаній AVG на чолі з Андрієм Войтко, в портфелі яких більше 15 ЖК. Ми хотіли, щоб наш Life Story не тільки став статусною прикрасою району, а й відповідав високим вимогам майбутніх резидентів»,  — розповідає Олександр Островський.

ЖК Life Story пропонує продумані планування, сучасну інженерію, інфраструктуру і сервіси; стильний дизайн місць загального користування і експлуатований дах.

Архітектори AVG провели аналіз забудови всього району і внесли зміни в фасадні рішення. Завдяки цьому вдалося посилити композиційну цілісність, гармонію декоративних елементів, колірне рішення і в цілому виразність образу забудови.

Кольорову гаму фасадів визначила сама локація, з великою кількістю дерев, які змінюють колір листя протягом року від ніжно-зеленого до яскраво-жовтого, а після листопаду до стримано-коричневого. Натхненником, з точки зору бізнес-позиціонування, стала Чиказька школа архітектури, вирішення якої залишаються затребуваними вже десятиліття. В результаті поєднання червоної цегли і фальцьованих металевих елементів на фасаді створили виразний і цілісний образ ЖК Life Story. Витонченість архітектурного образу підкреслюється вечірнім освітленням.

Як повідомив Олександр Островський, незабаром будуть представлені дизайн місць громадського користування та концепція зеленого даху, з приголомшливими видами на Київ.

Теги:

На вторинному ринку нерухомості існує багато «підводних каменів», об які може спіткнутися покупець і це надто дорого йому коштуватиме. Аби уникнути такого песимістичного сценарію, перед купівлею нерухомості важливо провести …

3m2 зібрали для вас недорогі котеджі під Києвом, які можна розглянути як варіант під дачу. КМ Святобор Адреса: Києво-Святошинський район, с. Михайлівка-РубежівкаЦіна: від $24 000 У котеджному …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024