Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Паркінг під будинком: 5 ЖК Києва, де паркомісць вистачить для всіх

05.03.2020

3м2 Редактор

3m2 підібрав житлові комплекси, де паркомісць вистачить усім жителям.

ЖК CITY HUB

Адреса: Солом’янський район, вул. Кудряшова, 8-10
Ціна: від 28 750 грн/кв. м

Підземний паркінг на 330 місць c зарядними станціями для електрокарів запроектований в новому житловому комплексі бізнес-класу CITY HUB. Проект розвиває компанія «Інтергал-Буд».

У комплекс увійдуть 2 будинки заввишки 19–20 поверхів, об’єднані загальним стилобатом. Зводити будівлі будуть за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують керамічну цеглу, утеплять мінеральною ватою, встановлять систему навісного вентильованого фасаду. Опалення в будинку буде від власної котельні.

На перших поверхах розмістять площі під комерційну нерухомість. У дворі ЖК, закритому від авто і сторонніх, облаштують спортивну зону з тренажерами під відкритим небом, місця для відпочинку і дитячі ігрові майданчики з тематичними комплексами, скалодром.

У новобудові можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири за ціною від 28 750 до 37 100 грн/кв. м.

Перший будинок мають ввести в експлуатацію в 3 кварталі 2021 року.

ЖК EDELWEISS HOUSE

Адреса: Печерський район, вул. Звіринецька, 72
Ціна: від 32 000 грн/кв. м

У ЖК бізнес-класу Edelweiss House девелопер проекту Edelburg Development передбачив достатню кількість місць для паркування, що навіть перевищує кількість квартир. Шестирівневий просторий паркінг розрахований на 625 машиномісць — фактично 2 машиномісця на квартиру. Паркінг також буде обладнаний зарядними станціями для електрокарів.

Комплекс складається з двох будівель заввишки в 24 поверхи, розташованих на загальному стилобаті. Будинки побудовані за монолітно-каркасною технологією, зовнішні і внутрішні стіни заповнені червоною цеглою. Наразі дома утеплюють мінеральною ватою, склять і монтують навісні вентильовані фасади. Опалення в ЖК буде автономне — від власної газової котельні каскадного типу. Покрівля стилобату буде експлуатованою — тут розмістять зони відпочинку, дитячі і спортивні майданчики.

У комплексі ще можна придбати одно-, дво- і трикімнатні квартири, також двоповерхові планування. При необхідності можливе об’єднання кількох квартир в одну. Квартири в ЖК Edelweiss House пропонуються за ціною від 32 000 до 66 350 грн/кв. м.

Здати комплекс в експлуатацію планується у 4 кварталі 2020 року.

ЖК White Lines

Адреса: Голосіївський район, вул. Васильківська, 1
Ціна: від 36350 грн/кв. м

У ЖК бізнес-класу White Lines кількість місць в підземному паркінгу перевищує кількість квартир. На 566 квартир тут запроектовано 684 паркомісця. Проект розвиває компанія A Development.

У комплекс увійде 3 будинки висотою 22, 24 поверхи, об’єднані загальним стилобатом. Зводять будівлі за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують цеглу, фасади утеплять мінеральною ватою. Опалення в будинку буде автономним. На перших поверхах розмістять комерційно площі, тут буде працювати великий мережевий супермаркет, кінотеатр, безліч магазинів, бутиків та ін. Також в ЖК передбачено власний дитячий садок і спортивний клуб з басейном. На даху стилобатної частини облаштують власний парк з дитячим та спортивним майданчиками, місцями для відпочинку і прогулянок на свіжому повітрі.

У комплексі доступні до інвестування одно-, дво- і трикімнатні квартири, також двоповерхові планування. Квартири в ЖК White Lines продають за ціною від 36 350 до 73 800 грн/кв. м.

Ввести ЖК в експлуатацію обіцяють до 4 кварталу 2021 року.

ЖК Crystal Park Tower

Адреса: Шевченківський район, проспект Перемоги, 42
Ціна: від 37600 грн/кв. м

Підземний трирівневий паркінг на 265 місць буде в ЖК Crystal Park Tower. Квартир в ЖК менше ніж паркомісць — 250. Комплекс будують при партнерстві компаній «Ковальська Нерухомість» і St Sophia Homes.

Комплекс представляє собою один будинок змінної поверховості з висотою секцій 9–23 поверхи. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією, стіни зведуть з цегли, фасади утеплять мінеральною ватою. Опалення в будинку буде автономним від власної котельні. Двір буде закритий від авто і сторонніх, тут буде організована цілодобова охорона і відеоспостереження за територією. У ЖК облаштують пішохідні алеї і велодоріжки. На першому поверсі розмістяться комерційні площі з ресторанами і кафе.

У новобудові можна купити одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири а також дворівневі планування за ціною від 37 600 до 49 500 грн/кв. м.

Заявлений термін введення комплексу в експлуатацію — 4 квартал 2021 року.

ЖК Greenville Park

Адреса: Шевченківський район, вул. Пимоненка, 21
Ціна: від 34 800 грн/кв. м

Багаторівневий паркінг на 700 місць запроектований в ЖК Greenville Park. Паркомісць передбачено на 36 більше, ніж квартир. Паркінг розмістять в п’ятиповерховому стилобаті. Цей проект розвиває компанії «НЕСТ».

ЖК буде представляти собою два будинки висотою 26 поверхів, розміщених на загальному стилобаті. Будинки побудують за монолітно-каркасною методикою. Для стін використовують керамічні блоки. Зовнішні стіни утеплять мінеральною ватою і встановлять систему навісних вентильованих фасадів. Опалюватися будинок буде автономно. У стилобаті, крім паркінгу, буде організована бізнес-зона, розташовані фітнес-центр, магазин, ресторан, дитячий садок тощо. На прибудинковій території організують велику паркову зону, обладнають дитячі та спортивні майданчики, буде тут і спеціальна зона для вигулу собак.

У новобудові можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири за ціною від 34 800 до 44 050 грн/кв. м.

Комплекс будують в кілька черг, дата введення першого будинку в експлуатацію — 2 квартал 2020 року.

Теги:

За даними Держенергоефективності, в Україні близько 22 тисяч домогосподарств встановили сонячні панелі та використовують «чисту» електроенергію. Сума інвестування сягає близько 450 млн євро, а загальна потужність встановлених сонячних електростанцій — понад 553 МВт. «Сонячні станції у домогосподарствах — це мала …

У Києві, на Троєщина по вулиці Радунській, триває будівництво сучасного дитячого садка. Відкриття планується на 2020-2021 навчальний рік. Новий садок зможуть відвідувати 260 дітей, повідомляє …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024