Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Рекреаційні зони біля ЖК. 5 прикладів передмістя Києва

27.07.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав ЖК передмістя, які будують поруч з рекреаційними зонами.

ЖК Озерний Гай Гатне

Адреса: с. Гатне, Фастівський район
Ціна: від 14 500 грн/кв. м

У житловому комплексі «Озерний Гай Гатне» від компанії «Інтергал-Буд» дотриманий баланс між комфортом житлового простору і територією для відпочинку — 33% площі комплексу, а це майже 15 га — це рекреаційні зони. У комплексі є кілька озер з облаштованими пляжами з шезлонгами й набережної. На озері живуть лебеді, які вже стали візитівкою комплексу. Жителі та гості з задоволенням спостерігають за життям пернатих красенів. Встановлено понтони для рибалок, один з них служить ще і місцем для проведення урочистостей та весільних церемоній. Буде в ЖК і ресторан з літньою терасою і виходом на пляж. По всій території комплексу облаштовані затишні алеї для піших прогулянок. Для пікніків і відпочинку у великій компанії встановлені комфортабельні дерев’яні альтанки.

Проєкт компанії передбачає будівництво 47 багатосекційних будинків висотою 4-10 поверхів. Двори комплексу впорядковані — тут встановлені ігрові та спортивні комплекси. Територія закрита від авто і сторонніх.

У новобудові доступні до інвестування однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, чотирикімнатні, п’ятикімнатні, шестикімнатні і семикімнатні планування. Можна придбати квартиру без обробки або з готовим ремонтом. Вартість квадратного метра від 14 500 до 33 550 гривень.

Комплекс будують чергами, частина вже введена в експлуатацію, найближчий будинок буде готовий до заселення в 3 кварталі 2021 року.

ЖК Синергія Сіті

Адреса: м. Ірпінь
Ціна: від 16 000 грн/кв. м

Вдала локація з точки зору рекреаційної складової у житлового комплексу «Синергія Сіті» від компанії «Синергія». Комплекс розташований в зеленій зоні Ірпеня, поруч з парком і набережною річки, на іншому боці водойми починається листяний ліс. Довжина набережної уздовж ЖК «Синергія Сіті» 8.800 метрів. Це прекрасне місце для пішого променаду, ранкової пробіжки, прогулянки з дитиною або пікніка в колі друзів. Паркова зона набережної органічно доповнює зелену територію житлового комплексу. У проєкті забудовник передбачив як відкриті прибудинкові простори, так і двори закритого типу. Дахи на будинках експлуатовані, з облаштованими відкритими терасами і оглядовими майданчиками з видами на місто, набережну, річку і ліс.

Проєктом передбачено будівництво 24 будинків висотою 7-10 поверхів. У кожному дворі встановлять спортивні майданчики для дітей різних вікових груп, де можна буде грати в футбол, баскетбол, а взимку заливати як каток. Встановлять обладнання для вуличного воркаута. Територію внутрішніх дворів зроблять закритою від авто і сторонніх.

У новобудові доступні до інвестування однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, чотирикімнатні та п’ятикімнатні планування. Можна придбати квартиру з чорновою обробкою або готовим ремонтом. Вартість квадратного метра від 16 000 до 24 000 гривен.

Першу чергу вже ввели в експлуатацію, друга буде готова до заселення в 3-му кварталі 2021 року.

ЖК Центральний-2

Адреса: м. Ірпінь
Ціна: від 23 250 грн/кв. м

Поруч з великою зеленою зоною будують ЖК «Центральний-2». Комплекс впритул прилягає до міського парку Центральний. Великий сосновий упорядкований парк з ландшафтними композиціями, дитячими ігровими комплексами, лавочками та брукуванням, дерев’яними та кованими скульптурами. Резидентам комплексу досить пройти кілька хвилин, щоб опинитися тут.

У комплексі буде 6 будинків висотою 16 поверхів. Будують за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують газоблок, фасади утеплять мінеральною ватою. Передбачено наземний багаторівневий і підземний паркінг. На нижніх поверхах житлових будинків розташовані комерційні приміщення, де відкриють магазини, салони краси, стоматологічні кабінети тощо. Двір закриють від автомобілів і сторонніх.

У ЖК продають однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Ціна квадратного метра стартує від 23 250 і доходить до 24 600 гривень.

Два будинки вже ввели в експлуатацію, третій і четвертий повинні добудувати до 4 кварталу 2021 року.

ЖК BASA city

Адреса: с. Ходосівка, Києво-Святошинський район
Ціна: від 22 500 грн/кв. м

Пощастило з місцем розташування комплексу майбутнім резидентам ЖК BASA city. Будинки будуть розташовані на березі озера поруч з лісом. Забудовник упорядкує берегову лінію, тут облаштують голландську набережну. Простір зонують і оформлять місця для занять спортом, воркаута, відпочинку, барбекю, прогулянок з тваринами, рибної ловлі.

Проєктом передбачено будівництво 11 будинків заввишки 6-7 поверхів. ЖК закриють від сторонніх. Буде вестися відеоспостереження, працювати цілодобова охорона з контролем доступу 24/7.

У ЖК можна купити однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Ціна квадратного метра варіюється від 22 500 до 33 250 гривень. Першу чергу, що включає п’ять будинків, планують ввести в експлуатацію в 3 кварталі 2021 року.

ЖК Велесгард

Адреса: м. Вишгород
Ціна: від 19 000 грн/кв. м

Житловий комплекс «Велесгард» розташовується на території лісопаркової зони, недалеко від Київського моря. Тому найрізноманітніший відпочинок у води або в лісі жителям буде доступний буквально за кілька хвилин.

Проєктом передбачено будівництво 5 будинків висотою 11-12, 18.

У комплексі продають однокімнатні, трикімнатні і п’ятикімнатні планування. Вартість квадратного метра від 19 000 до 25 000 гривень.

Останній, п’ятий будинок комплексу повинні добудувати у 2 кварталі 2021 року.

Станом на 26 липня поточного року уповноваженими банками з виконання Державної програми «Доступна іпотека 7%» підписано 614 кредитних договорів на загальну суму 522,1 млн грн, …

У Києві на Прорізній, 8а в Шевченківському районі реконструюють нежитлову будівлю, раніше офіс «Київметробуду», побудовану на початку XX століття. Після відновлення у 1953 році будова …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024