Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Що будують у Печерському районі

01.06.2021

3м2 Редактор

Для тих, хто шукає квартиру в даній локації, 3m2 підібрав новобудови Печерського району.

Багатофункціональний комплекс INTERGAL CITY

ЖК FJORD

Адреса: Печерський район, Військовий проїзд, 8
Ціна: від 32 750 грн/кв. м

Зводять в Печерському районі столиці ЖК FJORD від девелопера ENSO.

Комплекс буде являти собою один будинок на 9 секцій, секції будуть різнорівневими висотою від 4 до 30 поверхів.

У новобудові запроектований трирівневий підземний паркінг. Не залишаючи меж будинку, мешканці зможуть скористатися максимумом можливих послуг і сервісів, на перших поверхах відкриють магазини, кафе і ресторани, салони краси та інші необхідні заклади. Малюків можна буде віддати до власного власний дитячого садочку. Також в комплексі буде 10 функціональних громадських терас. Новобуд будуть цілодобово охороняти, встановлять відеоспостереження. Двір буде закритим від автомобілів і сторонніх.

У ЖК FJORD продають одно-, дво- і трикімнатні квартири, різного метражу і різноманітних планувальних рішень, в тому числі пропонують до покупки дворівневі планування. Вартість квадратного метра від 32 750 до 56 650 грн.

Комплекс буде готовий до заселення в 4 кварталі 2022 року.

БФК INTERGAL CITY

Адреса: Печерський район, вул. Старонаводницька, 16 б
Ціна: від 61 761 грн/кв. м

Поповнить колекцію новобудов Печерського району багатофункціональний комплекс INTERGAL CITY від компанії «Інтергал-Буд».

У комплексі будують 5 веж висотою 10-25 поверхів.

Торгово-розважальний пул БФК буде представлений різними магазинами і бутиками, SPA-центром з басейном. Працюватиме фітнес-центр, кав’ярні і ресторани з відкритими терасами. Для ділової публіки відкриють коворкінг і конференц-зали. Комплекс буде цілодобово охоронятися, встановлять відеоспостереження і системи контролю доступу.

У БФК продають апартаменти і квартири в форматі open space площею від 29 до 250 кв. м. Квадратний метр коштує від 61 761 до 241 553 гривень.

Комплекс добудують до 2 кварталу 2023 року.

ЖК EDELWEISS HOUSE

Адреса: Печерський район, вул. Звіринецька, 72
Ціна: від 50 560 грн/кв. м

Житловий комплекс Edelweiss House від компанії Edelburg Development будують в Печерському районі.

Комплекс складається з двох 24-поверхових будинків, об’єднаних загальним стилобатом. Одна з головних переваг Edelweiss House — лобі і лаунж 700 кв. м з продуманим зонуванням, місцями для зустрічей і відпочинку. Тут же буде переговорна кімната і кімната очікування особистих водіїв.

Для резидентів комплексу в ЖК працюватимуть магазини, ресторан, салон краси та інші інфраструктурні об’єкти. Покрівля стилобату буде експлуатованою — на ній буде двір з дитячим майданчиком, зоною для воркаута і локаціями для відпочинку.

84% квартир в житловому комплексі вже продано, однокімнатних квартир залишилося всього 2. Вартість квадратного метра від 50 560 до 85 165 грн.

Введення комплексу в експлуатацію заплановано у 2 кварталі 2021 року.

ЖК SALUT

Адреса: Печерський район, бул. Дружби Народів, 2
Ціна: від 29 950 грн/кв. м

Потрапив в огляд новобудов Печерського району ЖК Salut від компанії bUd development.

У комплексі буде два будинки заввишки 5, 10, 12, 23, 30 і 35 поверхів. На перших поверхах розмістяться об’єкти комерційної нерухомості та різні сервіси. На подвір’ї встановлять обладнання для занять спортом, поставлять дитячий майданчик.

В рамках розвитку комплексу облаштують розташовану поряд набережну озера Глінка.

У комплексі продають одно-, дво- і трикімнатні квартири за ціною від 29 950–57 050 грн/кв. м.

Перший будинок повинні ввести в експлуатацію в 4 кварталі 2022 року.

ЖК NORDICA RESIDENCE

Адреса: Печерський район, Залізничне шосе, 45а
Ціна: від 45 950 грн/кв. м

Купити квартиру в Печерському районі можна в ЖК Nordica Residence, цей комплекс будує компанія РІЕЛ.

У ЖК буде три будинки заввишки 7, 9 і 26 поверхів. Двір буде закритим від автомобілів і сторонніх, тут облаштують майданчики для дитячих ігор і відпочинку дорослих.

Придбати можна однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, чотирикімнатні та п’ятикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 45 950 до 66 100 гривень.

Заявлене введення першого будинку в експлуатацію — 1 квартал 2023 року.

Міністерство культури і інформаційної політики України висловлює стурбованість у зв'язку з ситуацією, що склалася з комплексом пам'яток культурної спадщини по вул. Хорива, 2, в Києві. «Комплекс …

Пандемія та локдаун викликали суттєвий сплеск зацікавленості з боку інвесторів до формату заміського життя. Цього року вдруге Property Media пропонує дослідження ринку котеджної нерухомості …

Статьи по теме
Новини
Який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами? Опитування забудовників

Станом на березень 2024 року вже понад 8,4 тисячі українських родин придбали власне житло за програмою єОселя на більш, ніж 13 млрд грн, такі…

29 / 03 / 2024

Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024