Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Шопінг за 5 хвилин від дому: ЖК з ТРЦ

20.08.2020

3м2 Редактор

3m2 підібрав новобудови з різним бюджетом, де для того щоб відвідати ТРЦ або магазин, досить спуститися на перший поверх.

ЖК CITY HUB

Адреса: Солом’янський район, вул. Кудряшова, 8-10
Ціна: від 26 300 грн/кв. м

Якісний шопінг буде доступний жителям комплексу бізнес-класу CITY HUB. Для цього потрібно  лише спуститися на перший поверх. Адже тут будуть розташовані комерційні площі, які стануть частиною розвитку інфраструктури комплексу і району забудови в цілому.

Забудовник комплексу — компанія «Інтергал-Буд».

CITY HUB ідеально вписується в сформований на сьогоднішній день стандарт будинків бізнес-класу. Це дизайнерське оздоблення місць загального користування, підземний місткий паркінг на 330 місць з зарядками для електрокарів, вільні і закриті від руху автомобілів прибудинкові простори, ландшафтний дизайн території, зонування місць загального користування і безбар’єрне середовище для всіх.

У комплекс увійдуть 2 будинки заввишки 19–20 поверхів.

У новобудові можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири. Вартість реалізованого житла — 26 200–46 450 грн/кв. м.

Перший будинок повинні ввести в експлуатацію в 2 кварталі 2022 року.

БФК POLARIS HOME & PLAZA

Адреса: Оболонський район, вул. Сім’ї Кульженко, 22
Ціна: від 20 350 грн/кв. м

У складі МФК POLARIS Home & Plaza передбачений вбудований торгово-розважальний комплекс, відзначимо, що крім торгових точок і бутиків, тут також розміститься мережевий дитячий садок і центр розвитку, мережевий фітнес-центр і сімейний ресторан, також у складі БФК буде коворкінг.

Комплекс розвивають компанії Perfect Group і Citex Development.

У БФК увійдуть 8 будинків висотою 16–24 поверхи. Проектом передбачено 2-х рівневий підземний і наземний паркінг. У житлових будинках буде лобі європейського готельного рівня з респешн, цілодобовою охороною, ескалаторами і окремими ліфтами на житловий поверх.

У ЖК продають однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні і дворівневі квартири за ціною 20 350–32 850 грн/кв. м. ЖК пройшов акредитацію в банку «Глобус». Пропонує кредитування терміном до 20 років з першим внеском від 20%, а також 0% розстрочку від забудовника терміном до 24 місяців.

Перший будинок повинні ввести в експлуатацію в 2 кварталі 2021 року.

ЖК WHITE LINES

Адреса: Голосіївський район, вул. Васильківська, 1
Ціна: від 40 750 грн/кв. м

У ЖК White Lines в стилобатній частини відкриють торговий центр, тут буде працювати великий мережевий супермаркет, кінотеатр безліч магазинів, бутиків та ін. Торгова та житлова зони будуть розмежовані, тому покупці торгового центру не будуть створювати дискомфорт жителям комплексу. На даху стилобату буде власний парк розміром 1 гектар з дитячим та спортивним майданчиками, місцями для відпочинку і прогулянок на свіжому повітрі.

Проект розвиває компанія A Development при партнерстві з компанією Futura hata.

У комплекс увійде 3 будинки висотою 22, 24 поверхи, о

У комплексі доступні до інвестування одно-, дво- і трикімнатні квартири, також двоповерхові планування. Квартири продають за ціною від 40 750 до 72 250 грн/кв. м.

Ввести ЖК в експлуатацію обіцяють до 4 кварталу 2021 року.

ЖК SALUT

Адреса: Печерський район, бул. Дружби Народів, 2
Ціна: від 28 500 грн/кв. м

Купити все необхідне, зустрітися з друзями, розважити дитину, захоплююче провести час, не покидаючи власного будинку, можливо в ЖК Salut. На перших поверхах однієї з двох веж комплексу буде працювати власний торговий центр. На його даху обіцяють облаштувати басейн, а для дітей — зону атракціонів і розваг.

Це проект компанії bUd development.

ЖК буде складатися з двох будинків змінної поверховості — 5, 10, 12, 23, 30, 35 поверхів.

У новобудові можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири за ціною від 28 500–42 350 грн/кв. м.

Перший будинок повинні ввести в експлуатацію в 4 кварталі 2022 року.

ЖК GREAT

Адреса: Дарницький район, Дніпровська набережна
Ціна: від 19 900 грн/кв. м

Жителі ЖК Great зможуть здійснювати покупки, не покидаючи меж комплексу, адже на території ЖК працюватиме свій торгово-офісний комплекс. Також в ЖК відкриють дитячий садок і початкову школу з внутрішнім двором і обладнаним дитячим майданчиком.

ЖК будують при партнерстві компаній «Київміськбуд», РІЕЛ і IB Alliance.

У комплекс увійде тринадцять 26-поверхових будинків. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни викладуть з цегли, а фасади утеплять мінеральною ватою. Опалення в будинку буде автономним. Передбачено підземний паркінг.

У ЖК можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також дворівневі планування. Вартість квадратного метра стартує від 19 900 гривень і доходить до 32 500 гривень.

Комплекс будують в кілька черг. Перші 4 будинки введуть в експлуатацію до 2 кварталу 2021 року.

У 2008 році багато девелоперів обпеклися і пішли з сегмента заміської нерухомості. Навіщо працювати з ризиковим проектом, якщо є, що розвивати в місті, де більш …

У Києві на вулиці Мирній, 2/1 тривають будівельні роботи, незважаючи на арешт, накладений судом. Про це у середу, 19 серпня, заявила депутат столичної міськради Ольга Балицька. «Нахабство забудовника на Мирній, 2/1 просто безмежна — незважаючи …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024