Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Скасовано тендер на будівництво 15 багатоповерхових будинків на Теремках

06.06.2019

Невідомий автор

Комунальне підприємство «Спецжитлофонд» скасувало тендер на будівництво житлових будинків з об’єктами соціальної сфери очікуваною вартістю 2,95 мільярда гривень. Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.

Причиною скасування стало те, що пропозиції для участі в торгах не подала жодна компанія.

Згідно з умовами тендеру, планувалося замовити будівництво житлових будинків з об’єктами соціальної сфери, в тому числі за програмою «Доступне житло» і для забезпечення житлом учасників АТО, між вулицями Жулянською та Чабанівською в Голосіївському районі.

Ділянка будівництва розташована в Голосіївському районі і входить до складу 4-го мікрорайону житлового району «Теремки — III» на кордоні Києва та Київської області (територія села Гатне). Загальна площа території для будівництва становить 8,8527 га.

На ділянці розташовані споруди, що підлягають знесенню, а також зелені насадження, більшість з яких підлягає видаленню.

У першій частині кварталу будівництва планувалося звести 6 житлових будинків поверховістю 26 поверхів, у другій частині — 8 житлових будинків поверховістю 26 поверхів, а також один 6-секційний 10-поверховий житловий будинок.

Ділянка під забудову була передана КП «Спецжитлофонд» рішенням Київської міської ради від 6 липня 2017 року про надання ділянки для будівництва житлових будинків, в тому числі за програмою «Доступне житло», і об’єктів соціальної сфери, а також рішенням Київради від 20 грудня 2017 року про виділення землі для будівництва житлових будинків для забезпечення житлом учасників АТО і громадян, які перебувають на квартирному обліку.

За умовами тендеру, 15 багатоповерхівок повинні були бути побудовані до 2029 року. Початок аукціону було заплановано на 12 серпня, але він не відбудеться.

КП «Спецжитлофонд» підпорядковується Департаменту будівництва та житлового забезпечення Київської міськдержадміністрації.

Новини компанійУ сегменті житла комфорт-класу зростає попит на квартири з ремонтом «під ключ» від забудовника. Про це розповіла Анна Лаєвська комерційний директор БК «Інтергал-Буд» виданню «Кореспондент».За …

У Подільському районі міста створили соціальний гуртожиток для хлопчиків. Хлопці-сироти та ті, що позбавлені батьківського піклування, після повноліття зможуть протягом 3-х років мати дах над …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024