Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Вікна в усю стіну. ЖК з панорамним склінням

02.11.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав нові житлові комплекси, де є квартири із панорамним склінням.

ЖК FJORD

Адреса: Печерський район, Військовий проїзд, 8
Ціна: від 37 700 грн/кв. м

У квартирах ЖК FJORD від девелопера ENSO встановлені панорамні вікна, що забезпечує гарну інсоляцію в кімнатах та дозволяє повною мірою насолоджуватися видовими характеристиками квартир.

Житловий комплекс представлений одним будинком на 9 секцій, секції будуть різнорівневими заввишки від 4 до 30 поверхів. Будують будинки за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують цеглу, фасади утеплять мінеральною ватою. Територія комплексу буде під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Потрапити до ЖК можна буде виключно за електронною перепусткою.

У комплексі можна купити одно-, дво- та трикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 37 700 до 63 700 грн.

Першу чергу добудують до 4 кварталу 2022 року.

БФК INTERGAL CITY

Адреса: Печерський район, вул. Старонаводницька, 16 б
Ціна: від 76 900 грн/кв. м

Вікна преміального багатофункціонального комплексу INTERGAL CITY від компанії «Інтергал-Буд» забезпечують не лише мальовничі панорамні краєвиди на історичну частину Києва та зелений правий берег Дніпра, а й максимальний комфорт для мешканців проєкту. Башти INTERGAL CITY оснащені вітражними алюмінієвими системами скління з енергозберігаючими склопакетами, системою сонцезахисту та датчиками погодного регулювання.

У БФК буде 5 веж заввишки 10–25 поверхів. Будують їх за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують монолітний залізобетон із утепленням. Опалюватимуться будівлі автономно. . Безпека в комплексі забезпечуватиметься цілодобовою охороною, системою відеоспостереження та контролю доступу.

У БФК продають апартаменти та квартири із вільними плануваннями площею від 44 до 276 кв. м. Квадратний метр коштує від 76 900 до 233 400 гривень.

Комплекс добудують до 2 кварталу 2023 року.

ЖК Феофанія City

Адреса: Голосіївський район, вул. Ак. Заболотного, 152
Ціна: від 23 000 грн/кв. м

Панорамні вікна чудово підкреслюють видові характеристики квартир у житловому комплексі «Феофанія City» від компанії KSM-GROUP, який розташований поруч із мальовничим ландшафтним парком «Феофанія». Жителі комплексу зможуть щодня насолоджуватися лісовим повітрям та тишею. Власники дворівневих квартир на останніх поверхах зможуть милуватися видами, що відкриваються, з панорамних терас, які передбачені плануванням.

У ЖК увійде 6 будинків заввишки 9-16 поверхів. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують газоблок, «мокрий фасад» із вставками навісного фасаду з декоративним підсвічуванням. Опалюватимуться будинки автономно. Для комфорту та безпеки мешканців запроєктований паркінг у стилобатній частині будинків та багаторівневий паркінг.

У комплексі в будинку №1 можна купити одно-, двокімнатні квартири, у тому числі дворівневі з просторими відкритими терасами. Вартість квадратного метра варіюється від 23 000 до 30 000 гривень.

Заплановане введення в експлуатацію будинку №1 — 4 квартал 2023 року.

ЖК EDELWEISS HOUSE

Адреса: Печерський район, вул. Звіринецька, 72
Ціна: від 53 200 грн/кв. м

Кімнати з панорамними або кутовими вікнами є у кожному плануванні житлового комплексу Edelweiss House від компанії Edelburg Development. Панорамне скління відкриває огляди на Національний ботанічний сад ім. Гришка, Дніпро, Лису гору та на місто.

ЖК включає два будинки-вежі заввишки 24 поверхи. Будівлі збудовані за монолітно-каркасною технологією, стіни зведені з цегли, встановлений навісний фасад. На експлуатованому даху стилобату розташований парк з ландшафтним дизайном, зони відпочинку, дитячий та спортивний майданчики.

У комплексі можна придбати дво-, трикімнатні квартири, а також 2-рівневі з власними терасами, що розташовані на 23-24 поверхах. Однокімнатні квартири вже продано. Вартість квадратного метра стартує від 53 200 гривень та сягає 84 450 гривень.

ЖК EDELDORF HILLS

Адреса: Печерський район, вул. Старонаводницька, 42-44
Ціна: від 57 650 грн/кв. м

Мальовничі краєвиди на Дніпро та схили, архітектуру столиці відкриваються з панорамних вікон ЖК Edeldorf Hills.

Комплекс складатиметься з двох будинків заввишки 26 поверхів, розташованих на триповерховому стилобаті. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією із зовнішніми та внутрішніми стінами з цегли, фасади утеплять мінеральною ватою. На нижній терасі облаштований парк із водоспадом та зеленими хвойними та листяними насадженнями, екозонами, концептуальним рестораном та кафе, патірумом та караоке.

У комплексі доступні для інвестування одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатні квартири за ціною від 57 650 до 123 750 грн/кв. м.

Будинки будуть готові до заселення у 2 кварталі 2022 року.

Новини забудовників Монолітні роботи на секції 4.1 POLARIS Home&Plaza успішно завершено. 25 поверхів і каркас повністю готові. Усі роботи продовжують виконуватися відповідно до запланованого графіку. За …

Новини забудовників Забудовник ТОВ «Вуд Гейтс» звернувся до ЗМІ з офіційною заявою щодо будівництва нового житлового комплексу у Святошинському районі м. Києва, по вул. Відпочинку, 25. …

Статьи по теме
Новини
Житловий комплекс компанії DIM «Новий Автограф» отримав поштову адресу

Новини забудовників Дніпровська РДА м. Києва присвоїла поштові адреси Житловим будинкам Багатофункціонального комплексу «Новий Автограф». На заміну будівельній адресі, житлові будинки…

18 / 04 / 2024

Новини
«Скай Банк» акредитував 2 будинки ЖК «Озерний гай Гатне» до участі в ЄОселя

Новини забудовників Банк-партнер державної програми єОселя, АТ «СКАЙ БАНК», розширив перелік об’єктів на етапі будівництва від компанії «Інтергал-Буд», які доступні…

18 / 04 / 2024

Новини
У КМДА закликають передати Гостиний двір у комунальну власність

Гостиний двір потрібно передати у комунальну власність, щоб розпочати на об’єкті консерваційні та протиаварійні роботи. Про це заявила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко на брифінгу…

18 / 04 / 2024

Новини
У Милі триває реконструкція житлової багатоповерхівки на вулиці Комарова

Житловий будинок у Мілі зазнав значних руйнувань навесні 2022 року. У будівлі пошкоджена покрівля та цегляні конструкції 5-го поверху, вибиті вікна та двері,…

18 / 04 / 2024