Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Які роботи виконуються на будмайданчиках ЖК Saga Development

24.09.2020

3м2 Редактор

Новини компаній

Розповідаємо новини з будмайданчиків девелопера ЖК Saga Development.

У KANDINSKY Odessa Residence відбуваються бетонні роботи у секції 1 та у паркінгу секції 4. Тривають фасадні роботи: влаштування стулок віконних конструкцій та примикань із сендвіч-панелей, збірка стійково-ригельного фасаду, гідроізоляція з ЕРDM-мембрани, утеплення торців плит мінеральною ватою, встановлення підсистеми під навісний фасад, монтаж кронштейнів огорож та композитних панелей. Також відбуваються кам’яні роботи на 6-7 поверхах секції 3.

У будинку № 3 у RYBALSKY для хвостатих мешканців встановлено лапкомийки! Також тут триває монтаж підсистеми під терасну дошку на внутрішньому подвір’ї та встановлення огорож у секції 6 з боку “5 елементу”. У будинку № 5 виконується монтаж клінкера у секціях 2 і 3 з боку вул. Електриків та завершено монтаж огорож на балконах секції 1 з боку “5 елементу”. У будинок № 11 — виконується цегляна кладка на 5-му поверсі секції 5.

У Happy House завершено плиту перекриття 8-го поверху, тривають мурувальні роботи 4-го і 5-го поверхів та добігає кінця влаштування вертикальних елементів 9-го у секції 3. У секції 1 влаштовано вертикальні елементи 7-го поверху та розпочато монтаж плити перекриття на ньому, а також мурувальні роботи на 3-му поверсі. У секції 3 завершено влаштування плити перекриття 7-го поверху, розпочато монтаж вертикальних елементів 8-го та мурувальні роботи на 3-му.

У PHILADELPHIA Concept House завершується влаштування вертикальних елементів -2-го поверху та на 50% влаштовано його плиту перекриття. Розпочато монтаж вертикальних елементів -1 поверху.

В будинку № 1 O2 Residence виконуються роботи зі встановлення армованого поясу та кладка внутрішніх перегородок. У будинку № 2 триває набір вертикальних елементів 2-го поверху. У будинку № 3 відбувається кладка газоблока та армованого поясу під конструкцію покрівлі. А в будинку № 4 набирається вертикаль цоколю. Тривають роботи над благоустроєм набережної.

У SAN FRANCISCO Creative House триває влаштування системи електротехнічних рішень 2-ї та 3-ї черг, водопостачання і каналізації у комерційній частині 2-ї черги. На 90% завершено стяжки у секції 2.2. Тривають роботи з благоустрою та монтажу фасаду 2-ї та 3-ї черг. Монтуються надбудови, квартирні двері, радіатори, огорожі. Завершено монтаж ліфтів у 2-й та 3-й чергах.

У SAGA City Space відбувається пароізоляція покрівлі внутрішнього двору. Також виконується гідроізоляція покрівлі та балконів.

У WASHINGTON Concept House відбувається завезення секцій крана.

У BOSTON Creative House майже завершено облаштування котловану. Відбувається підготовка під влаштування шпунтової огорожі.

У FRANKLIN Concept House триває перший етап геологічних досліджень (5 свердловин), а також виконуються роботи з демонтажу та посилення конструкцій будівлі № 69.

У RESIDENT Concept House майже завершені фасадні роботи, монтаж укосів і керамограніту виконаний на 97%. Розкладка поверхових мереж опалення та водопостачання виконана на 92%, монтаж внутрішніх мереж електропостачання — на 78%, стяжка підлоги — на 85%, облаштування покрівлі — на 87%, тинькування місць загального користування — на 15%, монтаж світлопрозорих огороджуючих конструкцій на 1-му поверсі — на 30%. Виконуються роботи з оздоблення вестибюля.

У Home&Park Comfort House тривають роботи над встановленням каркасів балконів та роботи з укладання цегли.

Кабінет міністрів звільнив громадян України від сплати пенсійного збору при першій покупці житла. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в середу, 23 вересня, коментуючи відповідне рішення уряду. «Українці повинні …

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко під час зустрічі міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва заявив про створення «державного …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024