Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Зелені зони біля ЖК: 5 варіантів новобудов

21.04.2021

3м2 Редактор

3m2 зібрав ЖК, які будують поруч з зеленими зонами.

ЖК Rusaniv Residence
ЖК Rusaniv Residence

BOSTON CREATIVE HOUSE

Адреса: Оболонський район, просп. Степана Бандери
Ціна: від 30 650 грн/кв. м

Вийшовши з будинку, резиденти BOSTON Creative House потраплять у двір з ландшафтним дизайном, який буде переходити в просторий парк «Почайна», де можна буде гуляти, займатися спортом, відпочивати. Тут можна кататися на велосипеді, здійснювати ранкові пробіжки, зустрічатися з друзями й влаштовувати пікніки, діти захоплююче проведуть час на дитячих майданчиках, обладнаних ігровими комплексами для різних вікових груп. Парк створюється в рамках міського проєкту і буде доступний для всіх жителів міста.

Розвиває комплекс компанія SAGA Development.

BOSTON Creative House складається з двох 24-поверхових секцій, об’єднаних загальним п’ятиповерховим стилобатом. У комплексі можна купити однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні апартаменти. Квадратний метр коштує від 30 650 до 40 900 грн. Запланована здача в експлуатацію — 3 квартал 2023 року.

ЖК ТЕРЕМКИ

Адреса: Голосіївський район, вул. Академіка Заболотного, 15
Ціна: від 21 500 грн/кв. м

ЖК «Теремки» оточений з усіх боків парками. Комплекс будують в безпосередній близькості до Голосіївського лісу і парку Національного комплексу «Експоцентр України». Для жителів облаштували прямий вхід на територію парку, додатково упорядкували її. Проклали доріжки для прогулянок, встановили лавочки, оригінальні скульптури, альтанки, оформлять зони барбекю, для дітей створили алею казок, ігрові майданчики.

Розвиває комплекс компанія «Інтергал-Буд».

У складі комплексу буде п’ять будинків по 25 поверхів кожен. У комплексі продають одно-, дво- і трикімнатні квартири. Квадратний метр коштує 21 500–42 800 грн. Є можливість купити квартиру з ремонтом «під ключ».

Третій будинок комплексу повинні ввести в експлуатацію в IV кварталі 2021 року, четвертий будинок — в IV кварталі 2023 року.

ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25
Ціна: від 30 180 грн/кв. м

Резиденти житлового кварталу POETICA від девелопера ENSO будуть жити по сусідству з парком ім. Пушкіна, Зоологічним парком і парком КПІ. Потрапити в парк ім. Пушкіна мешканці зможуть прямо з лобі будинку. Всі парки зі столітньою історією, прекрасні в будь-яку пору року, до того ж відмінно впорядковані, безпечні. У зоопарку завершується і ремонт, з’явилися нові експозиції та місця для відпочинку.

Квартал POETICA представлений декількома колекціями квартир. Перша складається з чотирьох будинків по 28 поверхів кожен. У другу колекцію увійдуть 4 будинки з висотністю 20-24 поверхи.

Перша і друга колекція житлового кварталу Poetica представлені одно-, двох-, трьох-, чотирьох- п’ятикімнатними квартирами, також у продажу є дворівневе житло. Вартість квадратного метра варіюється від 29 400 до 53 500 грн.

Заявлений термін введення в експлуатацію будинків:

Першої колекції: 3 і 4 будинки — будівництво закінчено, проводиться процес введення в експлуатацію.

Введення в експлуатацію першого та другого будинків заплановано на четвертий квартал 2021 року.

ЖК RUSANIV RESIDENCE

Адреса: Дніпровський район, Сверстюка, 54
Ціна: від 29 431 грн/кв. м

Вдала локація — перша лінія Русанівського каналу, одна з головних переваг ЖК Rusaniv Residence. Набережна каналу — відмінне місце для піших і велопрогулянок, тут є можливості як для активного, так і спокійного відпочинку. Резиденти комплексу гідно оцінять і прибережний парк, де можна влаштувати пікнік і позасмагати влітку.

Головною естетичною перевагою є панорамний вид на воду, що додає інвестиційної привабливості нерухомості.

Проєктом передбачено будівництво чотирисекційного будинку висотою 25 поверхів.

У новобудові можна купити квартири різного метражу, а також багаторівневі планування. Вартість квадратного метра стартує від 28 950 гривень і досягає 39 800 гривень.

ЖК будується при партнерстві компаній Perfect Group і Citex development.

Заявлений термін закінчення будівництва 1 черги — 4 квартал 2022 року.

ЖК НОВИЙ АВТОГРАФ

Адреса: Дніпровський район, вул. Генерала Жмаченка, 26
Ціна: від 21 100 грн/кв. м

Поруч з декількома зеленими зонами будують ЖК «Новий Автограф». Навпроти новобудови розташований «Парк Перемоги», щоб потрапити в нього, досить просто вийти з дому і перейти дорогу. Парк великий, упорядкований, тут є безліч найрізноманітніших локацій для піших прогулянок і спортивних активностей, для спокійного відпочинку, для дитячого дозвілля. Поруч з ЖК також Північно-Дарницький лісопарк. Проєкт розвиває компанія DIM.

У комплексі буде два будинки висотою 18, 22 і 26 поверхів. У ЖК «Новий Автограф» можна купити одно-, двох-, трьох- і п’ятикімнатні квартири за ціною 32 400–41 000 грн/кв. м.

Заявлене введення в експлуатацію комплексу — 4 кв. 2021 року.

На засіданні Постійної комісії Київради з питань екологічної політики, яке відбулось сьогодні, депутати проголосували за створення ландшафтного заказника місцевого значення «Протасів Яр». Про це повідомляє пресслужба Київради. Як зазначили у Київській міській раді, …

По завершенню місцевих «локдаунів» вартість об’єктів в різних сегментах нерухомості може зрости в середньому на 5%. Таку думку висловив Юрій Піта, президент Асоціації фахівців з нерухомості (рієлторів) України. За його даними, тривалі карантинні …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024