Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


ЖК формату «місто в місті» – 2022 у Києві

02.11.2022

3м2 Редактор

3m2 підготував огляд київських новобудов з розвиненою внутрішньою інфраструктурою.

ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25
Ціна: від 39 650 грн/кв. м

Житловий квартал POETICA представлено двома парковими колекціями. Перша складається з чотирьох будинків по 26 поверхів кожен. У другу колекцію квартир увійдуть 4 будинки висотністю 20-24 поверхи. 

Загалом комплекс будується в форматі “місто в місті” й матиме власну розвинену інфраструктуру, яка зможе задовольнити всі базові потреби мешканців без необхідності залишати межі кварталу. В стилобатній частині ЖК будуть працювати різні послуги та сервіси: супермаркет, спортивний зал, дитячий центр, салони краси, кафе та ресторани, аптеки та медичні кабінети та ін. Для комфорту молодих батьків передбачені кімнати для зберігання візочків. Упорядкований двір буде розташований на даху стилобату, тут облаштують ігрові дитячі зони, спортивні майданчики та місця для відпочинку. 

В новобудові можна придбати 1-5-кімнатну квартиру, площа варіюється в межах 43-185 кв. м (у залежності від колекції та поверху).

Третю і четверту секції Першої паркової колекції було введено в експлуатацію наприкінці січня 2022 року. Наразі ведуться оздоблювальні роботи в 1 та 2 секціях.

ЖИТЛОВИЙ РАЙОН RYBALSKY

Адреса: Подільський район, Набережно-Рибальська дорога, 3, 9
Ціна: від 59 550 грн/кв. м

Житловий район Rybalsky будують в партнерстві забудовники Perfect Group, SAGA Development та Riverside Development. Перша черга будівництва буде включати 9 будинків висотою 9-10 поверхів.

На території району буде працювати освітній кластер Rybalsky Family Port, куди увійдуть дитячий сад, школа, розвиваючі секції, коворкінг і кафе для дітей і батьків. Першим оператором освітнього кластеру стала  KMDШ. 

У комплексі можна купити одно-, двох-, трьох-, чотирьох- і п’ятикімнатні квартири, також у продажу дворівневі планування.

Частину будинків вже введено в експлуатацію, наразі ведуться оздоблювальні роботи в будинку 5, триває будівництво будинків 1, 11 та 7.

ЖК DIBROVA PARK

Адреса: Подільський район, вул. Північно-Сирецька
Ціна: від 22 300 грн/кв. м

ЖК Dibrova Park будують на місці колишніх площ агрофірми «Пуща-Водиця».

До складу ЖК увійде 10 будинків по 23, 26 поверхів заввишки. Зводять будівлі за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують цеглу і газоблок. Фасади утеплять мінеральною ватою. Для автомобілістів передбачили наземний чотирирівневий критий паркінг.

У комплексі можна купити 1-, 2-, 3- та 4-кімнатні квартири площею 41-186 кв. м.

Будинок 4 готується до вводу, ведуться оздоблювальні роботи в будинках 1, 2 та 3, решта будується. 

ЖК НОВОПЕЧЕРСЬКІ ЛИПКИ

Адреса: Печерський район, вул. Михайла Драгомирова, 1, 3, 5, 12, 14, 16б, 18а, 20а
Ціна: від 106 150 350 грн/кв. м

 ЖК «Новопечерські липки»  — масштабний житловий комплекс, розташований в Печерському районі столиці.

ЖК являє собою цілий мікрорайон з самодостатньою внутрішньою інфраструктурою, яка доступна не тільки жителям комплексу, але і всім киянам. Тут розташовані SPA-салони, фітнес-клуб преміум-класу Gymmaxx, спортивні та ігрові майданчики, футбольне поле, тенісна академія UTA, кафе, кондитерські та продуктові магазини, банківське відділення, аптеки, хімчистки, Британська міжнародна та Новопечерська школи, дитячий сад LeapKids, будинок дитячої творчості, арт-галерея NEBO тощо. Зберігати авто можна в підземному паркінгу. 

Наразі можна купити 2-, 3- та 4-кімнатні квартири площею від 71 до 185 кв. м.

Перші будинки були введені в експлуатацію ще у 2010 році, наразі триває будівництво 7 та 8 черг. 

Теги:

Українцям почнуть виплачувати компенсації за зруйноване окупантами житло, не чекаючи репарацій від РФ, завдяки створеному Фонду з ліквідації наслідків збройної агресії Росії. Про це заявила очільниця партії «Слуга народу» Олену Шуляк …

Будівлі трускавецьких санаторіїв «Рубін» та «Янтар» (Львівська обл.) буде модернізовано під житло для вимушено переміщених осіб (ВПО), pro bono консультантом Трускавецької міської громади за цим проєктом виступає юридична фірма Integrites, …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024