Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК поруч з рекреаційними зонами

01.03.2021

3м2 Редактор

3m2 зробив добірку житлових комплексів, які розташовані зовсім поруч, в пішій доступності до рекреаційних зон.

ЖК O2 RESIDENCE

Адреса: Дарницький район, Бориспільське шосе
Ціна: від 21 350 грн/кв. м

Жити у хвойному лісі, з видом на сосни будуть резиденти ЖК O2 Residence від SAGA Development. Комплекс будують в Бортницькому лісі, тут прокладені спеціальні «маршрути здоров’я», зручні для пробіжок, неспішних піших прогулянок або їзди на велосипеді. Також поруч з ЖК розташоване озеро, де вже упорядкована набережна, буде працювати ресторан, станція для човнів, облаштують спортивний пляж. З додаткових бонусів ЖК — власна екоферма, де жителі зможуть вирощувати овочі, фрукти, зелень.

Комплекс буде складатися з 12 будинків по сім поверхів заввишки. Також заплановано відкриття дитячого садка, школи і центру раннього розвитку. Територія буде під охороною і відеоспостереженням 24/7, керуюча компанія пропонує послуги консьєрж-сервісу.

У комплексі O2 Residence можна купити одно-, дво-, три-, чотири- і п’ятикімнатні квартири, в наявності також дворівневі планування. Вартість квадратного метра — від 21 350 до 31 750 гривень.

Перші два будинки планують здати в експлуатацію у 2 кварталі 2021 року.

ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25
Ціна: від 29 300 грн/кв. м

У розпорядженні мешканців житлового кварталу POETICA від девелопера ENSO буде кілька старих парків, з більш ніж віковою історією. Для прогулянки можна вибрати парк ім. Пушкіна, Зоологічний або парк КПІ. Всі вони впорядковані, освітлені, встановлені лавочки, оформлені дитячі зони з різним ігровим обладнанням, майданчики для занять спортом, вимощені прогулянкові доріжки. В Зоопарку закінчують реконструкцію, його близькість особливо припаде до душі сім’ям з дітьми, адже саме для цієї вікової категорії тут найбільша кількість різних локацій. В найближчий до будинків парк ім. Пушкіна можна потрапити, вийшовши з лобі будинку.

Квартал POETICA представлений двома парковими колекціями квартир. Перша складається з чотирьох будинків по 28 поверхів кожен. У стилобаті комплексу розташовані комерційні площі тут будуть доступні сервіси та послуги, що розвивають інфраструктуру ЖК, буде працювати супермаркет, відкриють фітнес-центр, кафе, бутики, салони краси та ін. Дах стилобатної частини буде експлуатованим, тут передбачені ігрові дитячі зони, спортивні майданчики і місця для відпочинку.

У першій і другій колекціях житлового кварталу POETICA доступні до інвестування одно-, двох-, трьох-, чотирьох- і п’ятикімнатні квартири, в продажу є дворівневе житло. Вартість квадратного метра від 29 300 до 54 850 грн.

Заявлений термін введення в експлуатацію будинків Першої колекції: будинки 3 і 4 — четвертий квартал 2020 року; будинки 1 і 2 — четвертий квартал 2021 року.

У другій колекції 1-й будинок планують ввести в експлуатацію в 4 кварталі 2022 року.

ЖК Місто квітів. Парковий квартал

Адреса: Подільський район, вул. Тираспольська, 60
Ціна: від 26 600 грн/кв. м

Кілька парків розташовано біля житлового комплексу квартального типу «Місто Квітів. Парковий квартал». Жителі можуть прогулятися великим лісопарком «Сирецький гай» його площа 194 га, тут є як упорядковані куточки, так і первозданні зарості, спуститися до Сирецьких озер, відвідати Сирецький дендрологічний парк. У дворі ЖК також буде зелено, на території площею в 1,5 га, обіцяють створити власний упорядкований парк. Розвивають комплекс в партнерстві дві компанії МЖК «Оболонь» і ІБК «Обрій».

В рамках житлового комплексу проектом заплановано будівництво 17 будинків, в тому числі і багатосекційних, по 16 поверхів кожен. Опалюватися ЖК буде централізовано. Перші поверхи будинків будуть віддані під об’єкти інфраструктури та комерційні приміщення. Для малюків відкриють дитячий садок. Територія закрита від авто і сторонніх.

Тут можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири за ціною від 26 600 до 35 000 грн/кв. м.

ЖК будують в кілька черг, частину вже ввели в експлуатацію, наступні будинки повинні здати до 4 кварталу 2021 року.

ЖК CRYSTAL PARK TOWER

Адреса: Шевченківський район, просп. Перемоги, 42
Ціна: від 43 000 грн/кв. м

ЖК Crystal Park Tower від компаній Ковальська і St Sophia Homes, будують в безпосередній близькості до парку ім. Пушкіна, для додаткового озеленення цього парку, в рамках розвитку проекту буде висаджено 200 ялин. Також поруч з комплексом розташовані парк КПІ і Зоологічний парк. Всі парки старі, добре впорядковані тут є безліч опцій як для спортивних активностей, так і спокійного відпочинку.

У комплекс увійде один багатосекційний будинок висотою 23 поверхи. У ЖК продають двох-, трьох- і п’ятикімнатні квартири, є дворівневі планування. Вартість квадратного метра від 43000 до 54300 гривень.

Будинок буде готовий до заселення в 4 кв. 2021 року.

ЖК Медовий-2

Адреса: Солом’янський район, вул. Петра Радченка, 27
Ціна: від 19 600 грн/кв. м

У зеленій зоні біля Совських ставків будують ЖК «Медовий 2». Для прогулянок жителів комплексу навколо ставків прокладуть тротуарні доріжки, облаштують паркову зону. Також можна відпочити на природі в Солом’янському лісопарку, який знаходиться поблизу.

Комплекс будує компанія «Київміськбуд».

Тут продають двох-, трьох-, чотирьох-, п’яти і шестикімнатні квартири за ціною за квадратний метр від 19 600 до 30 300 гривень.

Заявлений термін введення в експлуатацію 4 квартал 2021 року.

В останні роки в населених пунктах приміської зони високими темпами будується житло при недостатньому розвитку виробничої та громадської забудови. Таке бачення висловив керівник комунальної організації «Київгенплан» Сергій Броневицький. Зокрема, …

Офісом Генерального прокурора у судовому порядку захищено інтереси територіальної громади міста Києва та скасовано незаконну реєстрацію за комерційним товариством права користування земельними ділянками площею 43,4 …

Статьи по теме
Новини
ДІАМ подала до суду через порушення біля Солом’янського парку

Державна інспекція архітектури та містобудування України звернулася до суду через порушення на обʼєкті за адресою вул. Шаповала, 1-3, де поруч із Солом’янським…

28 / 03 / 2024

Новини
Департамент КМДА заборонив незаконні будівельні роботи на фундаменті старовинного палацу

Нещодавно Департамент охорони культурної спадщини КМДА видав припис, щодо повного припинення будівельних робіт на вулиці Мазепи, 3-в, де виявили фундамент старовинного палацу XVIII…

28 / 03 / 2024

Новини
На низькому старті: відкрився передпродаж квартир у будинку №5 KRONA PARK II

Новини забудовників KRONA PARK II, один з кращих житлових комплексів Київської області, оголосив відкриття передпродажу квартир у будинку №5.  Першим…

27 / 03 / 2024

Новини
Житель Гостомеля, який вирішив збудувати собі комору в укритті, отримав проблеми з законом

У місті Гостомель на Київщині в одному з підвальних приміщень, яке використовують як укриття, виявили незаконне будівництво. Про це повідомляє…

27 / 03 / 2024