Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК у 10-15 хвилинах від метро

31.08.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав житлові комплекси, розташовані до 15 хвилин пішки від метро.

BOSTON CREATIVE HOUSE

ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25а
Ціна: від 31 900 грн/кв. м

Швидко зможуть дістатися до метро резиденти житлового кварталу POETICA від девелопера ENSO. Станція метро «Шулявська» знаходиться в 15 хвилинах ходьби. Причому дорога буде максимально мальовничою, адже шлях буде проходити через парк ім. Пушкіна, для резидентів ЖК від центрального холу через парк прокладуть спеціальний пішохідний маршрут. Також серед найближчих до комплексу станцій метро — «Політехнічний інститут», «Лук’янівська» та «Дорогожичі», до них можна дістатися наземним транспортом або пішки, шлях займе близько 30 хвилин.

Перша паркова колекція квартир кварталу POETICA складається з чотирьох будинків по 26 поверхів кожен. Друга паркова колекція буде представлена 4-ма будинками з висотністю 20-25 поверхи. Будують будівлі за монолітно-каркасною технологією, стіни зводять з цегли, фасади утеплюють за допомогою мінеральної вати. Будинки оснащені навісними вентильованими фасадами з захисним екраном з керамогранітної плитки.

У першій і другій колекціях житлового кварталу Poetica продають одно-, дво-, три-, чотири- і п’ятикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 31 900 до 55 050 грн.

Заявлений термін введення в експлуатацію будинків 1 і 2 Першої колекції — 4 квартал 2021 року.

У другій колекції запланований термін введення в експлуатацію будинку 1 — 4 квартал 2022.

ЖК НИВКИ-ПАРК

Адреса: Святошинський район, проспект Перемоги, 67
Ціна: від 29 500 грн/кв. м

Буквально кілька хвилин знадобиться резидентам ЖК «Нивки-Парк», щоб дійти до станції метро «Нивки». Розвиває проєкт компанія «Інтергал-Буд».

У комплекс увійде 12 будинків різної поверховості від 12 до 17 поверхів. Будують будівлі за монолітно-каркасною технологією, стіни зводять з керамоблоків. Фасади утеплять мінеральною ватою. Опалюються будинки централізовано. Територія комплексу під цілодобовою охороною.

У новобудові продають одно-, дво-, три-, чотири- і п’ятикімнатні квартири. Купити квартиру в ЖК «Нивки-Парк» можна з чорновою обробкою і готовим ремонтом «під ключ» від забудовника. Вартість квадратного метра — від 29 500 до 51 000 гривень.

Частину будинків вже ввели в експлуатацію. Черговий будинок повинні добудувати в IV кварталі 2021 року.

BOSTON CREATIVE HOUSE

Адреса: Оболонський район, просп. Степана Бандери
Ціна: від 31 900 грн/кв. м

Поруч з метро розташований BOSTON CREATIVE HOUSE від компанії SAGA Development. Шлях до станції метро «Почайна» забере у жителів 10 хвилин пішки.

До складу комплексу увійде два будинки висотою 24 поверхи, об’єднаних загальним п’ятиповерховим стилобатом. Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують газоблок і керамоблок, фасади утеплюють мінеральною ватою. Передбачено підземний паркінг. Для прогулянок в BOSTON Creative House оформлять внутрішній двір з ландшафтним дизайном, він буде переходити в парк із зоною для пікніків.

У комплексі продають одно-, дво- і трикімнатні апартаменти. Вартість квадратного метра варіюється від 31 900 до 47 100 гривень.

До заселення BOSTON Creative House буде готовий до 3 кварталу 2023 року.

ЖК TERRACOTTA

Адреса: Дарницький район, вул. Чернігівська, 8
Ціна: від 30 050 грн/кв. м

За 7 хвилин ходьби від метро «Вирлиця» розташований ЖК Terracotta. У комплексі чотири будинки висотою 21, 24 і 27 поверхів. Побудовані за монолітно-каркасною технологією, зовнішні та внутрішні стіни викладені з газоблоку, будинок утеплений по системі штукатурного скріпленого фасаду з використанням в якості утеплювача мінеральної вати.

У ЖК продають одно-, дво- і трикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 30 050 до 41 000 гривень.

Ввести будинки в експлуатацію планували у 2 кв. 2021 року. Поки роботи ще не закінчені.

ЖК 044

Адреса: Подільський район, вул. Кирилівська, 37, 37а
Ціна: від 58 000 грн/кв. м

За 7 хвилин до станції метро «Тараса Шевченка», за 14 хвилин до станції «Контрактова площа» доберуться жителі комплексу 044.

ЖК складається з двох багатосекційних будинків заввишки 9 поверхів. Будинки побудовані за монолітно-каркасною технологією, стіни з цегли, фасади утеплюють за допомогою мінеральної вати. У ЖК передбачено підземний паркінг, двір закритий від авто. На перших поверхах розмістять комерційні площі, тут працюватимуть кафе, різні магазинчики, хімчистка та ін.

У комплексі продають одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири за ціною 58 000–62 000 грн за кв. м.

Другу чергу комплексу повинні ввести в експлуатацію в 3 кварталі 2021 року.

Станом на 30 серпня уповноважені банки підписали 759 кредитних угод на 643,78 млн грн у рамках держпрограми «Доступна іпотека 7%». Про це свідчать дані Міністерства …

На Микільсько-Слобідської, 7/9, в Києві демонтували будівельний паркан скандального ЖК Sundance, який планували звести в межах прибережної захисної смуги річки Дніпро. Про це повідомили Цензор. …

Статьи по теме
Новини
Який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами? Опитування забудовників

Станом на березень 2024 року вже понад 8,4 тисячі українських родин придбали власне житло за програмою єОселя на більш, ніж 13 млрд грн, такі…

29 / 03 / 2024

Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024