Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК у Києві, де є будинки зі змінною поверховістю

07.09.2021

3м2 Редактор

3m2 зібрав новобудови Києва, де можна знайти будинки до 10 поверхів.

ЖК FJORD

Адреса: Військовий проїзд, 8, Печерський район
Ціна: від 34 500 грн/кв. м

Холдинг ENSO створює нетиповий для Києва проєкт каскадних будинків ЖК Fjord. У цьому комплексі поєднані багатоповерхівки від 4 до 30 поверхів, що задовольняє різний попит потенційних покупців. ЖК бізнес-класу знаходиться за 7 хвилин їзди на автомобілі від Ботанічного саду ім. Миколи Гришка. Також за 5–10 хвилин на авто можна доїхати до найближчих станцій метро «Дружби народів», «Либідська», «Видубичі».

Девелопер пропонує на вибір однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири і житло з нестандартним плануванням, зокрема квартири з терасами. Наземна стоянка і підземний паркінг на території комплексу мають вирішити проблеми з паркуванням авто.

Заплановане введення в експлуатацію — IV кв. 2022-го.

ЖК RUSANIV RESIDENCE

Адреса: Євгена Сверстюка, 54, Дніпровський район
Ціна: від 32 550 грн/кв. м

Rusaniv Residence від Perfect Group і Citex Development знаходиться на першій лінії Русанівського каналу, що дозволяє облаштувати вихід на набережну. З вікон можна буде бачити водойму і зелені панорами.

За проєктом тут зводять секції різної висотності. Центральна секція з клубними характеристиками має висотність — 5 житлових поверхів. Кількість квартир на поверсі саме в цьому будинку проєкту також буде — 5. А висота стелі становитиме 3 метри. Для більш комфортного огляду краєвидів тут встановлять стильні моделі напільних конвекторів.

Перший будинок планують ввести в експлуатацію в 4 кв. 2022 року.

ЖК КРИШТАЛЕВІ ДЖЕРЕЛА

Адреса: вул. Метрологічна, 54, Феофанія, Голосіївський район
Ціна: від 27 000 грн/кв. м.

Забудовник «КСМ-ГРУП» реалізує проєкт ЖК «Кришталеві Джерела» із 43 будинків, де зокрема будуть секції в п’ять—дев’ять поверхів. Уся територія комплексу поділена на квартали: тут можна придбати житло комфорт-класу, бізнес-класу, а також квартиру в клубному будинку.

До найближчої станції метро «Теремки» 5-7 хвилин їзди на авто, до станції метро «Виставковий центр» на автомобілі їхати 10 хвилин. Громадським транспортом до метро та найближчого ТРЦ «Магелан» добиратися близько 30 хвилин.

Відносно недалеко від ЖК знаходяться Національний музей народної архітектури та побуту України (Пирогово), Національний експоцентр України (ВДНХ) і Київський іподром.

Наразі четверта секція введена в експлуатацію, п’яту мають закінчити в III кварталі 2021 року, а шосту здати в II та IV кварталах 2022-го.

ЖК ILLINSKY HOUSE

Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 21, Подільський район
Ціна: від 84 150 грн/кв. м.

Cityconsult Development реалізує на Подолі ЖК Illinsky House — невисокий клубний будинок заввишки 5-8 поверхів, звідки буде видно Дніпро, Труханів острів і Володимирську гірку.

Загалом комплекс складатиметься з двох будинків висотою в п’ять–вісім поверхів. Також тут облаштують підземний паркінг із ліфтом, паркувальними місцями із зарядними станціями й охороною.

Термін введення комплексу в експлуатацію заявлений на І кв. 2022 року.

ЖК 044

Адреса: вул. Кирилiвська, 37, Подільський район
Ціна: від 58 000 грн/кв. м.

Забудовник Kiev Development Group і архітектурне бюро «Форма» створили проєкт ЖК 044 у рамках програми реновації промислових зон, які ще залишилися в центральних районах столиці, зокрема на Подолі.

Зважаючи на особливість кварталу, розташованого між вулицями Кирилівська, Межигірська, Оленівська й Оболонська, комплекс складатиметься з двох будинків по дев’ять поверхів і підземного паркінгу з ліфтом (на 73 паркомісця). Таким чином він вписується в невисоку забудову, типову для цієї частини Подолу.

У комплексі є односторонні та двосторонні квартири з відкритими балконами та пентхауси з терасами. Для оздоблення ЖК використані бетон, різноформатний камінь, нержавіюча сталь тощо.

Перший будинок уже введено в експлуатацію, другий забудовник планує закінчити в ІІІ кв. 2021-го.

Теги:

До кінця 2021 року житло на вторинному ринку Києва та найближчого передмістя може подорожчати в межах 5–7%.Про це розповіла Олена Гайдамаха, голова Київського міського відділення АФНУ. Експертка звернула увагу на те, що, …

Шевченківська окружна прокуратура міста Києва звернулась до суду із позовом про витребування 2-х квартир вартістю понад 3 млн гривень, якими після смерті господаря заволоділи шахраї. Установлено, …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024