Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК з безбар’єрним середовищем у Києві

24.02.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав новобудови столиці, де забудовники прагнуть проявити турботу про всіх своїх жителів.

ЖК FJORD

Адреса: Печерський район, Військовий проїзд, 8
Ціна: від 32 050 грн/кв. м

У ЖК FJORD від девелопера ENSO, створять максимально комфортні умови для людей з обмеженими можливостями. Запропоновані рішення сформують безбар’єрне середовище і забезпечать комфортне проживання маломобільних жителів комплексу.

По всій внутрішній території комплексу по максимуму відмовилися від східчастих підйомів і спусків, замінивши їх пандусами. Також в комплексі передбачена установка ігрових майданчиків для дітей з обмеженими фізичними можливостями, це територія для їх різнобічного розвитку, це простір для комунікації, активності і веселощів.

Проектом передбачено будівництво одного будинку з різнорівневими секціями висотою від 4 до 30 поверхів, всього в комплексі буде 9 секцій. Внутрішній простір комплексу і відкриті тераси озеленять. На прибудинковій території організують арт-простір зі скульптурною композицією і світловий кінетичної арт-стіною. Територія ЖК буде закритою від авто і сторонніх і перебувати під цілодобовою охороною і відеоспостереженням.

У житловому комплексі FJORD продають одно-, дво- і трикімнатні квартири, в тому числі і дворівневі планування. Вартість квадратного метра від 32 050 до 55 400.

Плановане введення в експлуатацію всього комплексу — 4 квартал 2022 року.

ЖИТЛОВИЙ РАЙОН RYBALSKY

Адреса: Подільський район, Набережно-Рибальська дорога, 3, 9
Ціна: від 36 200 грн/кв. м

У житловому районі Rybalsky піклуються про створення безбар’єрного простору, щоб на території було комфортно всім без винятку. Всі входи в під’їзди й комерційні приміщення знаходяться на рівні землі, завдяки чому в них можуть зручно потрапити маломобільні групи. У внутрішні двори будинків можна потрапити як сходами з бульвару, так і через безбар’єрні виходи з рівня другого поверху. Зручні пандуси передбачені для спуску водного каналу, який запланований в районі.

Проект розвивають компанії SAGA Development і Perfect Group.

Район зводять за принципом суперкварталів. Він буде складатися з 9 будинків висотою 9-10 поверхів. На території району буде облаштовано публічний простір — пішохідний бульвар і набережна вздовж водного каналу протяжністю 330 метрів з можливістю доступу до води. Також буде побудований власний освітній кластер Rybalsky Family Port, що включає дитячий садок, школу, розвиваючі секції, коворкінг і кафе для дітей і батьків.

До інвестування доступні 1-, 2-, 3-, 4- і 5-кімнатні квартири, а також дворівневі варіанти. Вартість квадратного метра — від 36 200 до 61 500 гривень.

Комплекс будують в кілька черг, два будинки вже ввели в експлуатацію, здача третього запланована на 1 квартал 2021 року.

ЖК KRAUSS GALLERY

Адреса: Печерський район, вул. Круглоуніверситетська, 5-7
Ціна: від 97 800 грн/кв. м

Продумані деталі з урахуванням потреб людей з обмеженими можливостями в ЖК Krauss Gallery від компанії «Креатор-Буд». Для комфортного доступу до будівлі людей з обмеженими можливостями та батьків з колясками в проекті передбачені пішохідні переходи із заниженим тротуаром, обладнані пандуси біля під’їзду, встановлені габаритні ліфти.

У комплекс увійде один будинок висотою 10 поверхів.

У ЖК можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири. Вартість квадратного метра — 97 800-200 650 грн.

Комплекс планують здати в експлуатацію у 2 кварталі 2023 року.

ЖК DOCK32

Адреса: Оболонський район, просп. Степана Бандери, 32д
Ціна: від 33 250 грн/кв. м

У ЖК DOCK32 від компанії «Ковальська Нерухомість» встановлять спеціальний ліфт, яким буде зручно користуватися людям з обмеженими можливостями або мамам з колясками.

Комплекс являє собою два будинки висотою 26 поверхів, об’єднаних загальним стилобатом.

До інвестування доступні однокімнатні та двокімнатні квартири за ціною 33 250–40 000 грн/кв. м.

Заявлена дата введення в експлуатацію 4 кв. 2021 року.

ЖК Авеню 42

Адреса: Голосіївський район, вул. Академіка Глушкова, 42
Ціна: від 20 700 грн/кв. м

Парадні в усіх секціях ЖК «Авеню 42» при вході будуть обладнані спеціальними пандусами для заїзду в будинок, що буде зручно для маломобільних мешканців. Комплекс розвиває компанія KSM-GROUP.

В рамках даного проекту буде побудований один будинок на три секції висотою 25 поверхів.

У новобудові продають однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, чотирикімнатні та п’ятикімнатні планування, за ціною 20 700–27 000 грн/кв. м.

Будинок повинні здати в експлуатацію в 1 кварталі 2023 року.

У Подільській районній державній адміністрації провели нараду з питань комплексної реновації території Подолу. Зокрема обговорили реконструкцію вулиці Петра Сагайдачного. У ході реконструкції вулиці Петра Сагайдачного …

Новини компаній Що побудували на будмайданчиках девелопера SAGA Development на кінець лютого. KANDINSKY Odessa Residence У KANDINSKY Odessa Residence виконано такі роботи. Виготовлено та зібрано 121 кв. м …

Статьи по теме
Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024