Онлайн-журнал про новобудови Києва та області


ЖК з оригінальною архітектурою

18.08.2020

3м2 Редактор

Оригінальні, але разом з тим функціональні ЖК презентує столиця. 3m2 підібрав житлові комплекси, де архітектурній складовій приділено особливу увагу.

БФК INTERGAL CITY

Адреса: Печерський район, Старонаводницька, 16, б
Ціна: від 51 700 грн/кв. м

Обіцяє стати архітектурною пам’яткою столиці футуристичний БФК INTERGAL CITY. Будинки комплексу будуть виконані в світлих тонах, вежі округлої обтічної форми, немов «нарізані» на сегменти. В інтер’єрі будуть використані відкриті вільні простори, каскади панорамних терас з’єднають повітряні мости.

Комплекс розвиває компанія «Інтергал-Буд».

У БФК увійде п’ять будинків-веж висотою 10, 23, 25 і 27 поверхів.

Всі комунікації в комплексі будуть централізованими. У комплексі, крім житлової нерухомості, будуть реалізовані бізнес і торговий центри, де відкриють SPA-центр з басейнами, фітнес-центр, галерею бутиків, ресторани і кафе з відкритими терасами, конференц-хол, коворкінг, кінотеатр і т. д. Для дітей на території працюватиме дитячий садок, студія розвитку дітей і танцювальна школа. У комплексі буде організовано цілодобове відеоспостереження і охорона, контроль доступу, встановлена система розпізнавання осіб, налагоджена робота консьєрж-сервісу. Передбачено багаторівневий підземно-наземний паркінг з гаражними боксами для жителів і гостей комплексу. У всіх квартирах і апартаментах буде встановлена бездротова система безпеки і «розумний будинок» від компанії Ajax.

У INTERGAL CITY представлені до продажу одно-, дво- і трикімнатні апартаменти і квартири. Все планування індивідуальні. Вартість квадратного метра — від 50 900 до 99 750 гривень.

Комплекс будуватимуть в кілька черг. Перші три будинки планують ввести в експлуатацію в 4 кварталі 2021 року.

ЖК WASHINGTON CONCEPT HOUSE

Адреса: Печерський район, вул. Лабораторна, 12
Ціна: от 49 200 грн/кв. м

Фасад клубного будинку Washington Concept House від SAGA Development буде оздоблений спеціальною плиткою, викладеною під різним кутом, що створює ефект мерехтіння. Динаміки фасаду додає панорамне скління: в різний час доби і під різним кутом він буде виглядати по-різному.

22-поверховий будинок зводять за монолітно-каркасною технологією. У будинку буде працювати консьєрж-сервіс. Для майбутніх мешканців обладнають професійну винну кімнату з індивідуальними сейфами для пляшок, сигарний лаунж та домашній кінотеатр з повним технічним оснащенням. У будь-який час резиденти комплексу зможуть скористатися сервісом «особистий кухар», який управляюча компанія планує надавати у співпраці з провідними ресторанами столиці. Замовити та оцінити виконання будь-якої послуги можна за допомогою програми SFERA — програмного продукту, що забезпечує комунікацію жителів з керуючою компанією ATMOSFERA. У комплексі інтегрують систему «розумний будинок».

У новобудові доступні до інвестування одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири, в тому числі, з терасами. Вартість квадратного метра — від 49 200 до 70 900 гривень.

В експлуатацію комплекс повинні здати в 3 кварталі 2021 року.

ЖК SALUT

Адреса: Печерський район, бул. Дружби Народів, 2
Ціна: від 28 500 грн/кв. м

Примітний своєю архітектурою житловий комплекс Salut. ЖК складається з двох веж, одна з яких з каскадною поверховістю. Вежа, що стоїть окремо, буде з округленими кутами. Друга вежа з каскадною поверховістю утворює трикутник, всередині якого буде двір комплексу. Перепади висот не різкі, а плавні, з похилою покрівлею. Покрівля буде експлуатованою, що створює додаткові місця для відпочинку мешканців та їх гостей.

ЖК буде складатися з двох будинків змінної поверховості — 5, 10, 12, 23, 30, 35 поверхів. На даху торгового центру обіцяють облаштувати басейн, а для дітей — зону атракціонів і розваг. У внутрішньому дворі комплексу облаштують спортивні та дитячі майданчики, а на перших поверхах розмістяться об’єкти комерційної нерухомості і різні сервіси.

У ЖК можна купити однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Ціна квадратного метра становить 28 500–42 350 грн.

Здача комплексу заплановано на 4 кв. 2022 року.

ЖК ARIA

Адреса: Печерський район, бул. Дружби Народів, 13а
Ціна: от 39 900 грн/кв. м

Обіцяють зробити новою архітектурною домінантою району ЖК Aria. Комплекс виконаний в єдиній футуристичної концепції — з виразним силуетом, значними перепадами в поверховості секцій, використанням скла і сталі в фасадному оздобленні. Проект розвиває компанія GEOS.

ЖК представляє собою багатосекційний будинок змінної поверховості, з висотою секцій 25, 24, 21, 9, 3-7 поверхів. Також в комплексі будуть секції з нежитловими приміщеннями, комерційними, інфраструктурними, їх розмістять в маловисотних 3–7-поверхових секціях. Буде організована цілодобова охорона, територію зроблять закритою від авто і сторонніх.

У ЖК до інвестування доступні 1-, 2-, 3-кімнатні квартири. Вартість — від 39 900 до 60 000 гривень за кв. м.

Заявлений термін введення в експлуатацію 4 кв. 2021 року.

ЖК АРСЕНАЛ House

Адреса: Печерський район, вул. Московська, 7
Ціна: від 69 600 грн/кв. м

Виділяється незвичайною архітектурою ЖК «АРСЕНАЛ House». Будинок розділений на три секції з каскадної поверховості від 7 до 16 поверхів.

У комплекс увійде один трьохсекційний будинок, з висотою секцій 7, 13 і 16 поверхів. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією, стіни зводять з цегли, фасади утеплять мінеральною ватою. Передбачено підземний паркінг. Власна інфраструктура буде розташована на перших двох поверхах, тут планують відкрити кафе, магазини, аптеки тощо.

У ЖК можна купити однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири, також є в продажу дворівневі планування. Ціна квадратного метра становить 69 600–106 450 грн.

Здача комплексу запланована на 4 кв. 2023 року.

Президент України Володимир Зеленський повернув на доопрацювання ухвалений раніше Верховною Радою закон щодо продовження мораторію на стягнення застави за валютними іпотечними кредитами до 2022 року без підпису, долучивши свої …

Прокуратурою міста Києва пред’явлено до Господарського суду м. Києва позов про визнання незаконним та скасування рішення Київської міської ради про надання в оренду комерційному товариству …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024