Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК з водоймами поблизу

11.03.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав новобудови,  які розташовані зовсім поруч з водними об’єктами.

ЖК RUSANIV RESIDENCE

Адреса: Дніпровський район, Сверстюка, 54
Ціна: від 26 350 грн/кв. м

На першій лінії Русанівського каналу розташований ЖК Rusaniv Residence. Для жителів буде облаштований комфортний вихід на набережну, яка розташована у хвилині ходьби від ЖК. До послуг майбутніх мешканців найрізноманітніша інфраструктура для відпочинку, доріжки для піших прогулянок, зручна територія для їзди на роликах, скейтах і велосипедах. У місцевому Прибережному парку є місце для проведення пікніків, в спекотну погоду тут можна позасмагати й поплавати.

Комплекс будують при партнерстві компаній Perfect Group і Citex Development.

Перша черга ЖК — це 4 секції висотою до 25 поверхів. Секції будуть об’єднані стилобатом.

У ЖК продають одно-, дво-, три-, чотири- і п’ятикімнатні квартири, в тому числі багаторівневі планування. Вартість квадратного метра варіюється від 26 350 гривень до 38 500 гривень.

Перші секції планують здати в експлуатацію в 4 кварталі 2022 року.

ЖК ПРИЧАЛ 8

Адреса: Дарницький район, вул. Канальна, 8
Ціна: від 20 500 грн/кв. м

Свій власний пляж з безліччю цікавих локацій для відпочинку біля води буде в розпорядженні жителів комплексу «Причал 8» від компанії «Інтергал-Буд». Комплекс будують на березі озера Корольок. Тут буде обладнана пляжна зона з шезлонгами, власна набережна і парк з алеями для прогулянок серед квіткових клумб і дерев. На території будуть також альтанки для відпочинку, сквер і лаунж-зони для барбекю, спортивні майданчики й універсальні ігрові поля. Діти оцінять тематичні дитячі майданчики.

У комплекс увійдуть два багатосекційних будинки змінної поверховості висотою 20, 22, 24 поверху.

У комплексі можна купити одно-, дво- і трикімнатні квартири вартістю від 20 500 до 29 200 грн/кв. м.

Чотири секції першого будинку повинні здати в експлуатацію у 2 кварталі 2022 року.

ЖИТЛОВИЙ РАЙОН RYBALSKY

Адреса: Подільський район, Набережно-Рибальська дорога, 3, 9
Ціна: від 37 350 грн/кв. м

Відпочити й розслабитися у води поруч з будинком зможуть резиденти житлового району RYBALSKY. Проект реалізують компанії Perfect Group і SAGA Development. На території RYBALSKY буде власний водний канал, з’єднаний з Дніпром тунелем. Біля води облаштують суспільний простір: уздовж каналу розташована окрема вулиця з концептуальними кафе і ресторанами. Для закладів передбачені літні майданчики, тому жителі зможуть насолоджуватися смачними стравами на свіжому повітрі та милуватися краєвидом. Окрасою кварталу стане спуск до каналу — сходи до води будуть виконані у вигляді амфітеатру. Також планується реконструкція частини набережної Дніпра від Подільського мостового переходу до Петровського залізничного мосту: там передбачено суспільний простір, де можна гуляти, бігати, кататися на велосипеді. Оновлена набережна буде відкрита для всіх бажаючих.

Район зводять за принципом суперкварталів. Він буде складатися з 9 будинків висотою 9-10 поверхів.

У новобудові продають 1-, 2-, 3-, 4-, 5- і 6-кімнатні квартири, а також дворівневі варіанти. Вартість квадратного метра — від 37 350 до 64 800 гривень.

Здача чергового будинку запланована на 1 квартал 2021 року.

ЖК LAKE HOUSE

Адреса: Оболонський район, вул. Маршала Малиновського, 2а
Ціна: від 30 000 грн/кв. м

Будуть жити на березі озера резиденти ЖК LAKE HOUSE від компанії «Київміськбуд». Забудовник планує провести рекультивацію водойми — очистити берег Андріївського озера і створити тут зони відпочинку з ландшафтним дизайном, де можна буде проводити час.

Проектом передбачено будівництво одного будинку заввишки 25 поверхів. Передбачено підземний паркінг. На перших поверхах розташовані нежитлові площі для магазинів, аптек, кафе, салонів краси.

У будинку продають двох-, трьох-, чотирьох-, п’яти- і шестикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 30 000 гривень до 34 200 гривень.

Перші дві черги планують здати в експлуатацію в 4 кварталі 2022 року.

ЖК ЗАРІЧНИЙ

Адреса: Дарницький район, вул. Зарічна, 1б, 1в, 1г, вул. Миколи Бажана, 1а
Ціна: від 23 950 грн/кв. м

На першій лінії берега Дніпра будують ЖК «Зарічний». Це проект компанії bUd development. Забудовник обіцяє перетворити прибережну зону в набережну з пляжем, місцями для відпочинку і прогулянок уздовж річки.

У комплекс войдет10 будинків різної висотності — 5, 21-26. Будівництво ведуть за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують цеглу, фасади утеплять мінеральною ватою. У ЖК передбачено підземний паркінг.

У ЖК можна купити двох- і трикімнатні квартири, за ціною 23 950–36 450 грн за квадратний метр.

Чергові будинку повинні здати в 2 кварталі 2022 року.

Міністерство культури і інформаційної політики України пропонує створення електронної інфраструктури в сфері охорони культурної спадщини та інтеграцію реєстрів в електронні системи в сфері містобудування для запобігання забудови історичних ареалів. «На наш …

Новини компаній Пропонуємо свіжий звіт з будівельного майданчика POLARIS Home&Plaza. Традиційно детально по кожній секції: Перша черга будівництва: Будинки 1.1 та 1.2 (16-поверхівка) Роботи по кладці зовнішніх стін з …

Статьи по теме
Новини
Який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами? Опитування забудовників

Портал Property Times запитав у забудовників Києва та області, який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами. Повністю матеріал опубліковано у телеграмі видання https://t.me/propertytimes Анна…

29 / 03 / 2024

Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024