Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК з енергоефективними рішеннями у столиці

25.09.2019

Невідомий автор

Автономне опалення, енергоефективні фасадні рішення, системи «розумного будинку» та інші фішки, які допоможуть заощадити на оплаті комунальних платежів, можуть стати додатковим фактором при виборі квартири. Ми зібрали найцікавіші енергоефективні житлові комплекси столиці.

ЖК Tourbillon

Адреса: Солом'янський район, вул. Протасов Яр/Миколи Амосова
Ціна: від 25 200 грн/кв. м

У житловому комплексі Tourbillon в Солом'янському районі, що між вулицями Протасов Яр і Миколи Амосова, запроектовано автономне опалення. Газова дахова котельня (котли німецької марки Buderus) і індивідуальні теплові пункти в кожній квартирі дозволять не тільки уникнути втрат при подачі тепла до будинку, але і раціонально споживати енергоресурси всередині комплексу.

Модульна системи скління (елемент-фасад) — принципово нове рішення для фасадів житлових будинків в Україні. Модуль елементного фасаду представляє собою збірну конструкцію, вертикальні габарити якої визначаються висотою поверху — 3 метри, а горизонтальні складають 1,5–1,8 метрів. Алюмінієві системи — легкі, але дуже міцні конструкції з максимальними теплоізоляційними властивостями і найвищим класом герметичності.

Важлива перевага системи — попередня збірка модулів на виробництві, що забезпечує високу якість конструкції. У поєднанні з двокамерними склопакетами із загартованого 10 мм скла з багатофункціональним і енергозберігаючим напиленням панорамні фасади забезпечать високі видові характеристики і необхідний рівень інсоляції, істотно знизять витрати на освітлення, опалення і кондиціонування приміщень.

Новобудова бізнес-класу буде складатися з трьох висоток по 32 поверхи кожна, які об'єднує спільна стилобатна частина. У ній відкриються магазини, ресторан, чотириповерховий паркінг, супермаркет, консьєрж-сервіс.

Наразі купити в ЖК Tourbillon можна однокімнатну, двокімнатну, трикімнатну або дворівневу квартиру, а також легко об'єднати два планування в одне. Забудовник пропонує квадратний метр за ціною 25 200–38 500 грн, а також розстрочку на 2 роки.

ЖК SKY AVENUE

Адреса: Солом'янський район, вул. Народного Ополчення
Ціна: від 22 031грн/кв. м

Житловий комплекс комфорт-класу SKY AVENUE — проект компаній «Інтергал-Буд» і «Укрбуд» — пропонує діджитал-рішення для істотної економії енерговитрат. За допомогою системи «розумного будинку» CLAP можна економити до 40% на комунальних платах щомісяця. Датчики стежать за температурою в приміщенні, налаштовують режими опалення в квартирі, а ви зможете в один клік оплачувати рахунки онлайн.

Розташована новобудова в Солом'янському районі по вулиці Народного Ополчення, в декількох хвилинах ходьби від Севастопольської площі. Тут є все, що потрібно для життя сучасної людини: власний торговий центр, власний триповерховий дитячий садок, внутрішній зелений двір з місцями для відпочинку і прогулянок, система велодоріжок довжиною 1 900 м, велопаркінг, роллердром, тренажерний зал з басейном, променад з фонтаном.

Автомобілісти будуть раді дізнатися, що в ЖК SKY AVENUE передбачений підземний паркінг. Важлива особливість комплексу — концепція «двір без машин».

Всього в комплексі планують побудувати шість будинків по 16 поверхів. Будинки зводять за монолітно-каркасною технологією, стіни з цегли, а утеплювач — мінвата.

Наразі купити квартиру в ЖК SKY AVENUE можна за ціною 22 031–26 650 грн/кв. м. Є розстрочка і можливість оформити кредит.

ЖК Navigator

Адреса: Оболонський район, провулок Балтійський
Ціна: від 13 750 грн/кв. м

Автономна система опалення, вентильований фасад HOSTROCK і енергозберігаючі вікна REHAU мають допомогти жителям новобудови економ-класу ЖК Navigator зберегти тепло в їх квартирах і мінімізувати платіжки за опалення. Квартири в комплексі є на будь-який смак і розмір, метражі від 33 до 104 кв. м дозволяють вибрати те, що подобається. Є однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. В них вже виконано базовий ремонт від забудовника.

Сам ЖК складається з чотирьох 25-поверхових будинків, розташованих за адресою провулок Балтійський, 23. Це Оболонський район Києва. Будують висотки по панельній технології, для стін використовують залізобетон.

Територія буде закритою від сторонніх, біля кожного будинку обіцяють стоянку, перші поверхи віддадуть під комерцію. До ТРЦ «Караван» від комплексу цілком можна прогулятися пішки, хоча це триватиме близько півгодини. По сусідству є супермаркет «Сільпо» і Куренівський ринок, кілька шкіл та садочків, куди дітей все-таки краще відвозити або водити самим.

Квартири в ЖК Navigator стоять 13 750–19 750 грн за квадратний метр, є розстрочка до грудня 2020 року.

Департамент охорони культурної спадщини заборонив проведення робіт у будинку за адресою вул. Леонтовича, 1, в якому одна з мешканок почала надбудову ще одного поверху. В Департаменті …

Київський апеляційний суд скасував арешт конгрессно-виставкового центру «Парковий», який називають вертолітним майданчиком екс-президента Віктора Януковича. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на рішення суду від …

Статьи по теме
Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024