Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Житло та офіси поряд у ЖК Києва

29.01.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав житлові комплекси з офісними площами.

ЖК FJORD

Адреса: Печерський район, Військовий проїзд, 8
Ціна: від 32 500 грн/кв. м

У проєкт житлового комплексу Fjord від компанії ENSO входить розвиток повноцінної бізнес-інфраструктури, комерційні площі будуть розташовані на перших поверхах.

Проєктом заплановано будівництво одного багатосекційного будинку змінної поверховості, з висотою секцій від 4 до 30 поверхів.

Територія ЖК буде закрита від автомобілів і сторонніх. Її зонують таким чином, що для кожного знайдеться куточок до душі — дитячі майданчики для будь-якого віку, зелені алеї з тихими куточками або функціональні інсталяції з лавочками, альтанками з професійним авторським підсвічуванням.

Зручний доступ до головних транспортних артерій і центру міста. Постійний розвиток престижного району. Задоволення всіх потреб сучасної людини.

У новобудові до інвестування доступні одно-, дво- і трикімнатні квартири. Вартість квадратного метра варіюється від 32 450 до 55 950 грн.

Плановане введення в експлуатацію всього комплексу — 4 квартал 2022 року.

ЖК POLARIS HOME & PLAZA

Адреса: Оболонський район, вул. Сім’ї Кульженків, 22
Ціна: від 21 000 грн/кв. м

Жити в форматі live-work-play пропонують резидентам ЖК POLARIS Home & Plaza. Це проєкт компаній Perfect Group і Citex Development. Все необхідне для комфортного життя і ділової активності буде в розпорядженні жителів — офісні площі, і не доведеться витрачати час на дорогу до роботи, також буде працювати коворкінг, в міні-парку, що оточує будинок, обладнають місця для віддаленої роботи на свіжому повітрі.

У ЖК увійде два будинки заввишки 16-24 поверхи. У комплексі буде працювати торгово-розважальний комплекс, відкриють мережевий дитячий садок і центр розвитку, мережевий фітнес-центр, Територія ЖК буде під цілодобовою охороною, закритою від авто і сторонніх, з ландшафтним парком, лаунж-зонами, сучасними дитячими та спортивними майданчиками з обладнанням для воркаута, полем для гри в футбол та баскетбол, доріжками для бігу.

У новобудові можна купити однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні і чотирикімнатні квартири за ціною 21 000-31 100 грн/кв. м.

У 2 кварталі 2021 року перша черга буде готова до заселення.

ЖК BOSTON CREATIVE HOUSE

Адреса: Оболонський район, просп. Степана Бандери
Ціна: від 29 450 грн/кв. м

Можливість працювати, не залишаючи територію свого будинку, буде у резидентів BOSTON CREATIVE HOUSE. У п’ятиповерховому стилобаті під комерційні площі відведено 22000 кв. м. Тут відкриються офіси, коворкінг, конференц-зал та творчі студії.

Комплекс розвиває компанія SAGA Development.

Проєктом передбачене будівництво двох 25-поверхових секцій, об’єднаних загальним п’ятиповерховим стилобатом. Крім офісних приміщень, до послуг мешканців і відвідувачів — торгові і розважальні заклади, в ЖК відкриють кафе, ресторани, магазини і салони краси. У BOSTON Creative House подбали також про розвиток і дозвілля молодших жителів — заплановано відкриття дитячого садка, студії розвитку і дитячих ігрових майданчиків. Для занять спортом на території обладнають баскетбольні майданчики, скейт-парк, бігові і велодоріжки. Для жителів облаштують закритий внутрішній двір з ландшафтним дизайном. Поруч знаходиться міський парк Почайна з місцями для пікніків.

У ЖК можна купити однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні апартаменти за ціною від 29 450 до 35 200 гривень за квадратний метр.

Комплекс планують добудувати до 3 кварталу 2023 року.

ЖК UNO CITY HOUSE

Адреса: Шевченківський район, вул. Олени Теліги, 25
Ціна: від 26 700 грн/кв. м

Жителям ЖК UNO City House, щоб потрапити на роботу, треба лише спуститися на ліфті. На другому поверсі комплексу будуть розташовані офісні приміщення. Зараз цей проєкт розвиває «ІБК Обрій».

ЖК буде складатися з одного будинку висотою 25 поверхів. Опалюватися квартири будуть централізовано. На першому поверсі розташовані комерційні площі, де буде зосереджена торгова і обслуговуюча інфраструктура.

У продажу є одно-, дво-, три- і чотирикімнатні квартири, також в наявності дворівневі планування, вартість квадратного метра від 26 700 до 37 400 гривень.

Будинок повинні здати в експлуатацію в 3 кварталі 2021 року.

ЖК GREENVILLE PARK

Адреса: Шевченківський район, вул. Пимоненка, 21
Ціна: від 36 600 грн/кв. м

Організовують бізнес-зону в семиповерховому стилобаті ЖК Greenville Park, тут будуть приміщення для проведення ділових зустрічей, тренінгів та занять. Цей проєкт розвиває девелопер Greenville при партнерстві «НЕСТ».

ЖК буде являти собою два будинки висотою 26 поверхів, розміщених на загальному стилобаті. Опалюватися будинок буде автономно. Передбачено багаторівневий паркінг. У стилобаті, крім бізнес-зони, буде працювати фітнес-центр, магазин, ресторан, дитячий садок тощо.

На даху буде розташована лаунж-зона для комфортного відпочинку.
На прибудинковій території розіб’ють парк, побудують дитячі та спортивні майданчики, виділять спеціальну зону для вигулу домашніх улюбленців.

У новобудові можна купити одно-, двох-, трьох-, чотирьох- і п’ятикімнатні квартири, також дворівневі планування вартістю від 36 600 до 85 250 грн/кв. м.

Перший будинок повинні ввести в експлуатацію в 1 кварталі 2021 року.

Українцям надаватимуть компенсацію у зв’язку з підвищенням тарифів на електричну енергію. Для цього виділять 1,4 мільярда гривень. Як повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, відповідний закон №4672 про монетизовані компенсації …

Новини компаній Комерційний директор компанії «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська стала одним зі спікерів  вебконференції на тему іпотеки та ринку нерухомості у 2021 році. Говорили на заході …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024