Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Житлові комплекси з коморами: 5 варіантів у Києві

20.09.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав ЖК, де передбачені спеціальні місця для зберігання.

ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25а
Ціна: від 31 900 грн/кв. м

У кожній секції житлового кварталу POETICA будуть колясочні приміщення. Жителі тут зможуть зберігати коляски, велосипеди, самокати, санки, дитячі машинки та ін. Завдяки колясочним у резидентів не буде необхідності підіймати на поверх габаритні речі.

Квартал POETICA розвиває девелопер ENSO. Комплекс представлений двома парковими колекціями квартир. Перша складається з чотирьох будинків по 26 поверхів кожен. У другу колекцію увійдуть 4 будинки з висотністю 20-24 поверхи. Будують будівлі за монолітно-каркасною технологіэю, стіни зводять з цегли, фасади утеплюють за допомогою мінеральної вати. Будинки оснащені навісними вентильованими фасадами з захисним екраном з керамогранітноъ плитки. У кожному під’їзді буде по три ліфти.

У першій і другій колекції житлового кварталу Poetica можна купити одно-, двох-, трьох-, чотирьох- і п’ятикімнатні квартири, квадратний метр коштує від 31 900 до 55 050 грн.

Заявлений термін введення в експлуатацію будинків 1 і 2 з Першої колекції — четвертий квартал 2021 року.

RUSANIV RESIDENCE

Адреса: Дніпровський район, Сверстюка, 54
Ціна: від 34 950 грн/кв. м

Резиденти бізнес-класу на першій лінії Русанівського каналу Rusaniv Residence зможуть зберігати коляски та велосипеди в спеціально передбачених приміщеннях. Такі колясочні кімнати передбачені в дизайнерському лобі. Проєкт розвивають компанії Perfect Group і Citex Development.

У ЖК увійде кілька секцій висотністю 25 поверхів і «клубна» малоповерхова секція зі стилобатом. При будівництві використовують монолітно-каркасну технологію, стіни будуть з цегли, фасади утеплять мінеральною ватою і встановлять навісні вентильовані системи. Передбачено підземний паркінг.

У Rusaniv Residence можна купити одно-, дво-, три-, чотири- і п’ятикімнатні квартири. Вартість квадратного метра становить 34 950-64 850 гривень.

Першу чергу планують побудувати до 4 кварталу 2022 року.

ЖК НОВИЙ АВТОГРАФ

Адреса: Дніпровський район, вул. Генерала Жмаченка, 26
Ціна: від 37 100 грн/кв. м

Комори для зберігання речей передбачені в багатофункціональному житловому комплексі «Новий Автограф» від девелопера повного циклу DIM. Приміщення досить просторі, тут знайдеться місце для всіх великогабаритних несезонних речей, які не поміщаються у квартирі. Наприклад, в коморах можна буде зберігати сноуборд, велосипед, валізи та ін.

Житловий комплекс складається з двох будинків з секціями різної поверховості — висотою 18, 22 і 26 поверхів. Будують будівлі за монолітно-каркасною технологією, для стін використовують червону цеглу, фасади утеплюють мінеральною ватою. Передбачено підземний паркінг з контролем доступу.

У комплексі можна купити однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, чотирикімнатні та п’ятикімнатні квартири за ціною 37 100–48 550 грн/кв. м.

Будинок введуть в експлуатацію в 4 кварталі 2021 року.

ЖК EDELWEISS HOUSE

Адреса: Печерський район, вул. Звіринецька, 72
Ціна: від 51 150 грн/кв. м

Передбачені місця для зберігання габаритних і несезонних речей в житловому комплексі Edelweiss House від компанії Edelburg Development. Корисні площі спроєктовані з розрахунком на кожну квартиру і навіть трішечки більше — на 474 квартири передбачено 498 келерів, вони ж комори, площею від 7 до 17 кв. м. У компанії пояснили, що житлова площа квартири повинна такою й залишатися, а не бути місцем для додаткових шаф. У досить просторому приміщенні зручно зберігати велосипеди, лижі або сноуборд, туристичне спорядження, інструменти, валізи та інші речі, які у квартирі будуть займати дорогоцінний простір. Комори розташовані на кожному рівні в стилобатній частині комплексу і мають швидкий доступ — досить спуститися з поверху на ліфті.

Комплекс складається з двох 24-поверхових висоток, об’єднаних 6-рівневим стилобатом. Будинки побудовані за монолітно-каркасною технологією, стіни заповнені керамічною цеглою, будівлі облицьовані навісними вентильованими фасадами.

У комплексі доступні до інвестування двох-, трьох- і п’ятикімнатні квартири. Однокімнатні вже всі продано. Є 2-рівневі планування з власними терасами на останніх поверхах. Ціна квадратного метра варіюється від 51 150 до 84 500 грн.

Будинки повинні ввести в експлуатацію в 3 кварталі 2021 року.

ЖК ARIA

Адреса: Печерський район, бул. Дружби Народів, 13а
Ціна: від 54 000 грн/кв. м

Є спеціальні комори для зберігання сезонних і побутових речей в ЖК Aria від компанії GEOS.

У комплекс входить багатосекційний будинок змінної поверховості з висотою секцій 25, 24, 21, 9, 3-7 поверхів.

У ЖК можна придбати трикімнатні квартири. Вартість житла від 54 000 до 54 500 гривень за кв. м.

Заявлений термін введення в експлуатацію — 4 кв. 2021 року

Новини забудовників Група компаній «Альянс Новобуд» вручила ключі від квартири паралімпійській чемпіонці з Броварів. Нею стала легкоатлетка Людмила Даниліна, срібний призер паралімпійських ігор в Токіо, що …

З початку року приватні сонячні електростанції столиці виробили 2,4 млн кВт⋅год електроенергії, а їх власники отримали 11 млн грн доходу за «зеленим» тарифом. Про це повідомляє пресслужба YASNO, пише КиївМедіа. Так, у червні — серпні згенерувати …

Статьи по теме
Новини
Який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами? Опитування забудовників

Станом на березень 2024 року вже понад 8,4 тисячі українських родин придбали власне житло за програмою єОселя на більш, ніж 13 млрд грн, такі…

29 / 03 / 2024

Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024