Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК в форматі «місто в місті», де все враховано

23.04.2021

3м2 Редактор

3m2 підібрав столичні новобудови, які зводять за принципом «місто в місті».

БФК INTERGAL CITY

Адреса: Печерський район, вул. Старонаводницька, 16 б
Ціна: від 66 700 грн/кв. м

Вся необхідна комерційна, соціально-побутова, рекреаційна інфраструктура буде на території багатофункціонального комплексу INTERGAL CITY від компанії «Інтергал-Буд». БФК об’єднає в собі торговий центр, бізнес-центр і житлові площі. У діловій частині комплексу будуть обладнані коворкінг і конференц-зали. На території торгово-розважального комплексу відкриють бутики та магазини, SPA-центр з басейном, кінотеатр, фітнес-центр, кав’ярні й ресторани з відкритими терасами. Для маленьких дітей на території буде відкрито дитячий садок, студія розвитку дітей і танцювальна школа. У INTERGAL CITY оформлять відкриті тераси, їх озеленять і з’єднають повітряними мостами, тут можна буде неспішно прогулятися, відпочити на свіжому повітрі.

INTERGAL CITY — це 5 веж висотою 10-25 поверхів.

До інвестування доступні квартири та апартаменти. Квадратний метр продають за ціною від 66 700 до 237 200 гривень.

Здати першу чергу планують в 2 кварталі 2023 року.

ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ POETICA

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25а
Ціна: від 30 180 грн/кв. м

Скористатися найрізноманітнішими послугами та сервісами, не покидаючи межі комплексу, буде можливість в інвесторів житлового кварталу POETICA. Це проєкт девелопера ENSO. Для жителів працюватимуть розташовані в стилобатній частини комплексу супермаркет (NOVUS), фітнес-центр, кафе, бутики, салони краси, ресторани, медичні установи, дитячий центр розвитку. Різноманітні опції для активності й відпочинку на свіжому повітрі запроєктовані на експлуатованої покрівлі стилобату, тут організовують зони відпочинку, встановлять дитячі та спортивні майданчики.

Перша колекція квартир кварталу POETICA складається з чотирьох будинків по 26 поверхів кожен. Друга колекція представлена 4-ма будинками з висотністю 20-24 поверхи.

Квартирографія представлена однокімнатними, двокімнатними, трикімнатними і чотирикімнатними, а також дворівневими квартирами. Вартість житлоплощі стартує від 30 180 до 53 500 грн за квадратний метр.

Заявлений введення в експлуатацію нової черги — 4 квартал 2021 року.

ЖК STАR CITY

Адреса: Дніпровський район, вул. Каунаська, 27
Ціна: від 20 600 грн/кв. м

Буде укомплектований всією необхідною для комфортного життя інфраструктурою ЖК Star City. Перші поверхи відведені під комерційні площі, тут відкриють різні сервіси, жителі зможуть користуватися магазинами, аптеками, відділеннями банків, ресторанами та кафе та ін. В ЖК працюватиме два дитячих садочки. Для дітей старшого віку передбачено відкриття школи. Крім того, на території буде збудовано торгово-офісний центр.

У комплекс увійдуть вісім 25-поверхових будинків.

У ЖК продають однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири вартістю від 20 600 до 24 500 грн/кв. м.

Перша черга комплексу, що включає чотири будинки, буде готова до заселення в 4 кв. 2022 року.

ЖК ORANGE CITY

Адреса: Голосіївський район, Лисогірський спуск, 26а
Ціна: від 19 500 грн/кв. м

На території комплексу Orange City передбачено будівництво власного ТРЦ, двох дитячих садків і загальноосвітньої школи, будуть працювати аптеки, медичний центр. Також будуть реалізовані опції для активного відпочинку, заплановано створення футбольного та баскетбольного полів, скейт-парку, дитячих і спортивних майданчиків, зон відпочинку, а також рекреаційної зони на березі озерця.

Комплекс являє собою вісім висоток по 26 поверхів кожна.

Заявлене введення в експлуатацію першого будинку — 2 кв. 2021 року.

ЖК DIBROVA PARK

Адреса: Подільський район, вул. Північно-Сирецька
Ціна: від 21 500 грн/кв. м

Підходить під формат нашого огляду ЖК Dibrova Park, даний комплекс — це цілий мікрорайон з власною інфраструктурою і парковою зоною. Тут побудують два торгові центри площею 10 520 кв. м, в них відкриються магазини, бутики, сервісні центри, центри розваг та інші комерційні об’єкти. На території облаштують паркову зону для відпочинку, оформлять дитячі ігрові майданчики, місця для занять спорту, велодоріжки та велопаркінг.

В рамках комплексу побудують 10 будинків по 23, 26 поверхів заввишки. У новобудові можна купити двокімнатні та трикімнатні квартири за ціною 21 500–30 550 грн за кв. м.

Перші чотири будинки повинні добудувати до 1 кв. 2022 року.

Новини компаній ЖК «Нова Англія» створила екологічну колаборацію з «Чистопес»«Чистопес» — це молодий український бренд, що започаткував традицію прибирати за песиками екологічно, випускаючи перші українські еко-пакети з картопляного крохмалю, які не шкодять довкіллю. «Така колаборація — це більш соціальний проект. Разом з „Чистопес“ ми намагаємося …

Із 1 квітня у столиці розпочали місячник із благоустрою. В усіх районах міста всі служби, що відповідальні за чистоту та благоустрій, задіяні до масштабного прибирання …

Статьи по теме
Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024

Новини
Нове житло для переселенців планують побудувати на Кіровоградщині

Новини регіонів Житло для переселенців буде побудовано коштом міжнародних партнерів в Кропивницькому, а також в Суботцівській сільській громаді. Проєкт реалізує Українська освітня платформа….

28 / 03 / 2024

Новини
Понад 40% кандидатів, які подали заявки і обрали банк в Дії, отримали кредити за програмою єОселя

З початку роботи державної доступної іпотечної програми єОселя у застосунку Дія було оброблено понад 620 тисяч заявок. Це сумарна кількість заявок, поданих в сім банків-партнерів програми — Ощадбанк,…

28 / 03 / 2024

Новини
Додаткова знижка 2% на нерухомість від «Інтергал-Буд» для військових та медиків

Новини забудовників Компанія «Інтергал-Буд» пропонує додаткову знижку у розмірі 2%, якою можуть скористатись військові та правоохоронці (всіх родів військ та…

28 / 03 / 2024