Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

Нові проекти та старти продажів в ЖК Києва

22.11.2019

3м2 Редактор

Розглядати варіанти на перспективу, тобто ЖК, в яких ще не стартували продажі або щойно відкрилися, можна і потрібно. Ми підготували добірку нових ЖК в столиці, про які поки відомо лише за проектом.

ЖК Delrey

Адреса: Печерський район, Військовий проїзд, 8
Ціна: від 29 000 грн/кв. м

У Печерському районі столиці з’явиться новий житловий комплекс бізнес-класу — ЖК Delrey. Адреса проекту — Військовий проїзд, 8. Це буде один будинок на 25-поверхів, який побудують за монолітно-каркасною технологією із застосуванням цегли для стін і мінеральної вати в якості утеплювача. У новобудові буде 242 квартири, 192 місця в підземному паркінгу, закрита територія. Покупцям обіцяють освітні об’єкти, спортивний зал, СПА-салон і салон краси, магазини та супермаркети, клініку в складі комплексу.

Зараз в проекті відкрито бронювання. Квартирографія представлена однокімнатними, двокімнатними, трикімнатними, чотирикімнатними плануваннями. Квартири є від 47 до 134 кв. м. Квадратний метр коштує в межах 29 000–38 650 грн. Завершення проекту заплановано на 3 кв. 2022 року. Можна оформити розстрочку на квартиру до вересня 2022 року.

Клубний будинок «На Соловцова»

Адреса: Печерський район, вул. Миколи Соловцова, 2б
Ціна: від 45 000 грн/кв.м

Ще один новачок стартує в Печерському районі. Це буде клубний будинок «На Соловцова», який розташований за адресою вул. Миколи Соловцова, 2б. За задумом це буде комплекс еліт-класу, який складається з одного будинку на 8 поверхів + мансарда.

Будувати його будуть за монолітно-каркасною технологією, стіни з керамоблока, утеплення — мінвата. Всього тут буде 14 квартир на весь будинок, 12 місць в підземному паркінгу і своя стоянка.

Квартири в проекті є тільки трикімнатні і чотирикімнатні за ціною 45 000 грн/кв.м. Заявлене введення в експлуатацію — 1 кв. 2020 року. Зараз відкрито бронювання. Є розстрочка на 12 місяців.

ЖК Вежа на Ломоносова

Адреса: Голосіївський район, вул. Ломоносова 33/43
Ціна: від 22 900 грн/кв. м

Стартували продажі в новому проекті за адресою вул. Ломоносова 33/43. ЖК «Вежа на Ломоносова» — це один будинок комфорт-класу, який будують за монолітно-каркасною технологією, стіни з газоблоку, а утеплювач — мінвата. У проекті буде 228 квартир, підземний паркінг всього на 91 місце, закрита від авто і сторонніх територія, власна котельня. По сусідству — Національний інститут раку.

Заплановано комплекс на 4 кв.2021 року. Тут є однокімнатні та двокімнатні квартири. Вартість квадратного метра наразі становить 22 900–24 850 грн. Розстрочку пропонують до грудня 2021 року.

ЖК Stanford

Адреса: Печерський район, Предславинська, 35
Ціна: не заявлена

Незабаром обіцяють старт проекту ЖК Stanford в Печерському районі столиці за адресою Предславинська, 35. Про нього відомо небагато. По сусідству розташовано декілька проектів подібного класу, в районі вистачає об’єктів соціально-побутової інфраструктури. Під боком з найближчих сусідів є клініка. Проект стане новим поліфункціональним кварталом в центральній частині міста. Більше про інфраструктуру і концепцію поки не говорять.

Від локації найближча станція метро — «Палац Україна». До неї пішки приблизно 7–10 хвилин. Дійти можна і до «Олімпійської», але це займе вдвічі більше часу.

У Києві триває реконструкція трамвайної лінії по вулиці Алматинській за технологією «оксамитового шляху» — безстикові рейки з використанням сучасних кріплень — яка відчутно знижує …

Реальна територія Києва давно не обмежується межами міста. Багато киян їздять на роботу з передмістя, пише ЛУН Місто. Посилаючись на відкриті дані Uber, журналісти …

Статьи по теме
Новини
Який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами? Опитування забудовників

Станом на березень 2024 року вже понад 8,4 тисячі українських родин придбали власне житло за програмою єОселя на більш, ніж 13 млрд грн, такі…

29 / 03 / 2024

Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024