Онлайн-журнал про новобудови Києва та області

ru

ЖК з закритою територією

24.01.2020

3м2 Редактор

Концепція закритої території від сторонніх і авто популярна серед покупців житла в столиці. 3m2 підібрав житлові комплекси, де забудовник потурбувався про створення для своїх мешканців комфортного і безпечного середовища.

Вона передбачає обгороджену територію, вхід по електронним ключам, охорону 24/7, контроль відвідувачів, відеоспостереження. Такий підхід дозволяє мешканцям почуватися в більшій безпеці.

ЖК Edelweiss House

Адреса: Печерський район, вул. Звіринецька, 72
Ціна: від 31 600 грн/кв. м

Для тих, кому важливі безпека й захищеність, орієнтований ЖК Edelweiss House. У комплексі буде налагоджена цілодобова охорона і відеоспостереження, доступ до будинків буде здійснюватися за картковою системою. Оскільки внутрішня територія буде облаштована на покрівлі стилобату, машини не будуть заїжджати у двір ЖК.

Девелопер проекту — компанія Edelburg Development. Комплекс складається з двох будівель заввишки в 24 поверхи, розташованих на загальному стилобаті. У стилобаті розмістять 6-рівневий паркінг і об’єкти власної інфраструктури: магазин, ресторан, лаунж-зону для прийому гостей, дитячий сад, колясочну тощо. На покрівлі стилобату буде обладнаний двір закритого типу з дитячими ігровими майданчиками для різних вікових груп і зонами для занять спортом і відпочинку.

У комплексі ще можна придбати одно-, дво- і трикімнатні квартири, також двоповерхові планування. Квартири пропонуються за ціною від 31 600 до 65 300 грн/кв. м.

Здати комплекс в експлуатацію планується у 4 кварталі 2020 року.

Житловий квартал Poetica

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25а
Ціна: від 24 300грн/кв. м

Покупцям, орієнтованим на безпеку та приватність, припаде до душі ЖК POETICA. Територію комплексу зроблять закритою від авто і сторонніх людей, працюватиме електронна пропускна система. ЖК буде перебувати під охороною і цілодобовим відеоспостереженням, організованим як за громадськими зонами будинку, так і за дитячими майданчиками. Внутрішня територія буде закрита для приватних автомобілів, проїзд дозволений тільки для машин комунального транспорту або спецслужб.

Це проект девелопера ENSO. Перша черга будівництва включить в себе 4 будинки висотою 26 поверхів, розміщених на загальному стилобаті. На даху стилобату облаштують закриту прибудинкову територію з дитячими і спортивними майданчиками, зонами для відпочинку та прогулянок. У стилобатній частини буде супермаркет, спортзал, дитячий центр розвитку, ресторани, кафе, бутики, салони краси, та ін.

Купити в ЖК можна 1-кімнатну, 2-кімнатну, 3-кімнатну і 4-кімнатну квартиру, а також дворівневі апартаменти за ціною 24 300–33 400 грн за квадратний метр.

Введення в експлуатацію 3-ої і 4-ої секцій першої черги заплановано на 4 кв. 2020 року, 1-ої і 2-ої секцій — 4 кв. 2021 року.

ЖК Традиція

Адреса: Дарницький район, вул. Олени Пчілки, 3, 5а
Ціна: від 21 900 грн/кв. м

У ЖК «Традиція» від забудовника «Інтергал-Буд» для прибудинкової території реалізована концепція «двір без авто і сторонніх».

У комплексі комфорт-класу чотири 25-поверхові будинки. Крім житлової складової, на території ЖК передбачений повний комплект власної інфраструктури, включаючи дитячий садок і торгово-розважальний центр, будівництво яких добігає кінця.

Придбати останні квартири в ЖК «Традиція» можна в будинку №4. У продажу є одно-, дво- та трикімнатні квартири за ціною за квадратний метр від 21 900 до 30 000 гривень.

Перші три будинки вже побудовані і введені в експлуатацію. Четвертий буде зданий в 1 кварталі 2020 року.

ЖК Aria

Адреса: Печерський район, бул. Дружби Народів, 13а
Ціна: від 38 000/кв. м

У ЖК Aria подбають про те, щоб ніхто зі сторонніх не турбував мешканців будинку. Тут буде організована цілодобова охорона, територію зроблять закритою від авто і сторонніх. Комплекс будує компанія GEOS.

Комплекс представляє собою багатосекційний будинок змінної поверховості, з висотою секцій 25, 24, 21, 9, 3–7 поверхів.

У ЖК до інвестування доступні 1-, 2-, 3-кімнатні квартири. Вартість — від 38 000 до 48 000 гривен за кв. м.

Заявлений термін введення в експлуатацію — 4 кв. 2021 року.

ЖК White Lines

Адреса: Голосіївський район, вул. Васильківська, 1
Ціна: від 33 800/кв. м

Закритою від автомобілів і сторонніх, з цілодобовою охороною обіцяють зробити територію в ЖК White Lines. Проект розвиває девелопер A Development.

Комплекс бізнес класу буде включати 3 будинки висотою 22, 24 поверху, об’єднаних загальною стилобатною частиною. У стилобаті ЖК буде свій власний торговий і фітнес-центр. Покрівля стилобату буде експлуатованою. Тут розмістять парк площею 1 га для мешканців комплексу. Обладнають дитячі та спортивні майданчики.

У продажу є однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні квартири, а також дворівневі планування. Вартість квадратного метра — від 33 800 до 72 900 грн.

Заявлений термін введення в експлуатацію — 4 кв. 2021.

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід ексзаступнику президента «Укрбуд» В’ячеславу Мармишу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 6 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба ВАКС. Термін дії запобіжного заходу — до 14 лютого …

Дослідник історії радянської архітектури Семен Широчин помітив, що декоративні статуї та вази одна за одною зникають із фасадів будинків на Хрещатику, на вулиці Лисенка, на …

Статьи по теме
Новини
Який відсоток заявок за програмою «єОселя» завершується реальними угодами? Опитування забудовників

Станом на березень 2024 року вже понад 8,4 тисячі українських родин придбали власне житло за програмою єОселя на більш, ніж 13 млрд грн, такі…

29 / 03 / 2024

Новини
На Київщині підрядник заволодів понад 350 000 грн під час робіт з будівництва укриття

На Київщині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно підрядника за фактом заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану. Як…

29 / 03 / 2024

Новини
У Макарові триває капремонт житлової п’ятиповерхівки

У Макарові капітально ремонтують багатоквартирний житловий будинок на 30 квартир. Будівля була пошкоджена навесні 2022 року під час бойових дій на території Київської…

29 / 03 / 2024

Новини
В Ірпені триває капремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені триває капітальний ремонт багатоповерхівки по вул. Полтавська, 61, яка постраждала внаслідок збройної агресії рф в Україну. Про це…

28 / 03 / 2024